Your favorite System Lord

tealk

New member
גורג בוש גוניור

הוא במובן המועדף עליי , במיוחד לאחר שהצליח לנטרל את הגואולד סאדאם.

בעל

מריצים איתו הכי הרבה צחוקים (במיוחד בעונה 8) כמו איזה קטע (לא ספוילר ממש) שהוא עוזר לSG1 במשהו אז שואלים מאיפה הוא יודע את זה- אז הוא עונה שהוא אל אז הוא כל יודע, והם כזה מסתכלים אחד על השני . קטע מצחיק. ניראה לי פרק 8X18 או 19

subatoi

New member
בשביל שנעשה עליך חרם, אתה צריך

לעשות דברים ממש רעים, כמו גואולד
סתם, סתם, אנחנו לא עושים חרמות. אני בוחר בבעל. יש יותר מפחידים, אבל יש לו קלאסה כזאת. הוא לבוש יפה, נראה מכובד ומדבר כמו בנאדם (בערך).

Hakarpad

New member
מי אני בוחר?

אני נוטה גם לבחור את בעל... ללא ספק יש לו את השנינות הנצרכת לאדון מערכת וחסרה לרובם... אבל גם הרו-אור לא כל כך נורא :)

Tollan

New member
וואו...

אני בטוח שאם בעל היה יודע כמה הוא מוערך פה, הוא היה משנה את הסמל של הג'אפה שלו למגן דוד או משהו..

deathcaster

New member
אממממממממ

יש בזה משהו .....תקנו אותי אם אני טועה , אך הוא היחיד מתוך אדוני המערכת ששרד המופיעים בתנ"כ , לא ?

SL Anubis

New member
בעל?

קודם כל תודה לכולם על הברכות. ושנית כל, מוזר שרובכם אומרים בעל...הוא נתפס בעיניי כאחד מאדוני המערכת היותר "סתמיים".... אני אהבתי את סוקאר שבאמת לא מיצו אותו... וכמובן שכפי שהבנתם מהניק ניים שלי אנוביס הוא האהוב עליי......אולי זה בגלל שיש לו את כל הקטע הזה של "דארת ויידר" שהולך בשבילו עם הקול העמוק והמסיכה....(אמנם אין לו מסיכה דומה אבל בכל זאת)...דמויות שלא רואים את הפנים שלהם תמיד מהוות איזושהי מגניבות ומיסתוריות. אני פשוט מאוכזב כל כך שהוא מת מוות כל כך עלוב בסוף העונה השביעית..... פשוט פתטי. כל הפרק הזה היה מאכזב כפי שכבר רשמתי, וכמו שמישהו אחר רשם פה, למה הוא לא הרס פשוט איזו עיר או שתיים ?!?! לפחות זה....
צריך לעשות איזו טבלה עם שמות של כל אדוני המערכת שהיו בסדרה, כמה פרקים הם השתתפו, ואיך הם מתו
. אני מבין גם שאני אחד הבודדים פה שלא ראה את המשך הסדרה....וגם את אטלנטיס...אני לא יודע למה, אבל משום מה אני פשוט מעדיף לחכות שזה יגיע לארץ. אף על פי ההמתנה הלא כל כך קצרה שנאלצנו לסבול עד שהביאו את העונות שעכשיו משודרות בערוץ 1.

Chelnak

New member
ובכן...

אין בעיה לשלב בין סוקאר לאנוביס - שניהם משוחקים על-ידי אותו שחקן (דיויד פאלפי). אגב, לא רק אתה עוד לא ראית את העונה השמינית ואת אטלנטיס! גם אני מחכה לפרקים של היום בקוצר רוח...

SL Anubis

New member
שניים חדשים

נוספו שני סיסטם לורדז חדשים בעקבות שני הפרקים הראשונים של העונה ה-8(אלת השמש היפנית והשני שביקש להישאר ב-SGC - לא זוכר את השמות שלהם). קיצר לא אוהב אף אחד מהם...
ולא ברור למה הלבישו את הבחור בתלבושת רומאית לגמרי... אני רוצה לדעת מה לעזאזל קרה לקסדות ולתלבושות המגניבות מהסרט!!!!!!!!!! אין תקציב!??!?!!?!?!! אני זוכר שבסרט היו את הקסדות האלו שנפתחות מגניב. קיצר,באסה שהורידו את זה.

morashtty

New member
בהחלט אפופיס

למה? כי כל תחילת הסדרה מבוססת על המאבק בו והעובדה שכמעט לכל אחד בצוות היה איתו חשבון לא סגור(סקארה,שאורי) ונראה לי שהוא אדון המערכת שהופיע הכי הרבה פעמים.את אנוביס אף פעם לא ממש אהבתי,ובעל לא ממש הופיע הרבה עד העונה השמינית.

miip

New member
*פרצוף תמים*

בעל ואוסיריס. השניים היחידים שיודעים לשחק.. :) למרות שלאפופיס היו את הרגעים שלו בסוף עונה 2-3.

SL Anubis

New member
מוזר

מוזר שמעט מאוד אנשים פה אוהבים את אנוביס. אז נכון שהיו לו פחות או יותר 7 שורות טקסט בכל הסדרה
אבל עדיין לדעתי הוא היה הסיסטם לורד הכי מגניב ומיוחד, לא סתם עוד גאולד.

Enderew

New member
אפופיס

כי הוא אלוהי אמת. בניגוד לכל הגואאולד האלו שיכולים למות, הוא לא שקרן, הוא באמת בן אל מוות. הוא באמת חיילנצח. הוא באמת אל!

למעלה