Z=GT

eliesh

New member
Z=GT

היי....יש לי שאלה..איזה דמויות מדרגון בול זי יש בגי טי...אני אישית ראיתי רק את גוקו וטרנקס ... ומתי הדמויות מופיעות באיזה פרקים..הורדתי את 10 פרקים הראשונים ולא הבנתי שם הרבה..

gokussj2

New member
הנה הסבר קצר...

פילאף מוצא את הכדורים עם הכוכב השחור גוקו מפריע לו הוא אומר הלוואי היית קטן הייתי מכסח אותך בטעות הוא גרם לכך שזאת תהיה המשאלה מהדרקון גוקו ילד הם חייבים לאסוף את הכדורים תוך שנה אחרת הכוכב עליו הביעו את המשאלה יתפוצץ תוך שנה הבעיה הכדורים מתפזרים ברחבי הגלקסיה אז הם מחליטים לצאת למסע בחללית הם מגיעים לכל מיני כוכבים ומחפשים את הכדורים בכל כוכב יש איזה בעיה והם פותרים אותה עד שהם נתקלים בכוכב ששם סוגדים לאיזה פסל שמסתבר שהוא בכלל רובוט שנבנה ע"י ד"ר מיו , הם מסתבכים עם ד"ר מיו נלחמים ביצורים שהוא בנה בסופו של דבר הם מוצאים את היצירה הכי גדולה שלו שזהו בייבי שהוא הרכב של הלוחמים הגדולים בגזע שנכחד ע"י הסאיינים מסתבר שבייבי בעצם יצר את הד"ר כדי שהוא ישלים את תהליך ההתפתחות שלו בייבי רוצה לנקום בסאיינים על מה שהם עשו לגזע שלו הוא מגיע לכדור הארץ הוא יצור שיכול להשתלט על כל גוף הוא משתלט על הגוף של וג'יטה ופה מתחיל הקרב האמיתי זה בערך עד פרק 10 או שעברתי?

gokussj2

New member
אגב כל הדמויות מופיעות שם מתישהו...

רק שאולי יהיה לך קשה לזהות כי שינו הרבה מהן בעיקר גוהאן שנראה כמו חנון אהבל עם עיגולדים וגוטן שנראה כמו גרסה מוקטנת של גוהאן במקום גרסה מוקטנת של גוקו, בולמה כמובן עם אותו שיער,צ'יצ'י עם תסרוקת של זקנה יפנית, ווידל עם צמה , וג'יטה בהתחלה נראה כמו איזה שריף עם שפם והתסרוקת העצבנית שהייתה לו קוצצה לקו ישר אחרי זה הוא כבר מוריד תשפם והתסרוקת שלו נראית כמו קוצים אבל יותר נמוכים וגם כמובן דמויות מהעבר עושות הופעת אורח בפרק מסויים כל התודות לH.F.I.L

למעלה