YYY

סלסרו

New member
אני עדיין לא מבין..

ממה שהבנתי, את מחפשת - לשמור על ה"עצמי" שלך - פרגון והבנה - נאמנות האם זה עד כדי כך קשה למצוא? "לשמור על העצמי שלך" זה בידיך, אז אין מה בכלל לחפש. אז מה נשאר? פרגון והבנה.. לכאורה, לא כזה דבר נדיר למצא..

סינגלה

New member
נכון

שאלו לא דברים שקשה ונדיר למצא...תחבר לזה את "מי" שחשוב לי ואני יוצאת לדרך... לכל מה שתכתבתי צריך להיות מחובר "סוג של גבר" שאני רוצה. נראה לי רצית לשאול אותי מה אני מחפשת ולא מוצאת. הניסוח שלך לוקה. שאלת משהו אחד ואתה מגיב משהו אחר. לא כתבתי שקשה לי למצא את מה שאני מחפשת במערכת יחסים... יש הבדל בין מה שאני מחפשת במערכת יחסים לסוג הגבר שאני מחפשת. אחד לא יכול להתקיים בלי השני.

במיוחד בשבילך..

אני מכריז על האייקון הזה->
כסוס כחול...

עכשיו אני....

*האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה יהודי? אני מעדיף מאד שבת הזוג תהיה יהודיה, זה יחסוך המון צרות בהמשך, למרות שאם אני אפול ברשת של לא יהודיה-אני לא אחתוך קשר בגלל זה. *האם חשוב לכם שבת הזוג שלכם תיהיה ישראלית? ללא ספק הייתי מעדיף למצוא בת זוג ישראלית, מישהי שתאהב את הסלנג, האוכל, התרבות (לצפות באיזה צ'רלי וחצי באיזה ערב שישי ביחד), ומישהי שאני לא אפסיד מראש בויכוחים איתה...(למרות שאתן "תמיד" צודקות) *מה היחס שבו נתקלתם מישראלים שכבר גרים בחו"ל בקשר לארץ? זה משתנה, חלקם התבססו פה ורואים את ההצלחה ולכן לא מוכנים לשנות, חלקם מרגישים שהם ממש מקריבים המון ע"מ לחיות פה (ואלה מתוכם שסינגלים טוענים לרמת הקרבה גדולה בהרבה), וחלק אחר כבר התמקם, הביא ילדים לעולם ולמרות שההורים רוצים לחזור- הסיבה שהם מתרצים את הישארותם היא עתיד ילדיהם. *האם אתם מתכננים לחזור לחיות בארץ מתישהו? לאחרונה השאלה הזאת נשאלת בכל הזדמנות, אני אוהב את החיים (ה"קלים" בהרבה לדעתי) בארה"ב. בארבע וחצי השנים האחרונות חייתי בשלושה מדינות שונות, טיילתי המון (19 מדינות) והתבגרתי המון. התחלתי לבנות את בסיס חיי כאן, ואני בהחלט רואה את העתיד שלי כאן. לא יודע אם בהכרח במקום שבו אני גר כעת, אבל הגעתי למסקנה שרמת החיים פה בהחלט מתאימה לי (וכשאתחתן, אני מתכנן לגור בבית פרטי בעיירה שקרובה לעיר גדולה- אך בשום פנים ואופן לא בעיר עצמה) *בתור סינגלים <ובהנחה שהייתם גם סינגלים בארץ> איפה נראה לכם יותר פשוט להיות סינגל? ללא ספק בישראל. להכיר בחורה בשפה שלך זה הכי קל, אותם שטויות, פתיחות ושאר מיני מאפה עושים את כל ההבדל. *איפה אתם מחפשים בני זוג פוטנציאלים? שאלה טובה... אני לא יודע לחפש.

