Ytsejammers Israel - זה רשמי

Rudess

New member
שאלה מצוינת

נקווה שבטור הבא אחרי האלבום החדש.

Rudess

New member
הערכה שלי

אחרי הקיץ הם יתחילו לעבוד על אלבום חדש. הטור יהיה בערך בעוד שנה להערכתי.

eliavtu

New member
אתה ממש חצוף !! ../images/Emo46.gif

הוצאת לי את המילים מהפה !

אדם זאב

New member
מזל טוב!!

לפחות סוף השבוע שלך יצא פחות מחורבן ממה שחשבת (ואני מדבר על אתמול...)

Rudess

New member
תודה

כן זה קצת שיפר את ההרגשה
למרות שאני אתנחם בעובדה שאראה את כל משחקי הבית של ארסנל באצטדיון האמירויות בעונה הקרובה.

אדם זאב

New member
ראיתי את המשחק עם אוהד בריטי

שטוען שהוא נולד אוהד ארסנל, ושארסנל חשובה לו יותר מנבחרת אנגליה. הוא הסביר לי שאנגליה זו המדינה שבה אתה חי, אבל המועדון שאתה אוהד זה הזהות שלך !!! האמת שלא כל כך הבנתי, אבל התבאסתי בשבילו בסיום המשחק. דבר נוסף שהדהים אותי, זה שהוא התחיל למחוא כפיים בסיום המשחק, אפילו שבארסה הניפה את הגביע !!

Rudess

New member
ראיתי את המשחק בבננה ביץ'

יחד עם מועדון האוהדים של ARSENAL ISRAEL. בארץ קשה לאנשים להבין באמת את נושא הזהות והאהבה שיש למועדון כדורגל באנגליה (מולדת הכדורגל), זה מסורת, זה שירים,יריבויות,תרבות והמון אספקטים מעניינים. גם אנחנו מחאנו כפיים בסוף המשחק ושרנו שירי הלל לארסנל גם אחרי שהמשחק הסתיים (וכמובן במשך כל ה-90 דקות).

אדם זאב

New member
לפי הטלווזיה הייתם מיעוט

כל המדינה הזו נהייתה פתאום אוהדת של ברצלונה... אוהבים רק את זה עם הסיכויים הגדולים לנצח, ולא את המסורת. זה כמו שהרוב בארץ מעדיף מוסיקה דאנס מסחרית כי כולם שומעים את זה, ולא ישמע פרוג לדוגמה

Rudess

New member
היינו מיעוט, אבל עשינו להם בית ספר

בדיוק כמו שארסנל עשתה בית ספר לבארסה אתמול. מתאים לישראלים מצויים לאהוב את הקבוצה הפייבוריטית. אני אוהד של ארסנל כבר 16 שנה, כך שעוד מהזמנים הגרועים של ג'ורג' גרהאם

Slim Jim

New member
תסביר את זה שאני רציתי שבארסה

תיקח (או שיותר נכון שמסי ייקח) ובאותו זמן אני אוהד של קבוצת אמצע הטבלה הגרמנית - בורוסיה מנשנגלאדבך... עם מורשת מעניינת ואין לה סיכויים טובים בכלל לנצח במשחקים חשובים. תפסיק להכליל... לבארסה באמת הגיע לזכות בגביע, תראה איזה שנה הייתה לה! יפה איך שאתה משווה את זה למוסיקה גם.

Rudess

New member
ועכשיו זה מופיע גם באתר של דרים

http://www.dreamtheater.net/info_fanclubs.php

RamiSun

New member
מזל"ט טל,

המטרה שלך התגשמה. עכשיו מעניין מה יקרה עם המטרה הבאה, בעצם אני יודע... כל הכבוד לעקשות שלך.

Rudess

New member
תודה

והמזל טוב הוא של כל מי שאוהב את דרים ת'יאטר בארץ. המטרה הבאה ידועה ונקווה להשיג אותה גם

למעלה