התרשמותי מפרק 11 של YB../images/Emo58.gif
אז ככה...אממ בכללי הפרק היה מצחיק בעיקר בגלל ג'רמי שנראה מאושר לגלות שמי-נאם היא בת ולא בן... חחח כמה התלהבות מצידו
וכשהוא הוא איבד את העשתונות שלו וכמעט ירד מהפסים כשהוא ראה את מי- נאם כבת
הסצנות של הסופרמרקט היו משעשעות לגמרי, הם נראו כמו חבורת ילדים שבאה לביקור בלונה פארק או משהו משהו, מעניין איך שג'רמי תמיד מחפש סיבות לחגוג.. ואיך שהוא בא לחבק אותה כזה ושיין-וו וטה-קיונג לקחו את העגלת קניות שהיא ישבה בתוכה חחח זה היה משעשע.
ואיך שג'רמי התעקש שהיא לא תישן יותר עם באותו חדר עם טה -קיונג עכשיו שהוא יודע שהיא בחורה חחחחחח ריחמתי על הדובי הנטוש, אני מוכנה לאמץ אותו במקומה
ובמשחק שלהם כשהיא נתלתה ולא רצתה לרדת כדי להוכיח שהיא טובה במשהו, לאחר שטה-קיונג פרק את העצבים שלו במשחק, חח טוב שלא חבט בכדור חזק יותר
זה נראה כואב לנסות לתפוס כדור שנחבט בעוצמה כזו. אבל כששין וו ניסה את מזלו להוריד אותה משמה, לאחר כישלונו של ג'רמי. הייתה לי הרגשה שהוא יעשה משהו בסגנון כמו הנשיקה בצמח שהוא נתן לה, וכהיא נפלה מתדהמה, ראו שטה קיונג ממש מקנא זה היה ממש שקוף עם כל הפרצופים שלו.. אני לא מבינה איך היא לא שמה לב לזה... כאילו הבנו שהיא הולכת להיות נזירה והיא בחורה תמימה והכל אבל עדיין זה כזה שקוף שטה -קיונג תכף מתפוצץ מקנאה, ולא יכול לישון מאז שהיא עזבה את החדר שלו. שין-וו מת לספר לה שהוא מאוהב בה ולא באף אחת אחרת, ומכין לכבודה ארוחת ערב מפוארת רומנטית , וג'רמי מתחרפן כל פעם מחדש בגללה.. כאילו תתעוררי כבר!!! וגם טה-קיונג צריך להפנים שהוא מאוהב בה וזאת הסיבה שהוא מתעצבן כי הוא מקנא (יש לי הרגשה שלמרות שטה-קיונג יודע עמוק בלב שלו שהבחורה ששין-וו אוהב זו מי-נאם, וזו הסיבה האמתית למה הוא לא נתן לה ללכת אליו ומשך אותה עוד לפני שנכנסה למונית כי הוא
אותה
ולא רוצה שתהיה עם מישהו אחר!) לגבי הנשיקה בסוף של טה-קיונג ומין- נאם כל כך חיכיתי לסצנה הזו וכשזה הגיע לאחר כל הדרמה מסביב בשיחה שלהם, בקושי ראיתי שהשפתיים שלהם בכלל נצמדו, כאילו הוא נישק אותה כזה בבום והתמונה קפאה.. מעניין לראות מחר מה תהיה התגובה שלו לנשיקה האימפולסיבית הזו... אה ועוד משהו הבחורה הזו שכל הזמן מספרת דברים על מיו-נאם לפיה המזויפת יו היא או איך שלא כותבים את השם שלה, צריכה להתחיל לסתום קצת את הפה הגדול שלה ולא להיות כל כך פתיה... אבל מצד שני למרות שזה מרגיז, אני מזכירה לעצמי שהרי זו דרמה וזה מסבך את העניינים ומוסיף אקשן ביחד עם המנהל שכל הזמן מפרש דברים באופן מוטעה...
קיצר מספיק לחפור, מחכה לפרק של מחר (כלומר שיצא היום
)