you're beautiful פרק 11

kiCkiC

New member
YB פרק 12

וואו.. סוף של פרק 12 בהחלט פיצוי על הנשיקה המעפנה הזו בתחילת הפרק! בגדול היה פרק עם כמה וכמה רגעים של מי-ניו וטה-קיונג... מהקטע שהיא שלחה לו את ההודעה (לא כל כך הבנתי למה היא נלחצה.. אם היא שלחה את ההודעה עם שגיאת כתיב או שהשגיאה יצרה מילה אחרת לגמרי לא ברור לי..), הטיפול שלו במצח שלה והמשחה שהיא דחפה לעיניים.. איך הוא לקח אותה לחדר יד ביד... העצבים שלו כשהוא ראה אותה עם שין-וו והכי הכי חשוב - הסוף
כשהוא אמר לה שהיא יכולה לאהוב אותו
דבר אחד לא הבנתי זה למה יו-הי עזרה למי-ניו לברוח מהפפרצי הקרציה הזה... אני מאמינה שכשיגיע התרגום אני כבר אדע. *מה שבטוח הוא שהם לא אחים.. אמא שלו אמרה היום שהיא לא אמא של התאומים, אמא שלהם מתה - כך שלפחות זה בטוח עכשיו. כל השאר לא ממש שמתי לב כי אני ברבוטה

kiCkiC

New member
אחרי צפיה שניה.. ../images/Emo58.gif לנעמי..

אחרי הנשיקה הדפוקה הזאת התגובה של שניהם הייתה כל כך טובה.. תענוג לראות את זה שוב ושוב. הצחוק המאולץ שלו ואיך שהוא ברח, הזיקוקים שלה והסביבון שעשתה בדלתות המסתובבות
אהבתי את השמלה של מי0-ניו בסוף ואת האיפור, למרות שאת השיער ממש ממש לא אהבתי, אבל הקטע בסוף היה טוב והמבטים של מי-ניו וטה-קיונג יכולים להרוג בשלב הזה! נחכה ונראה לאן נתקדם מכאן ומתי אחיה יחזור מארה"ב, כי אז הולך להיות שמייח~ נכון לפרקים האחרונים כמעט כל קטע עם שיו-וו עולה לי על העצבים, והפרק הזה במיוחד! ג'רמי... הוא היה מאווווד חסר לי הפרק! כמעט ולא ראינו אותו
סה"כ אני חושבת שהם סגרו על 16 פרקים מה שאומר שעוד שבועיים הכל נגמר...

Bartal j

New member
../images/Emo58.gif פרק YB12

הפרק בהחלט היה פיצוי כמו שכתבו כאן, הסצנה עם הזיקוקים בראש שלה הייתה מגניבה כזו חחח, זה היה חמוד כשהוא ברח כזה כמו ילד קטן שתפסו אותו על חם. ואני חייבת לציין שאני אוהבת פרצופי הקנאה של טה-קיונג זה חמוד ומשעשע. המאפרת תמימה מידי, אבל לפחות יצא משהו חיובי מהמזימה של יו היא יי איך שלא כותבים את השם שלה, כתבתי כבר שתמיד היא מנסה לפגוע במי- נאם כהשיא מקנאת בה ולא מצליח לה
היא צריכה להפנים כבר שטה-קיונג לא אוהב אותה ולהפסיק עם האובססיות הזו כלפיו שגורמת לה להיראות פתטית ככל שהוא משפיל אותה יותר ומתגרה בה... חח הצחיק אותי כשהיא דימתה עצמה למארי אנטואנט וטה-קיונג אמר לה איך המלכה גמרה בסוף כשהיא איבדה את הראש שלה...
היא צריכה כבר להבין שהיא נדחפת בינו לבין מיו-ניו ויפה שעה אחת קודם
אגב, אהבתי את השמלה של מין-ניו סגנון קלאסי כזה ויקטוריאני
. ושין-וו כל כך מקסים כשהוא דימה אותה לנסיכה שהופכת לאישה כשיורד גשם וכשהגשם נפסק חוזרת להיות גבר כמו הנסיכה באגם הברבורים.
חבל לי עליו, הוא חמוד והכל ואני אישית אוהבת את איך שהוא דואג לה תמיד ואכפת לו ממנה (גם כשהיא הבריזה לו מהארוחה ושכחה ממנו) אבל אין מה לעשות, היא אוהבת מישהו אחר. הוא ומין-ניו - Not Meant To Be
ג'רמי באמת היה חסר בפרק.. אבל הפרק עדיין היה מעניין ונחמד. והצלם פפארצ'י הזה בהחלט מעצבן. סוף סוף טה-קיונג עלה על זה שמין-ניו אוהבת אותו ולא את שיין-וו!! הללויה! זה היה חמוד שהוא אמר לה שהוא רואה אותה ושהיא צריכה להתמקד בו ושתמשיך לאהוב אותו כמו שהיא עשתה עד כה.
בהחלט השאיר טעם לעוד.. מחכה לפרק 13
מקווה ששם הוא הולך להתוודות בפניה על רגשותיו. ומה יקרה כשהוא יבין שהילדה שאימא לו מחפשת אחריה זו לא אחרת מאשר מין- ניו הבת של האיש שבגללו הוא איבד את האהבה של אימא שלו. (ועוד לא אמרתי מה יקרה כשאח שלה יחזור מאה"ב) קיצר צפוי אקשן

Bartal j

New member
ואם זה באמת עד פרק 16 אז נותרו כולה 4 פרקים

נראה לי שהאקשן שמה הולך להתחיל...

