Yuda Pntenovich sensei R.I.P

יהודה פנטנוביץ

היה לי הכבוד להיות תלמידתו של סנסיי יהודה בקורס המדריכים של וינגייט, אדם יקר שלא אשכח לעולם. יהי זכרו ברוך.

לייב יהודה פנטנוביץ ז"ל

לכל העוסקים באמנויות לחימה בצער רב ובכאב אמיתי קיבלתי את הבשורה המרה על מותו של אחד מבכירי אמני הלחימה של ישראל. סנסאי פנטנוביץ עלה ארצה בשנת 1972 ומאז עלייתו, חינך דורות של חניכים. היה מבכירי התאחדות הקרטה בישראל ובכיר השופטים הבינלאומיים של ישראל. היה לי הכבוד להיות תלמידו שנים ארוכות ותמיד אזכור את היסודות עליהם התחנכתי, יסודות אשר איפשרו לי המשך והתקדמות כמורה וכאיש אמנויות לחימה. ברצוני להשתתף בצער המשפחה, רעייתו נורמה והילדים שפרה, אברוני ויורם שלא תדעו עוד צער ! אני כואב את צער כולנו על לכתו של מורה דגול, מפורצי הדרך של ענף הקרטה בישראל. אנו אבלים על לכתו של המורה לייב יהודה פנטנוביץ ז"ל ד"ר רוני קלוגר בשם צוות ההוראה וכל משפחת קארטה דו אינטרנשיונל ובשם משפחתי שלי

סנסאי יהודה פנטנוביץ ז"ל

איבדנו היום מורה גדול, אני מתאמן יחד עם סנסאי כבר משנת 1981 הדוגו', סנסאי ונורמה כבר נהפכו במודה ובתת מודע לחלק ממני וממשפחתי זה פשוט בלתי נתפס, כואב, ההלוויה מחר בבית הקברות בשכונת וותיקים בנתניה בשעה 1100 יהיה זכרו ברוך משתתפים בצער המשפחה ובצער כל הקרטקות משפחת זוננשיין

ישנם כאלה שנתברכו ביכולת להשאיר

מאחור מסורת וסללו דרך . יהודה ז"ל היה בהחלט אחד מאותם אלה שהשאירו חותם . כל שיש לנו זה להתקנא ולשאוף להגיע לידי כך ת.נ.צ.ב.ה

garey

New member
../images/Emo16.gifהני סקס מרכין ראש למורו

בשנת 79-81 למד מר הני סקס את אומנותו ומביע הישתתפות בצער המשפחה מרכין ראש לזכרו הני סקס הוא גם יו"ר אמריקן גוג'ריו ישראל ודאן 9 ויו"ר ההתאחדות לכל סוגי הקיקבוקס בישראל , נרשם בפורום לבקשתו תודה ג'רי מזרחי

למעלה