YURIA'S ROOM3 שבוע טוב
3 3 שרונית New member 15/9/07 #2 שבוע טוב, מישהו משחק?? יש לי 6 פתקים, 2 מפתחות, כדור אדום וסגול, פחית ומברג..
3 3 שרונית New member 15/9/07 #5 בינתיים התקדמתי תסתכלי בתקרה מעל השולחן.. אח"כ תשימי את הכסא על השולחן... ואז תגדילי שוב את הכסא ותמצאי עליו עוד פתק.. אני מנסה עכשיו להבין מה הקוד...
בינתיים התקדמתי תסתכלי בתקרה מעל השולחן.. אח"כ תשימי את הכסא על השולחן... ואז תגדילי שוב את הכסא ותמצאי עליו עוד פתק.. אני מנסה עכשיו להבין מה הקוד...
3 3 שרונית New member 16/9/07 #11 רגעעעעעע, מצאתי את הקוד ישששששש, אני גאון חחחח טוב מחר אני אגלה לך לילה טוב, שבוע נפלא
E eti911 New member 16/9/07 #12 יש לי 7 פסים (כרטיסים), מברג, פחית, ושני מפתחות שהשתמשתי בהם. כרגע מחפשת את המפתח השלישית למגירה הראשונה, ואת הפס השמיני. מישהו יודע מה עושים עם המברג והאגרטל?
יש לי 7 פסים (כרטיסים), מברג, פחית, ושני מפתחות שהשתמשתי בהם. כרגע מחפשת את המפתח השלישית למגירה הראשונה, ואת הפס השמיני. מישהו יודע מה עושים עם המברג והאגרטל?
3 3 שרונית New member 16/9/07 #13 עם המברג את פותחת מאחורי התמונה, אבל קודם את צריכה להשיג סכין ובשביל זה את צריכה קוד.. את הקוד תשיגי אם תיקחי את מה שכתוב על הלוח , תצליבי את המיספרים עם לוח השנה.. רמז.. האותיות מסמנות את החודשים.
עם המברג את פותחת מאחורי התמונה, אבל קודם את צריכה להשיג סכין ובשביל זה את צריכה קוד.. את הקוד תשיגי אם תיקחי את מה שכתוב על הלוח , תצליבי את המיספרים עם לוח השנה.. רמז.. האותיות מסמנות את החודשים.
E eti911 New member 16/9/07 #14 הקוד מורכב ממספרים? ניסיתי לחבר בין לוח השנה ללוח השני, וקיבלתי צורות- אותיות יפניות. מה עושים איתן? אפשר לקבל את הקוד?
הקוד מורכב ממספרים? ניסיתי לחבר בין לוח השנה ללוח השני, וקיבלתי צורות- אותיות יפניות. מה עושים איתן? אפשר לקבל את הקוד?
3 3 שרונית New member 16/9/07 #15 זהירות - קוד ופתרון לצבעים 30116198 ויש פאזל עם צבעים: שחור כתום כחול חום ירוק אדום סגול לבן צהוב ן
T tomb boy New member 16/9/07 #16 כמה מוזר, אין לי עיגול סגול בכלל../images/Emo41.gif אולי זה באג במשחק?