yuki09 יקרה

רותי 11

New member
yuki09 יקרה ../images/Emo140.gif

אני מה זה מתנצלת על האיחור בתשובה בכל אופן אני מנסה כרגע לסרוק את הבת שלך ולקלוט מהמה נובעת הבעיה שלה, כשניסיתי לסרוק אותה הרגשתי לחץ על העיניים, לחץ מהראש ויותר בצד השמאלי שלי שזה אומר כנראה צד ימין שלה. לקראת הסוף נהייתה לי סחרחורת ועלתה בי בחילה כתוצאה מהסחרחורת, צריך לבודק אצלה לחץ על העיניים לדעתי, אבל כרגע אין לך ממה לחשוש חלילה מאיבוד ראיה. אנימקבלת זהקורה לה בבוקר כי פושט קשה לה לחזור לכאן למציאות הנוכחית היא עדיין מטיילת פשוט בעולמות אחרים זה הכל. כשאת מעירה אותה בבוקר תעשי את זה בעדינות ואפילו תשתדלי לעשות את זה קצת לפני הזמן אם למשל את מעירה אותה בשעה 7:30 בבוקר תתחילי להעיר אותה ב 7 בבוקר תני לה את הזמן לאט לאט לחזור לכאן ועכשיו הדברים יעלמו מאליהם, את צריכה להיות רגועה וזה הכל.

yuki09

New member
רותי קודם כל תודה שלא שכחת וענית! אבל אני קצת

מבולבולת מהתשובה.בעיקר מזה שכתבת משאת מרגישה כש את "סוקרת" אותה.בכל אופן רוצה להתחלק עם משאני נראה לי פטרתי: היתה לי תקופה מאוד לחוצה ואני הייתי מאוד עצבנית ודי הרבה צעקתי על ילדים במיוחד על נטע.היא גם התהנגה עם הרבה דווקא,אבל ילדים בד"כ משקפים לנו התנהגות שלנו.בכל מקרה נזכרתי שכש הייתי צועקת אלייה היא היתה סוגרת עיניים עם כפות ידיים. וכש היו ימים ללא כעסים היא הייתה אומרת לי אמא את בכלל לא כעסת אליי היום.כש נזכרתי בזה "ירד לי האסימון" שזה די קשור.החלטתי לדבר איתה ואמרתי לה שאני זוכרת שהיא עשתה "ככה" ושאלתי למה :אולי אני הייתי מפחידה? והיא אנתה שאני הייתי נראת כמו מכשפה כשצעקתי אליה. ביקשתי ממנה סליחה אמרתי אל רגשות שלי .וזהו בינתיים תופעה הזאת ממש נעלמה.ואני די בטוחה שהבנתי את הסיבה.גם כש פעם ראשונה "ירד לי האסימון" ממש בכיתי,כ"כ הצטערתי שזה הגיע למצב כזה.ואני מרוצה שזה מסתדר.

רותי 11

New member
יופי אני שמחה לשמוע

וכמו שציינתי זה היה קורה לה כי היא הייתה שם ולא רצתה לחזור לכאן ועכשיו היה לה את העולם שלה והיא לא רצתה להתעורר לתוך מציאות מסוימת כמו שציינתי ילדים מאוד מחוברים מה שלנו קשה לראות או לקבל לפעמים. אבל יש להם עולם משלהם וכמו שציינתי היה לה קשה לחזור לכאן לכן היה לוקח לה זמן ל"התעורר" וכמו שציינו בהתחלה ביקשנו ממך לבדוק מה קורה איתך מה את לא רוצה לראות - בגלל זה הילדה הייתה בורחת לעולם שלה.

yuki09

New member
הכל חזר ויש תוצאות מבלבלות../images/Emo7.gif

רותי אני ממש לא יודעת כבר מה לחשוב.רק אתמול כתבתי שהכל נעלם וממש חשבתי שעליתי על בעייה .היום בבוקר ילדה שוב הודיעה על 3 אירועים כל אחת נמשך 3-5-שניות מוזר היא כל הזמן אומר שהיא לא רואה רק את הפנים שלי או של בעלי וגם היה של מחנכת?!רק פנים זה מוזר? כש לא רואים אז לא רואים הכל או רואים מטושטש.אני גם חשבתי בהתחלה שהיא באמת לא רואה הכל אח"כ חשבתי שאולי לא מבינים אותה נכון והיא רואה מטושטש.אבל היא כל פעם חוזרת ש היא לא רואה פנים .היום קיבלתי גם תשובה של E.E.G והיא לא לגמרי תקינה.ז"א יש בה משהו ורופאים המליצו ללכת לרופא ניורולוג.קיבלתי תור רק בעוד חודש.אני כ"כ מודאגת....אני בכל אופן אמשיך עם השינוי התנהגות וכו' ומתפללת שהכל יהיה בסדר

רותי 11

New member
היי מתוקה- בגלל זה אמרתי זה

לא קטע של איבוד ראיה זה משהו נפשי יותר אבל כמו שאנחנו יודעים אם לא מטפלים בבעיה אז היא הופכת מנפשית לפיזית. אני כמו שציינתי הרגשתי לחץ מעל העינים קצת בעיקר בצד אחד

למעלה