Youtube free of charge? האם שמוש ביוטיוב באנדרואיד, זה ללא תשלום? יש לי WIFI
S s h i r a 1 1 1 New member 20/7/11 #1 Youtube free of charge? האם שמוש ביוטיוב באנדרואיד, זה ללא תשלום? יש לי WIFI
M metrocard New member 20/7/11 #2 בדיוק כמו במחשב , ללא חיוב במידה ותגלשי בתקשורת הסלולרית במקום ב WIFI אז כמובן זה בהתאם לתוכנית הגלישה שלך (YOUTUBE זולל דאטה).
בדיוק כמו במחשב , ללא חיוב במידה ותגלשי בתקשורת הסלולרית במקום ב WIFI אז כמובן זה בהתאם לתוכנית הגלישה שלך (YOUTUBE זולל דאטה).
S Shpritz New member 20/7/11 #3 השאלה לא ברורה יוטויוב זה אתר תוכן חינמי. איך את מגיעה לשם זו שאלה אחרת. wifi? חינם 3g? דרך חבילת הגלישה שלך. תתקשרי לשירות הלקוחות של החברה הסלולארית שלך ותבדקי על מה את מנויה.
השאלה לא ברורה יוטויוב זה אתר תוכן חינמי. איך את מגיעה לשם זו שאלה אחרת. wifi? חינם 3g? דרך חבילת הגלישה שלך. תתקשרי לשירות הלקוחות של החברה הסלולארית שלך ותבדקי על מה את מנויה.
S s h i r a 1 1 1 New member 20/7/11 #5 אני בקשתי שיהיה לי רק WIFI אבל תודה, אבדוק ואוודא איתם שלא ישלחו לי הפתעות בחשבון החודשי
V voguemaster New member 20/7/11 #6 גם WIFI זה לא חינם אלא אם כן האינטרנט שמסופק הוא חופשי. כשזה בבית אז זה לא חינם - זה בעלות חבילת האינטרנט שיש בבית
גם WIFI זה לא חינם אלא אם כן האינטרנט שמסופק הוא חופשי. כשזה בבית אז זה לא חינם - זה בעלות חבילת האינטרנט שיש בבית