Young Nicole

Mrs Liri Depp

New member
Young Nicole

מה יותר נחמד מלהסתכל בתמונות מימים עברו ולהזכר בתקופות ישנות? קצת נוסטלגיה! :) חוצמזה, יש נושא שמטריד אותי לאחרונה. אני רואה תמונות של ניקול כיום, והעור שלה פשוט flawless, ואני לא מבינה איך זה הגיוני. אז נכון, עם הזמן הנמשים מתמעטים, אך הם אינם נעלמים לגמרי (גמאני, בתור ג'ינג'ית, הנמשים מתחילים להיעלם... טוב, נראה איך אני אראה בעוד 20 שנה חח).. זה פשוט לא מסתדר לי! בכל מקרה, איזו חמודה היא ---> (שימו לב לנמשים בפנים ובכתפיים)

shiray

New member
חחחח ילנה לא לבד!

עוד ג'ינג'ית (טבעית) בפורום!!! ולגבי העור שלה, אני מניחה שמדובר במייק אפ, אחרת פשוט אני לא רואה הסבר אחר... זה גם לא שיש ניתוח פלסטי להעלמת נמשים (חחח ובדקתי את האופציה... נמשים על הידיים זה נורא!). בקיצור זה הפתרון היחיד שאני יכולה לחשוב עליו... חחח ונמשים בפנים ובכתפיים זה ממש חמוד (בעיקר בכתפיים לדעתי!). ותודה על התמונה! אכן תמונה חמודה לאללה!

shiray

New member
חחחח באמת??

שווה. למרות שגינג'יות זה יותר נחמד מג'ינג'ים חחחח... כלומר בסטיגמות (שהרבה פעמים מתגלות כנכונות כשזה מגיע לג'ינג'ים...).

ערן1987

New member
חחח,כן

נולדתי ג'ינג'י והייתי ככה עד גיל 3 בערך,ואז נהפכתי לבלונד סופר סופר בהיר(ואין אף אחד במשפחה שלי שהוא ג'ינג'י או בלונדיני!)ובערך מגיל 10-11 אני שתני

American Girl

New member
סיפור צבע שערו של ערן...

כשערן נולד צבע שערו היה ג'ינג'י.
בגיל 3 צבע שערו של ערן הפך להיות ליהיות בלונד סופר סופר בהיר
בגיל 10 צבע שערו של ערן שתני.
ועד היום הוא נשאר שתני.

shiray

New member
חחח מה אתה מתלהב?!

אני נולדתי עם שיער שחור, אח"כ הוא התבהר לו לאט לאט, וכבר כמעט 3 שבועות שהוא אדום! חחחחח ולירון היא היחידה בפורום (חוץ מדרור וחן שבאים לגיחות) שיכולה להגיד איזה מזעזע זה... סתם היא לא הזדעזעה (לפחות לא ראו על הפנים שלה...), אלא סתם התקשתה לזהות אותי...

Mrs Liri Depp

New member
האמת ששמעתי שיש

ניתוח להסרת נמשים חחח זה מוזר לשים מייקאפ על כל הגוף לא? חח שמתם לב פעם לעור של ג'וליאן מור? מסתירים לה את הנמשים בפנים, אבל בגוף עדיין אפשר לראות אותם. אבל אין מה להשוות, כי ניקול לא ג'ינג'ית עם נמשים בכל הגוף.. אתם מכירים את התמונה הזו? --->

shiray

New member
אחת התמונות היותר מזעזעות

מי היה מאמין שמאחת שבוחרת שמלה בצבע כחול מזעזע וגרביונים סגולים, היא תהפוך לאייקון אופנה שכזה.

למעלה