Your favorite System Lord

SL Anubis

New member
Your favorite System Lord

טוב אני רואה שבפורום הזה כל מי שרוצה לקבל התייחסות חייב להציג את עצמו קודם ולהודות בעובדה המשפילה(?) שהוא חדש פה, אז אם זה מה שצריך לעשות, זה מה שאני יעשה! אז אני חדש פה. פשוט אף אחד בפורום לא התייחס להודעה שלי על עונה 7 אז אני רק בודק שאין עליי איזהשהו חרם.... ורק בשביל שלא יגידו שזאת סתם הודעת ספאם, נעשה סקר קטן, מי ה-System Lord האהוב עליכם בכל הסדרה (ואם בא לכם תפרטו)??? בנוסף, שמחתי לקרוא פה התרשמות שלכם על כנס "עולמות", אני כבר שנתיים רוצה ללכת לזה ופשוט אין לי אפשרות....(צבא). לכנס של שנה הבאה אני מקווה כבר שאני יכריח את עצמי ללכת....אני גם אזרח עוד מספר חודשים אז הצבא לא ישמש לי כתירוץ... עוד משהו, הבנתי שיש הקרנות של פרקים של סטארגייט באוניברסיטת ת"א או משהו כזה. נראה לי נחמד, מישהו פה הולך לזה?

GoldenEye2015

New member
ברוך הבא

קבל כיבוד
(זה מה יש-פסח
).אין צורך להרגיש מושפל,כולם היו מתישהו חדשים. ובקשר לאדון מערכת האהוב עלי-כמובן שאפופיס,כי הוא היה הראשון,טוב בעצם השני,והוא תמיד חוזר לחיים שוב ושוב.מישהו יכול להזכיר באמת כמה ואיך?

uriai

New member
כבר היה פעם כזה סקר...אבל..

אך היותך חדש בהחלט משמשת תירוץ לחזור על סקר זה... כמובן שהבחורה ש"מיגנטה" את כל הגברים, היתה מדהימה...מישהו זוכר את שמה?

R Bell

New member
אם אני לא .....

אם אני לא טועה זה היה זכר בשם אוסיריס בתוך אשה כוסית

Echelon

New member
לאאא

זאת שרה, אין לה קשר להאת'ור שהייתה מפתה גברים.

Chelnak

New member
אממ...

ובכן - קודם כל - ברוך הבא!
בדרך-כלל דוקא כן מברכים כל מצטרף חדש בברכות, גם אם הוא לא הציג את עצמו. במקרה שלך, לדעתי, מה שקרה הוא שבשל ריבוי מצטרפים חדשים בזמן קצר, לא זכה כל אחד מהם ליחס אישי... אז אני מנצלת את המקום לברך את כולם בברכת ברוכים הבאים!
ובנוגע לסקר הקטן - אני מעדיפה את הלורד יו.

subatoi

New member
את ../images/Emo70.gif

גם את לא היית בכנס. ואל תגידי לי "צבא".

subatoi

New member
אוף!

על סמך היכרותי איתך, חשבתי שיהיה לך תירוץ מקורי.

Tollan

New member
אני אישית...

אני די חיבבתי את סוקאר. הוא נראה די מגניב, ונראה לי שלא ניצלו אותו מספיק...

lenin972

New member
זה קשור דווקא לאוניל

אני דווקא הכי אוהב את בעל... הסיבה היא שאוניל מריץ איתו הכי הרבה צחוקים ובגלל זה אני ממש אוהב פרקים איתו. דרך אגב גם אני חדש פה ולא מרגיש מושפל בכלל. גם אני הייתי 3 שנים בצבא ולא הצלחתי בכלל לעקוב אחרי כל סידרה, אז עשיתי דבר פשוט: ראיתי את כל הסידרה כולל אלנטיס בחודש וקצת (מזכיר טיפה את המכשיר של האיינשינטס שאוניל זכה להכניס אליו את הראש פעמיים) דרך אגב 2, יש בארץ אחלה אתר ואחלה פורום לסידרה באמת מוצלחת (אני התמכרתי!)

18zoot

New member
אפופיס

הוא היה הנבל המקורי של הסידרה וגם אהבתי את היריבות האישית שלו עם טיאלק, ג'ק ודניאל.

kinspirit

New member
ברוכים המצטרפים ../images/Emo42.gif

אני מתנצלת באופן אישי בפני כל המצטרפים החדשים על כך שהם לא קיבלו ברכת הצטרפות מסודרת, פשוט הכנס הזה הכניס אותי לכזה בלאגן בשבועיים האחרונים... לא נורא, זה שווה את זה
אז באמת ברוכים המצטרפים - לכל החדשים שלנו פה. כיף לראות אתכם
ובקשר לאדון המערכת האהוב, אני חייבת לשים את בעל במקום הראשון, ואת יו במקום השני. למה? כי הם שני אדוני המערכת היותר מתוחכמים שם. היתר סתם מניאקים שרוצים לשלוט ולהרוס. יו הוא בחור די טוב (מי שהיה בהרצאה שלי יבין על מה אני מתבססת בדבריי - מי שלא, יקרא על כך בעוד מספר ימים באתר, בפרוייקט האותיות
), ובעל הוא פשוט מתוחכם שכזה, לא סתם שולף מהמותן. אינטיליגנט

Johnny Rico

New member
כמובן שסוקאר

היה כ"כ רשע ושטני שהחזיק מעמד בדיוק פרק וחצי....

למעלה