Your Dream House...

HuGo Hell

New member
Your Dream House... ../images/Emo82.gif../images/Emo77.gif../images/Emo1.gif

(לא. אורה לא אצלי.) בכל מקרה, עקב כך מה שכתבתי כמה שירשורים למטה על הבינייו הפורימיסטי. תהיתי איך נראה הבית החלומי שלכם? הבית החלומי שלי הוא:
פרטי, ענקי. (סטייל לארה קרופט).
גינה, ענקית, עם פסלונים בתוכה. ו"מבוך" נחמד כזה.
בריכה (ענקית) בתוך הבית עצמו.
חדר ספורט.
דלתות שמובילות לחדרים משונים.
חדר ספריה דיי גדול, אשר מלא מלא במנגות.
בחדר הספריה יהיה גם מדפים של דיוידי (אלי מקביל, אנג'ל, באפי וכלכלכלכלכל הסדרות שאני אוהב.)
החדר וכל הבית יהיה מוגן טוב טוב.
משרת. בכל מקרה, אתם בטח חושבים "כן בטח." אבל לי יהיה בית כזה.. אולי לא עד כדי כך מפואר אבל הוא יהיה ענק ובעל חצי מהדברים האלה. לפחות אני מקווה ;; בכל מקרה, אתם צריכים לראות את הבית של לארה קרופט בשביל להבין. ולא הבית שלה בסרט, הבית שלה במשחק.

As I Am

New member
דירת רווקים תל-אביבית. ../images/Emo103.gif

יחסית במרכז, בלי שותפ/ה. היא תהיה די קומפקטית, אבל שלי לחלוטין, ועל כן תספיק לי. יהיו בה המון חפציי-בית שהם לרוב רגילים, רק שאצלי הם יהיו צבעוניים ומעניינים ומשעשעים, בטח כלמיני דברים מחנויות כמו Enter בעזריאלי, וכו'. תהיה לי מרפסת קטנה, עם צמחים בעדנית או משהו, והמון המון סוגי תה בתיבה חביבה במטבח, ומיטה זוגית ענקית. לאיודעת. היא תהיה נחמדה, דירת הרווקים שלי. :)

De-Panther

New member
בשנות ה20 שלי הייתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רוצה דירה בתל-אביב משהו נחמד כזה... לא יותר מידיי פנסי שיהיה בשבילי
כשאני אהיה כבר מבוגר והכל יש לי חלום על איזשהו בית מפואר איי שם בנגב... ולדאוג שיהיה שם קצת ירוק והכל
גינה גדולה מלא חדרים וכו' וכו' וכו'...

De-Panther

New member
בשנות ה20 שלי הייתי|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

רוצה דירה בתל-אביב משהו נחמד כזה... לא יותר מידיי פנסי שיהיה בשבילי
כשאני אהיה כבר מבוגר והכל יש לי חלום על איזשהו בית מפואר איי שם בנגב... ולדאוג שיהיה שם קצת ירוק והכל
גינה גדולה מלא חדרים וכו' וכו' וכו'...

משהו ישן ומגניב... ../images/Emo57.gif

בית מאבן כהה עם רעפים שחורים: חדר שינה, מטבח, סלון וספרייה (ושני שירותימים). הספרייה תהיה גרסה מוקטנת (אבל יחסית גדולה) של זו מהיפה והחיה עם מדפים על כל הקירות ואח וכו'... והגינה תהיה גינה אנגלית כזו עם אגם (של שני מטר) והמון המון שיחים ועצים. למי שהיה בלונדון: בדיוק הבית שנמצא באמע הייד פארק. יש לי תמונה שלו אבל אין לי כוח לסרוק כרגע. בכל אופן, הבית הזה.

PopPy

New member
ת"א, ת"א..

דירת חדר קטנה - מקסימום שניה, שתהיה ממוקמת במרחק הליכה מבערך הכל, או מקסימום נסיעה קצרה של כמה דקות. אם זו תהיה דירת קרקע - נהדר, למרות שכשחושבים על זה, נשמע קצת מפחיד לגור לבד בדירת קרקע בת"א לבד. בכל אופן, חדר ראשי קטן עם ספה וכלמיני אפשרויות ישיבה מעניינות יותר (פופיםםם), טלוויזיה וכאלה, וחדר שינה שיכול להיות בסה"כ דומה לחדר הנוכחי שלי, כי אני אוהבת אותו. [המשך אח"כ, בצפר עכשיו :X]

ketty the sheep

New member
../images/Emo82.gif

בית החלומות שלי כרגע נראה בערך כמו הדירה של סבתא שלי. מיקום נח, שני חדרים, מרפסת, חדר ארונות וחדר אמבטיה. לא חושבת שאני צריכה יותר. בנוסף לכך אני חושבת שלדירה יהיה עיצוב מיוחד כזה, כדי שכל מי שיכנס יראה מי גר פה.