MaNcHi 135

New member
אוף אוף אוף!!../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

אני רוצה תרגום לפרק 12!!!!!!!!!!!!!!!! נו איפה כל החסרות חיים האלה שיתרגמו לי את פרק 12 לאנגלית! דווקא עכשיו הן נזכרו למצוא????
פרק11 הנשיקה הייתה כזאת מעאפנה שעוד שניה הייתי נכנסת לתוך המחשב ומדביקה לו כזאת בוסה שהשיער שלו היה משפריץ ניטים!

kiCkiC

New member
משפריץ ניטים??

DAMN! לא חושבת ששמעתי את הביטוי הזה כבר 3 שנים בערך...

7han

New member
אהבתי אתהפרק

חחח אהבתי שגרמי הפך למפלצת של חיבוקים חול העליו כול הזמן מנסה לחבק אותה הם מושכים אותו מימנה

Bartal j

New member
נראה לי צריך לתת שיעור בנשיקות

איך שזה יראה אמיתי יותר, כמעט לכל השחקנים בדרמות הקוריאניות... אני מתנדבת למשימה
נתחיל מKJH ונזרום הלאה בכיף...
חחחח זה מה שקצת אלכוהול ולהיות ערה בשעות כאלה בשישי בערב גורם לי לכתוב

kiCkiC

New member
זו לא הבעיה!

הם יודעים להתנשק! תראי את הפרסומות שהם עשו ביחד... זה עניין של הוראה מהבימאי איך להתנשק.. ולא יודעת למה אבל הוא כנראה אומר להם "תקשיבו, אנחנו הולכים לחרפן פה אנשים - אתה תופס אותה ומצמיד את השפתיים - שניכם עושים בשפתיים כמו
, אתם לא זזים מילימטר - לא ימין לא שמאל, ועיניים פתוחות בבקשה! לא למצמץ!!"

MaNcHi 135

New member
../images/Emo58.gif 12

למה את כף כף???????. אבל לא סתם כף כף אלא האלה שעשויים מעץ!! אני לא מבינה... הבחור מחפש אותך... מזמין אותך למסעדה נותן לך כל רמז אפשרי ועוד אח"כ שר לך שיר כזה יפה שאני אישית הייתי מזמינה לו אמבולנס לעזרה ראשונה אחרי מה שהייתי עושה לו בחדר הזה.. וואי אם אתן רואות דרך וייקי אתן חייבות לקרוא את התגובות למעלה בסרטון... יש שם יציאות די מצחיקות... גילינו הפרק שהכאחבה (אמא שלו) היא לא גם האמא של התאומים... חחחח היה קטע שהוא נזכר בה ואז זה כזה עצוב ולבה בלה בלה.. למעלה מישהי כתבה..."אז... איפה ג'רמי?" הסטייליסטית שלהם פשוט קסם! קצת נעל אבל מקסימה! אני אוהבת אותה! מין נאם: "הבגדים האלה כל כך יפים ... אני אף פעם לא לבשתי כאלה...." תגובה למעלה: ולא מישהו אחר במאה הזאת..." וואי הסוף היה פשוט... אח...
!!!! מדהים! אבל שין וו.... אהבתי..... אני אקח אותך....

Bartal j

New member
אני אוהבת ללבוש שמלות כאלה במסיבות הגותיות

כל המחוכים הקלאסים,
המלמלה הסאטן והתחרה,
אולי תתפלאי אבל גם במאה הזאת חח יש אנשים כמוני למשל
שלובשים את זה למסיבות להופעות ולאירועים מיוחדים. ולמרות שזה יקר להחריד כי זה מיובא מח"ול זה שווה את זה כי זה מיוחד. (למרות שאנשים שרואים את זה בארון אצלי חושבים שאלו תחפושות לפורים
)

kiCkiC

New member
קחי קחי אותו

אולי הוא יעלם קצת מהפרקים הבאים וג'רמי יבוא, תכלס הוא יותר מעניין ממנו. אותי התגובות בויקי די מעצבנות, זה כמו לראות עם מישהו ממש נודניק שלה מפסיק לדבר! אולי זה נחמד כשצופים בזה בפעם השניה אבל בפעם הראשונה אני צריכה שקט!!! בלי נודניקים מסביב... קצת קשה כשאני בעבודה - באוזן אחת אני עם אוזניות מקשיבה ובאוזן השניה לקוחות מקללים אותי... THE FUN NEVER ENDS!!

MaNcHi 135

New member
אני כבר לקחתי אותו!

נשמה טהורה... איך את יכולה לנסות להתרכז במשהו אחר כשאת שמועת אותם מברברים בקוריאנית ברקע??? למה... אני דווקא אוהבת את התגובות האלה... זה מצחיק אותי... יש לפעמים קטעים כאלה משעממים שאת מתחילה לשכוח לרגע למה התחלת לראות את הסדרה ואז את קוראת את התגובות כי זה מעביר את הזמן וזה די משעשע...

הדס221

New member
ראיתי את פרק 11 חייבת להגיב

סיכמתם את כל מה שקרה שם ובאמת היה פרק טוב רק תסבירו לי דבר אחד שכל פעם גומר אותי מחדש למה הנשיקה שלהם בעיניים פתוחות ופהורות לעזאזל לא מספיק שהם רק מצמידים שפתיים גם העיניים שלהם פקוחות אוף............. איפה הרגש

giligil11

New member
בנות תוסיפו ../images/Emo58.gif

לא ראיתי את הסדרה עדיין ואולי גם בנות אחרות. אני מאלה שרואה סדרות במרתון אז תהיו נחמדות אלי

kiCkiC

New member
נשמה...

כתוב בכותרת פרק 11... מה ציפת שיהיה כתוב בתוכן

giligil11

New member
מה איכפת לי ../images/Emo46.gif

תוסיפו
לכל הודעה
ברור
עכשיו תביאי לינקים לצפיה או שאני הופכת פה שולחנות

למעלה