You were something

Shame in you

New member
איזה שיר יפה

וטורי נראת כלכך מדהים בקליפ... מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני הרבה זמן. -רציתם פעם להיות בן/בת? (מחקו את המיותר). תמיד רציתי להיות בן. זה היה הרבה יותר קל. -לאן אתם רצים? לשום מקום -במי/במה אתם מתחרים? אני משתדלת לא להתחרות, אבל בלי לשים לב אני עושה את זה בכל מיני תחומים -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? לא -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? זה שהמציאות לא משתנה -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? פאקינג הכל -במה/מי אתם נאחזים? באנשים שעוד נשארו, ובעצמי -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? בעזרת הדמיון -לאן אתם בורחים בדמיון? לכל מקום שרק אפשרי -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? כן -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? שהיחס אליי ישתנה -Still, pretty good year? לא. אם זה עלה אז מזה ניצחתי את הגורל. עוצב באמצעות תפוז-פד So if you jump, you best jump far.

Moreiro

New member
אבוי.

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? שישי בערב, אבל נורא בקטנה. -רציתם פעם להיות בן/בת? (מחקו את המיותר). בערך פעם בחודש
-לאן אתם רצים? לאוטובוס. [והוא לא עוצר. ואז אני לוקחת מונית. ומאחרת בכל זאת. אני כזאת כשרון שזה משהו] -במי/במה אתם מתחרים? בהרבה אנשים בתיאוריה, בפועל אני נורא עצלנית אז באף אחד. -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? כן -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? כשאני עושה דברים כמו לפני 10 דקות. צריך להיגמל
-חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? סביר להניח. מצד שני גם סביר להניח שהייתי מפספסת אותם כך או כך, אז זה לא ממש משנה בלאו הכי. -במה/מי אתם נאחזים? במה שהכי קרוב -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? הל יה. -לאן אתם בורחים בדמיון? "שחזורים מיותרים". אני חייבת להתחיל לכתוב את כל התשובות שלי לבד. [סליחה גל
|סלווה|] -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? קצת פחות, אבל עדיין לפעמים. -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? להפסיק לחשוב על מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר. -Still, pretty good year? שיהיה, למה לא

yuval k

New member
~

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? יום חמישי -רציתם פעם להיות בן/בת? (מחקו את המיותר) למען האמת, לא באמת -לאן אתם רצים? לו ידעתי... -במי/במה אתם מתחרים? כל העולם ככה. זה לא חכם במיוחד. אבל לאחרונה אני חושב שאני מתקדם בכיוון הנכון (של להפסיק עם זה) -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? לא ממש, כבר לא -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? אנשים אחרים -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? דווקא די הרבה -במה/מי אתם נאחזים? באנשים מסויימים. למרות שאני צריך לדעת להרפות, לחֲנוק פחות -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? כמעט -לאן אתם בורחים בדמיון? -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? הו, בהחלט -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? אני צריך לעשות כל מיני דברים. הלוואי שידעתי מה -Still, pretty good year? לא.

למעלה