עכשיו אני....
*האם חשוב לכם שבן הזוג שלכם יהיה יהודי? אני מעדיף מאד שבת הזוג תהיה יהודיה, זה יחסוך המון צרות בהמשך, למרות שאם אני אפול ברשת של לא יהודיה-אני לא אחתוך קשר בגלל זה. *האם חשוב לכם שבת הזוג שלכם תיהיה ישראלית? ללא ספק הייתי מעדיף למצוא בת זוג ישראלית, מישהי שתאהב את הסלנג, האוכל, התרבות (לצפות באיזה צ'רלי וחצי באיזה ערב שישי ביחד), ומישהי שאני לא אפסיד מראש בויכוחים איתה...(למרות שאתן "תמיד" צודקות) *מה היחס שבו נתקלתם מישראלים שכבר גרים בחו"ל בקשר לארץ? זה משתנה, חלקם התבססו פה ורואים את ההצלחה ולכן לא מוכנים לשנות, חלקם מרגישים שהם ממש מקריבים המון ע"מ לחיות פה (ואלה מתוכם שסינגלים טוענים לרמת הקרבה גדולה בהרבה), וחלק אחר כבר התמקם, הביא ילדים לעולם ולמרות שההורים רוצים לחזור- הסיבה שהם מתרצים את הישארותם היא עתיד ילדיהם. *האם אתם מתכננים לחזור לחיות בארץ מתישהו? לאחרונה השאלה הזאת נשאלת בכל הזדמנות, אני אוהב את החיים (ה"קלים" בהרבה לדעתי) בארה"ב. בארבע וחצי השנים האחרונות חייתי בשלושה מדינות שונות, טיילתי המון (19 מדינות) והתבגרתי המון. התחלתי לבנות את בסיס חיי כאן, ואני בהחלט רואה את העתיד שלי כאן. לא יודע אם בהכרח במקום שבו אני גר כעת, אבל הגעתי למסקנה שרמת החיים פה בהחלט מתאימה לי (וכשאתחתן, אני מתכנן לגור בבית פרטי בעיירה שקרובה לעיר גדולה- אך בשום פנים ואופן לא בעיר עצמה) *בתור סינגלים <ובהנחה שהייתם גם סינגלים בארץ> איפה נראה לכם יותר פשוט להיות סינגל? ללא ספק בישראל. להכיר בחורה בשפה שלך זה הכי קל, אותם שטויות, פתיחות ושאר מיני מאפה עושים את כל ההבדל. *איפה אתם מחפשים בני זוג פוטנציאלים? שאלה טובה... אני לא יודע לחפש.