YouTube - תחילת הסוף?

The Walrus

New member
באסה

אבל זה לא ממש משנה - אם youtube תצא מהעסק, תמיד יהיה אתר אחר - אולי יותר טוב - שיחליף אותה... ככה זה באינטרנט...

jony543

New member
נצלש.. עזרה ביוטיוב

בכמה ימים האחרונים, כל סרטון שאני נכנס אליו ביוטיוב לא עובד ומבקומו עולה ההודעה הבאה Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Click here to get the latest flash player. לחצתי על הקישור להורדת נגן הפלאש ובדף שנכסנתי מלאתי אחר ההוראות ולבסוף קיבלתי הודעה שההתקנה הושלמה בהצלחה בקשר לג'אווהסקריפט, עד לפני כמה ימים הוא עבד מעולה וגם שנכנסתי לאפשרויות אינטרנט-מתקדם מסומן V ליד איפה שכתוב JAVA APPLET מישהו יודע מה אפשר לעשות? מיצטער אם זה לא הכי קשור אין לי פורום אחר לשים את זה

האזרחק

New member
java applet ו javascript - לא דומים

מדובר בשני דברים שונים לחלוטין. java applet מדבר על הרצת יישומוני ג'אווה. javascript מדבר על הרצת קטעי סקריפט שנכתבו במה שנשמע כמו java אבל הוא לא - javascript. חפש את scripting תחת security, זה החלק שמדבר על javascript.

jony543

New member
תודה אבל בסוף

הבעיה הייתה ב FLASH אין לי מושג למה אבל סידרו לי

loomer4

New member
כבר לפני חודש הם התחילו לחסום.

רציתי לראות קליפ של הנדריקס אם אני לא טועה, והייתה הודעה שנכתב בה שהמעלה של הקטע העלה אותו בניגוד לחוק, הפר זכויות יוצרים ולכן הקטע נחסם, משהו כזה.

אל דאגה

אני במאמצים לרכוש את גוגל בזמן הקרוב. למזג אותם עם מייקרוסופט ולעשות את האיחוד הגדול עם EMULE ןBITORRENT ואז נוכל לשתף קבצים בכיף.

אם הם יתחילו להגביל סרטונים

בטענות מפורכות של "זכויות יוצרים" - סביר להניח שתקום חברה אחרת שתתפוס את מקומה - ככה זה באינטרנט. (ואז גוגל תקנה אותה?
)

...

אי אפשר לעצור את הטכנולוגיה - אם יש ביקוש, יהיה הצע. הגולשים תמיד ימצאו דרכים לעקוף כל בעיה בדרך כדי להשיג את מטרתם. חוץ מזה - אני מתאר לעצמי שרוב הבעיות יהיו עם סרטונים שקשורים למוזיקה - ולפי דעתי, אין קשר בין זכויות יוצרים למוזיקה, מוזיקה היא לא רכוש של אף אחד. קשה לי להאמין שגוגל יסננו תכנים "בעלי זכויות יוצרים" - הם לא טיפשים. if u can't beat them, join them

wish i was here

New member
לא יודע הרבה לגבי זכויות יוצרים

דבר אחד אני יודע-מוזיקה היא כן רכוש של מי שיש לו עליה זכויות,ומי שמפר את אותם זכויות צפוי לתביעה ענקית ולהפסד גדול. גוגל גדולים מדי מכדי לא לציית לחוק,הם בהחלט לא טיפשים-ולכן לא ירצו להסתבך בבית-משפט.

holo

New member
אני לא מבין למה הם עשו את זה?

בשביל הפופולריות באינטרנט? מה הקטע?

לא ברור, אבל

מן הסתם גוגל רואים בזה השקעה טובה, שתניב פירות בעתיד. אולי דרך פרסומות (אבל אז הם יצטרכו להסדיר את כל נושא זכויות היוצרים), או אולי דרך מינויים בתשלום לשירות הזה (מה שנשמע לי יותר סביר). אני הייתי מוכנה לשלם.

holo

New member
אני עדין לא מבין איך אתרים כמו גוגל

מרוויחים כסף, אם הם לא גובים תשלום עבור שימוש באתר. ופרסומות אין בגוגל.

wish i was here

New member
יש פרסומות בגוגל

בצד של הדף חיפוש אחרי שאתה רואה את תצאות חיפוש-שם יש

lilou2

New member
פרסום

פרסום סמוי וחלק גדול לא גוגל = אנשים אנשים = קהל יעד כללי קהל יעד כללי = רב תחומי ובקיצור, פרסום יעיל ביותר.. רק שאתה לא מכיר את שיטות העבודה, אז לא תוכל להבין

למעלה