Younger Brother - Psychic Gibbon(Original Mix

ReiKo

New member
Younger Brother - Psychic Gibbon(Original Mix

איזה טראק ענק סיימון פוספורד המלך טרייסי אם את רואה את ההודעה הזאת תחזרי לפורום פופ תודה.

ReiKo

New member
דרך אגב

יש לכם דש מעווווופוריה northen lights אחחחחח איפה המשרמט הזה איפה :)

Infetced Mother

New member
כמה שזה קטע טוב לסגור איתו אלבום

עם הגיטרה הזאתי......עדיין לפי דעתי Your Friends Are Scary ה-קטע של האלבום.....כל קטע באלבום הזה אם תשים לב הוא עוצר, מחולק לכמה קטעים......הקטע הזה פשוט לא בנוי ככה....הוא עולה ועולה ועולה ועולה ועולה ועולה עד לנק' הכי גבוהה שאפשר ואז צולל כלפי מטה בשקט מדהים.

ReiKo

New member
לא הייתי פה לפני כמה ימים

ואגב אינפקטד מאדר - בקטע שציינת יש שם סמפל שמזכיר את טראק הדולפינים של קליפורניה סאנשיין...... אחחח תענוג סיימון אדביזי פוספורד כריש עולמות!

GMN

New member
לא אמרתי את זה בקטע רע

רק רציתי להראות שאנחנו חושבים אותו דבר:)

Infetced Mother

New member
כע אני יודע, אמרתי את זה בדיוק היום לחבר

ואני מבקש זה אינפטסד מאדר חחחחחחח שגיאת כתיב עקב הקלדה מהירה מדי ועדי הקטע הרביעי הרבה יותר טוב, הוא בנוי בצורה ממש אבל ממש לא רגילה של "פתיח - הכרה - הפסקה - הקדמה לטופ - טופ - רוגע" הוא יותר בנוי בקטע של זרימה....מכיר את הקטע שאתה עומד בוף הים ורואה מרחוק רחוק גלים מגיעים ואז הם מתנצפים בחוף? ככה הקטע, הוא נבנה ונבנה ונבנה ונבנה ונבנה ונבנה עד שהוא מתנפץ, וזה ממש אבל ממש מיוחד לפי דעתי. ולא אמרתי שהקטע האחרון לא טוב אמרתי שהוא מושלם לסגירת אלבום.....פשוט יש קטעים הרבה יותר מושקעית בבניה לי דעתי קיניבמט אני חייב להפסיק היום (חפירה מספר 2 היום)

pothead 777

New member
להקה ענקית!!!

Younger Brother להקה ענקית כמה חביות שמיעה ועונג הם גרמו לי באמסטרדם הייתי עושה רייפליי על הדיסק החדש ימים ולילות מרוב האושר שהוא גרם לי סורי על החפירות הייתי חייב לשתף...

בהחלט

טראק ענק וגם הרביעי... אצלי כל אחד מהם בא טוב בזמן אחר ואני חייב לציין בלי קשר. בזמן האחרון shulman - transmissions in bloom סוגר לי טוב את היום.

Stoned Junglist

New member
your friends are scary אומנות !

איזה יופי, כמו שציינת.. סיימון אדביסי פוספורד בהחלט מפגיז.

למעלה