Chinita

New member
אני לא מבינה משהו אחד

מה הקטע של להיות עם ישראלית כדי שהיא תבין את צ'ארלי וחצי? אז בוא ואספר לך סיפור, זוכר את המקסיקני??? כן ההוא... ראה איתי אסקימו לימון איזה ערב שישי ונקרע מצחוק לראות את יודל'ה! אז נכון שפה ושם נתתי פרשנות בעיברית אבל הוא היה מספיק אינטילגנט (וכמובן בהשפעה ישראלית כנרתית עמוקה) והבין. ובאותה נשימה אני נמסה כשהוא קורא לאמא שלי "אמא" בעיברית, יש את ההבדלי שפות שזה פשוט נפלא לדעתי...

זו הייתה דוגמא...

ברור שאני לא רוצה בת זוג ישראלית רק בשביל לראות את הסרט צ'רלי וחצי... (מה גם שלפני שאנשים יסקלו אותי,אקדים ואתוודה שתמיד חשבתי שהסרט הזה מעפן ותת רמה, עד שיצא לי לאחרונה (ובפעם הראשונה מאז שאני בגלות) לצפות בסרט ומאד נהניתי ממנו..). אבל בשבילי בחורה ישראלית בהחלט עדיפות עיקרית, העובדה שאנחנו מדברים את "אותה השפה" ובאים מאותה התרבות, בהחלט יש בהם יתרון אדיר לעומת בת זוג אמריקאית שלעולם לא תוכל להבין מאיפה אני בא.

nalini

New member
הופה הופה.... קחי מספר!../images/Emo92.gif

הוא אמר לי שהוא מאוהב בי אז וול!!!! אחח אייל אייל... מפזר דברי סרק ברבים, או שאולי פשוט יש לו מספיק אהבה לכווווווללללןןן!:) (דבר חלש הא?
)

nalini

New member
יותר מדי צ'ארלי אני שומעת בזמן

האחרון. זה נראה לי ממש עושה עין הרע, כי החמוד ההוא שעונה לאותו השם לא התקשר:( אולי למישהו יש איזה מיקו להכיר לי?:)

nalini

New member
הייתי הראשונה ליזום קשר...

ביום ראשון בערב (אחרי שהחלפנו טלפונים בשבת בצהריים) שלחתי SMS חברותי. החלפנו מספר הודעות (שמדיבור עם ידיד וקבלת פרספקטיבה גברית על הסיפור נדמה שהן לא הובילו מצידו לשום מקום, (ע"ע לא יזמו או רמזו על מפגש נוסף וכו') רצף ההודעות הסתיימו בזה שהצהרתי שאני פורשת לשינה והוא הגיב: alright miss liz, we'll catch u later, sleep sweet" אני עדיין מתעלמת מהחרוז שאני מאוד שונאת, אבל לא יודעת אם הגוף שני רבים אומר משהו... והיום רביעי, חושב שזה עדיין מוקדם מדי לתפוס אותי?

nalini

New member
והנה בין כל ההתרוצצויות שלי

מסתבר שאחה"צ הייתה שיחה שלא נענתה, הודעה קולית וSMSֱ וכולן מבחורינו המדובר. יום השמש הראשון במרילנד בשבוע האחרון, והוא הזמין לבריכה. מאוחר מדי לבריכה, אבל כנראה שעוד בכל זאת ניפגש באיזה צ'יל אווט פלייס. רק אלוהים יודע כמה אני צריכה קצת צ'ילינג אווט מהעבודה הזאת.

nalini

New member
../images/Emo6.gif מה שנכון נכון...

אבל צריך חזרה של שני מקרים לפחות כדי שנוכל לקבוע עובדה אמפירית לא? כך או כך, מי שחפץ בעידכון: מסתבר שצ'יל אווט בשפתו זה ערב בפארק עם גיטרה אחת, קצת קאנטרי קצת דמיאן רייס וג'יימס בלאנט (לבקשתי), נסיון מביש לראות כמה גרועה אני בנגינה, הרבה צחוקים, קפצוצים ומלחמות מים בשלוליות, וחיבוק אחד של לילה טוב. היה כיף...

למעלה