You're in the army now

You're in the army now ../images/Emo150.gif

הממ זו פרידה זמנית אני יוצא מחר בבוקר להכנה לקורס קצינים, אני אחזור בשבתות (מלבד השבתות שאני אסגור) כל מי שיש לו את הטלפון שלי מוזמן לשעשע אותי כל מי שזקוק לעזרתי מוזמן לפנות במסרים ולהמתין בסבלנות שאני אחזור הביתה ואענה אל תעשו בעיות למורי! תהיו ילדים טובים ותעשו מעשים טובים תטגנו כרוביות לא יודע
יאללה חדל קשקשת
תומר נ.ב. כל שבת שאני חוזר אתם תשמעו חוויות ועידכונים- מבטיח נ.ב.2 סביר להניח שאני לא אקרא את התגובות שלכם עד שאני אחזור שבוע טוב

../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

ברגע שאני אשמע את השיר החדש של עברי [כשהאדון יועיל בטובו להוציא אותו כבר] אני אתקשר אליך להשמיע לך אותו... וסה"כ אקליט לך אותו במשיבון
וכשאני אסע בדרך לת"א אני אנופף [נפנוף מלכותי כמובן] לך לשלום
אוהבת
אריאלה

טוב הייתה לי הודעה מוכנה לעניין הזה

אבל כמו שאומר מישהו ששנינו אוהבים משום מה "כשזה זמן ללכת אז נגמרות לי המילים" אז במת נותרתי בלי מילים לומר לך . זה הרי ברור לך שאני אציק לך טלפונית לא
תהיה בטוח שזה מה שיהיה ,אני לא טובה בלהתגעגע .. בכל אופן מוח שלי לך תהיה לך קצינה יפה על מדים . אוהבת אותך מלאני מלאנים

תומר ../images/Emo24.gif

תהנה המונים המונים!! ממה שאחי סיפר (ודוקא כשהוא יצא לקורס קצינים שמחתי כי עשיתי לו השתלטות על החדר
), הקורס באמת קשה (נו אני לא רוצה לאכזב, אני ריאלית) אז תהיה חזק.. ותהנה ותלמד מכל רגע.. הכל קורה לטובה בסופו של דבר שיהיה לך המוןהמוןהמוןהמוןהמון בהצלחה תעדכן אותנו מה קורה איתך
שיר.

איף

New member
חחח מעודדת משו...

דווקא הקורס שהוא צריך לעשות צריך להיות קורס די קליל... צ'מעו,הוא עתודאי... דואגים לא לאמץ אותם יותר מידי כדי לא לפגוע במוח המבריק שלהם, או משהו (
)... אני מכירה אנשים חלשים פיזית ונפשית שעברו את הקורס הזה כמו גדולים...אז קטן על תומר.

morrrrrrrrrr

New member
../images/Emo12.gif מההה

לא! אני לא מוכנה לזה!! אתה לא הולך לשום מקום!! רגעעעע זה אומר שאתה לא תהיה פה יותר כחול או שסתם לא תכתוב פה

נראה לך שהוא לא יכתוב פה יותר ../images/Emo35.gif

הוא יכתוב הוא יכתוב .. השאלה באיזה צבע

למעלה