GoOni

New member
דירה בתל אביב. |לא מקורית|

(זה 'בית החלומות' שלי כרגע, לגיל 20+ בערך, לא 40-50-60) עם שלושה חדרים. שותף חמוד\פשוט לגור עם מישו שאוהב אותי (קיטששש.) קירות שלא צבועים בלבן. משהו מעניין כזה ומפוספס. מחשב עם מסך דק כזה. הרבה דיסקים- מקווה שעד אז יהיה לי טעם במוזיקה
מיטה זוגית, אפשר אפילו את המיטה שיש לי היום. היא ממש אחלה. הרבה ספרים מגניבים ומעניינים. הרבה פריטים שאני עשיתי\שיפרתי. תמונות אומנותיות כאלה. עם הרבה צבעים. מקרר, בטח מלא בכל מיני מאכלים דיאטטיים
טלוויזיה מגניבה. ארון בגדים גדול. עם הרבה בגדים. הרבה. ותיקים.

De-Panther

New member
המיטה שלך אחלה רק..|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שהמזרון בה קצת מעצבן בקצה

GoOni

New member
תודה, אני אזכור לפעם הבאה.

מה? אר ישנו לי על המיטה אני רוצה שוב

De-Panther

New member
את לא האדם היחיד...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

שחסרים לו אנשים במיטה כבר כמה חודשים שלא ישנתי עם מישהי
אני כבר לא אוהב את היד שלי!!

De-Panther

New member
סליחה יד שלי אני...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

מצטער אם פגעתי בך את היחידה שאוהבת אותי ומוכנה להיות איתי כל לילה(ובכלל כל היום) יד!! אל תנטשי אותי ככה לבד!!

thebaby

New member
אמממ.../images/Emo101.gif

אני חושב שבית החלומות שלי הוא פנטאהוס בקומה המאה או משהו. עם מעלית אישית, אקספרס כזאת שלא יקח שעה לעלות. הדירה עצמה תהיה מאוד מאוד מאוד רחבה. נגיד, קחו את המגדל העגול של עזריאלי ותהפכו את כל הקומה העליונה לדירה אחת. לא יהיו כמעט חדרים. אולי חדר שינה ושירותים\מקלחת. זהו. כל השאר יהיה מרחב אחד גדול שברובו יהיה ריק. כי אני מת על מרחבים פתוחים כאלה בבתים. תמיד יפעל מזגן ותהיה טמפרטורה נמוכה.. הוא יהיה מפוצץ בכל מיני ג'ג'טס טכנולוגיים... אולי גם מגרש החלקה על הקרח וג'קוזי על הגג. ועוד ועוד

Thestral

New member
חווה באוסטרליה.../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

זה יהיה מושלם

GoOni

New member
טוב, אני אהיה באוסטרליה עוד חודש+

נחפש לך משו

Thestral

New member
../images/Emo13.gif^^../images/Emo108.gif../images/Emo182.gif

אני מקנא בך
שתהני המון! ותצלמי תמונות! ותטיילי בהרים הכחולים!

GoOni

New member
לא נראה לי שאני יותר מידי אטייל.

אני אהיה בפרת', שזאת איזשהי עיר מאגניבה שם ואינלימושג אם זה בקרבת הרים כחולים
וחוץ מאיזה טיול או שניים שסבא וסבתא בטח יגררו אותי אליהם, לא יודעת כמה אני אטייל
אני סומכת על בני דודים שלי. וויפ.

Miss Tomato

New member
ווי?

אבא שלי יהיה בפרת' באפריל-מאי. :X אני אהיה במלבורן במאי...

HuGo Hell

New member
לא הגזמתם עם ת"א? ../images/Emo1.gif

בואו לרעננה. טוב פה. נקי פה :| יפה פה. ת"א 20 דק' נסיעה מפה.

למעלה