Zה חשוב מאוד~!

רחלי~!

New member
Zה חשוב מאוד~!

אז ככה- קודם כל שנה טובה ומתוקה לכולם !!!! והסיפור שלי הוא Zה- יש לי חתולה שקוראים לה לרה (לרה-לא על שם לארה קרופט-שונאת אותה!!!!), היא אצלי 4 שנים וקיבלתי אותה ליום הולדת מחברתי הטובה ביותר, שגם לה יש חתולה שקוראים לה קייטי וקייטי היא בעצם האמא של החתולה שלי. קייטי טיפלה בלרה לא הכי טוב , היא התייחסה אלייה לא יפה ואפילו מגעיל! אני לא יכולה להאשים אותה כי אולי הסיבה היא בגלל שקייטי לא ידעה כל כך להיות אמא כי בעצם לרה הייתה הבת הראשונה שלה. בגלל שקייטי התייחסה ללרה בצורה מזלזלת כשהייתה גורה, לרה עכשיו רעה , ובעצם שונאת שמחבקים ומנשקים אותה והיא בכלל לא מגרגרת וזה מאוד חבל ומעציב אותי= ובעצם אפשר לומר שלרה היא חתולה רעה עם מזג רע. היא מאוד חמודה לדעתי והיא החתולה הכי יפה שראיתי בחיים שלי~! בכל אופן אני רוצה מאוד שתעזרו לי מה לעשות בקשר אלייה- איך היא תתייחס יפה לכולם ותאהב חיבוקים ונשיקות....וכל הדברים שחתולים אוהבים ..... אז בבקשה בבקשה תעזרו לי...תודה! את ההצעות תשלחו לי לאייסיקיו והמספר-127020824 תודה רבה רבה!!!!

G@T

New member
תגובה ../images/Emo27.gif

היי, דבר ראשון אני לא חושבת שיש דבר כזה "חתולה רעה", יכול להיות שיש לה בעיה אבל היא עדיין לא רעה...
לי אין כ"כ ניסיון בגידול חתולים, אבל לפי מה שידוע לי חתולים הם חיות בעלי אופי שכל אחד שונה מהשני. יכול להיות שמה שעבר על לרה בילדותה השפיע, אבל אחרי 4 שנים לא נראה לי. אם מתייחסים אצלך לחתולה יפה (?) זה באמת מוזר איך שהיא מתנהגת... אולי זה פשוט האופי שלה? אם זה בזמן האחרון, אולי היא בהריון? היא מעוקרת? יש לה גישה לחתולים זכרים? גם אני אשמח לשמוע דעות של אחרים בנושא. גת

בקי@

New member
חשבת אולי ש....

חשבת אןלי שבאמת זה פשוט האופי שלה וכמו אצל בני אדם אופי ממש קשה לשנות.... אין יל גם הרבה ניסיון ואני גם לא יכולה להציע פתרון אבל אני יכולה להציע הסבר, אולי גם תחשוב בכיוונים שונים שזה לא רק בגלל אמא שלה קרה לה עוד משהו? אויל כשהיא הייתה קטנה אז נישקו אותה וחיבקו אותה יותר מידי? או אולי בדיוק ההפך?

**לילך**

New member
אני מסכימה שאין דבר כזה חתולה רעה

חתולים להבדיל מבני אדם לא מתנהגים בצורה מסויימת בכוונה ,הם לא פוגעים ועושים דברים שנראים לנו שליליים בכוונה כדי להרגיז ,לכן אי אפשר לתת להם תכונה מאד אנושית כמו רוע. בטוח יש סיבה להתנהגות שלה , יכול להיות שהתנהגו אליה מאד רע לפני שאימצת אותה ולכן היא מתגוננת ותוקפנית ,יכול להיות שהיא לא אוהבת שנוגעים בה ולכן מגיבה לא נעים (לא כל אחד אוהב שנוגעים בו) ,יכול להיות שיש לה בעיות בריאותיות והיא מרגישה לא טוב ולכן התגובות שלה לא "נחמדות" ועוד המון סיבות. גם לטושי היתה נטיה במיוחד כשהיה קטן לנשוך לפעמים ,אבל תמיד לפני זה אפשר היה לראות שהוא הולך להיות תוקפני (במיוחד אזניים משוכות לאחור...) ואז עזבתי אותו במנוחה . מכיון שהחתולה לא יכולה להגיד לך: "תעזבי אותי בשקט ,לא בא לי לשחק עכשיו" היא מגיבה בצורה היחידה הידועה לה ,אז כשאת רואה שהיא ב"מצב רוח רע" תעזבי אותה במנוחה . בנוסף את יכולה להתייעץ עם הוטרינר בנושא ,או לפנות לוטרינר שמתמחה בבעיות התנהגות של חתולים. אני מפנה אותך לשני מקורות מידע בעברית בקשר להתנהגות של חתולים: ** מאמר מפטנט: הצילו החתול שלי השתגע ** ** אוסף מאמרים בנושאי התנהגות החתול משונרא **

למעלה