You will join them in the moonlight

voodoo

New member
You will join them in the moonlight

אם כבר מדברים על שורה מעניינת ... אני חושב ש demons היה מבחינה של הליריקס המוצלח ביותר מכל השירים, פשוט מילים מדהימות בואו נרשום כל אחד כמה עובדות על האופספרינג, קיימות די הרבה רק בבקשה תנסו לא לחזור על אותם דברים שוב ... אני יתחיל בעובדה לא ידועה כלכך ... אני חושב שהאופספריג החלו את דרכם הם הופיעו מול קהל של לא יותר מ25 איש ( זה היה ב2 הדיסקים הראשונים ) דקסטר היה מכור לסמים וכמעט התאבד נודלס היה אלכוהליסט ... יצא מזה דיי מהר אחרי הופעות הם היו עושים תחרות של הכלי הכי גדול ( ואני לא מתכוון לכלי שם מנגנים ) מדונה שלחה להם תמונה שלה בעירום

OPERATi0N_iVY

New member
השורה שאני אישית ממש אוהב זה:

"ISLAM BE DAMNED" מ-TEHRAN ו/או BAGHDAD (שיר שיצא בשנת 91´ בשביל מלחמת המפרץ <---- הנה עובדה...שבטח כולם ידעו גם ככה)...

Magma sXe

New member
איזה שיר

מדהים זה דימונס השיר שאני הכי הכי אוהבת ד"א אף פעם לא ידעתי שדקס היה מכור לסמים? מאיפה גילית את זה?

voodoo

New member
הם חורשים על זה הרבה

זה היה ב93-94 דקס אמר בהרבה ראיונות גם נודלס אמר ש ואני מצוטט " well you know back in there we where dealing whith some stuff like dex dealing with drags and just quit drinkin i t was something i think wa all needed to expireance" וזהו ..גם דקס דיבר על זה הרבה אבל עכשיו הוא נקי אני לא יודע במה הוא השתמש אולי מישהו יודע? -=voodoo=-

Manic Subsidal

New member
MOTA

השיר מדבר אם אני לא טועה על איך שנרקומנים הורסים לעצמם את החיים. יכול ליהות שיש קשר?

OPERATi0N_iVY

New member
DEMONS

הDEMONS של אופספרינג הוא ממשהו כמו 87´/88´.... מאיזה שנה הזה של פנטרה?

jason newsted

New member
85 או 86 נדמה לי...

אני לא בטוח אל תתפוס אותי במילה... בכל מקרה זה שיר שונה לגמרי..

liranf

New member
עובדות

ההורים של רון וולטי גרושים ויש לו אחיות חורגות נודלס זיין את אחותו החורגת של רון לגרג יש הכי גדול אמא שלך רון וולטי לא הרשתה לא להצטרף לאופספרינג ואחרי שהוא שיכנע אותה אז הוא ניגן איתם ונשברה לו האצבע נודלס מחליף תחתונים פעמיים ביום

liranf

New member
בגדד

זה על מלחמת המפרץ??? וואי מגניב!! בכלל כל הדיסק הראשון הוא על מלחמות למשל THERAN OUT ON PATROL KILL THE PRESIDENT מלחמה ופוליטיקה ד"א מישהו יודע למה לעזאזל רשמו את COME OUT AND PLAY? פעם אמרו שזה משהו עם גזענות..

voodoo

New member
לנודלס יש הכי גדול!!! הם אמרו שלגרג

הם אמרו שלגרג יש הכי גדול כדי לתת לו ביטחון עצמי , כי הוא היה בישן ...בקשר לשאר אחלה ! חידשת לי הקטע שנודלס מחליף תחתונים קצת מוגזם אומנם...

liranf

New member
אופפס תקראו את ההודעה!! זה חשוב

חייבים לעשות משהו עם הביטחון העצמי של גרג!! הוא כל כך לא שורד!!! גרג תשרוד!!! תעשה משהו אל תהיה זנח לא ככה יא וודו?

voodoo

New member
מה אני יגיד לך?

הבנאדם ביישן ... לא מנע ממנו להופיע באיצטדיונים מול קהל של 100 אלף איש זה אומנם בעיה שאתה אומד בפרסום כזה או ליד אשים משוגעים כמו נודלס ודקסטר שמרביצים ראיונות כל הזמן ... אבל כזה הבנאדם וצריך להעריך את הכישרון הוא באסיסט מעולה והביישנות לא מנעה ממנו להופיע . עובדה הם כבר 15 שנה ביחד -=voodoo=-

liranf

New member
ווא וואו לקחת את זה ללב

זה סתם היה בשביל הצחוק לדעתי גרג הוא אחלה באסיסט וגם לייריקן מעולה(רק תדעו שהוא ודקסטר רושמים את השירים ואני יהרוג את מי שיגיד שלא!!! כי אני יודע!!!) וסתם אז זהו כולם אחלה. וגם נראה שהוא בן אדם נחמד לאללה לא?

jason newsted

New member
אין לך מה לעשות בחיים???

אתה כנראה מאוד משועמם אם אתה כותב למי יש הכי גדול.. אם זה מה שמעניין אותך אולי הנטיות המיניות שלך נוטות לצד הגאה?

liranf

New member
וואי איך לא נראה לי JASON אתה מצחיק

פשש ממש מצחיק אפשר לחשוב מה רשמנו , כמו הילדים הקטנים הוא אוהב בולבול מה קשור?

למעלה