You were something

You were something

במהלך כתיבת השאלון הזה מת לי האינטרנט כשרציתי לחפש תמונה, נמחקה לי השמירה עם השאלות וגם נועה אמרה לבחור שיר אחר. אז אולי זה לא יום ממש טוב. ואולי זה סימן שבאמת לא צריך לשאול שאלות על זה. אבל Still, Pretty Good Year. -מתי בכיתם בפעם האחרונה? -רציתם פעם להיות בן/בת? (מחקו את המיותר). -לאן אתם רצים? -במי/במה אתם מתחרים? -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? -במה/מי אתם נאחזים? -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? -לאן אתם בורחים בדמיון? -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? -Still, pretty good year? אם זה עלה אז מזה ניצחתי את הגורל. עוצב באמצעות תפוז-פד

מיאו

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? שבועיים, בערך. אולי יותר.
-רציתם פעם להיות בן? אני לא חושבת שרציתי להיות בן, אבל הייתי טומבוי. כלומר, במשחקי תפקידים שחקתי בד"כ גיבורים זכרים.
-לאן אתם רצים? לא רצה. ותמסרו את זה גם למורה לחנ"ג. תודה -במי/במה אתם מתחרים? בעצמי, ובאלה שטובים ממני. -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? אמא שלי נגד לזרוק תחתונים. מאוד קושרים, עד שהגומי יתפורר לגמרי. -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? דז'ה וואים, הם מופעים די הרבה ואני אף פעם לא מבינה למה. -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? הרבה. -במה/מי אתם נאחזים? במשפחה, בחברים, במצלמה, במחשב. -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? כן, כשטורי צועקת בפול ווליום באוזניות שלי, באוטו... -לאן אתם בורחים בדמיון? למציאות כפי שהיא הייתה צריכה להיות, בתוך הראש שלי. -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? לא ממש, לא. -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? הכל יסתדר בכל מקרה. -Still, pretty good year? פריטי.

רעוּת

New member
שלום!

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? אתמול. האחראית משמרת הזאת $#^^%#$@!!!! באמת בא לי להתפטר בגללה, שתמות!!!! אני אעשה עליה וודו !!!(שיר, את באה?) -רציתם פעם להיות בן/בת? (מחקו את המיותר). אני בת בן וזה אומר שאני בת שהיא גם קצת בןןןןן, סתם נו, פסטיגלים -לאן אתם רצים? למה לרוץ כשאפשר ללכת, ולמה ללכת כשאפשר לנסוע? -במי/במה אתם מתחרים? בעיקר בעצמי -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? קצת -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? .... -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? או שכן או שלא -במה/מי אתם נאחזים? במה שיש -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? הכי טוב ככה, לא? -לאן אתם בורחים בדמיון? למקום שבו לא צריך לעבוד בשכר מינימום ולקבל פקודות מהאחראית משמרת ה%$^^*&#$, שתמות!!!!!! -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? בתחילת כל משמרת
-מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? לזכות ב-50 מליון! אפילו רק -5....אפילו רק במליון... -Still, pretty good year? כן, נו, שיהיה

noosh

New member
ממש 1984 פה

תודי, תודי שאת מקשיבה לטורי כל יום, שיש לך את כל הדיסקים שלה בבית מסודרים לפי שנת ההוצאה, לא כולל סינגלים, בוטלגים ואוספים נדירים. עליתי עלייך

Shame in you

New member
בקור, בחושך

באמאשלך משעמם לי!!!!! (אה, וקלטתם את החתימה החדשה שלי?)

רעוּת

New member
לבי לבייייייי

תתמודדי, אני צריכה ללכת (אני עדיין לא מובטלת לגמרי לשמחתי או לצערי..)

שירגרב

New member
../images/Emo13.gif

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? לפני שבוע בערך
-רציתם פעם להיות בן/? (מחקו את המיותר). -לאן אתם רצים? לבית ספר בעיקר
-במי/במה אתם מתחרים? באלה שמחפשים תחרות -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? כן -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? פספוס של דברים -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? ועוד איך!
-במה/מי אתם נאחזים? בעצמי ולפעמים גם בחברים -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? לפעמים -לאן אתם בורחים בדמיון? למקום שהכול מסתדר כמו שאני רוצה -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? המשפחה בעיקר -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? בריאות -Still, pretty good year? אפשר לומר

noosh

New member
one thing you remember about me

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? אממ... אתמול, באזכרה. -רציתם פעם להיות בן? לפעמים, אבל אני מעדיפה שלא. -לאן אתם רצים? אני לא יודעת, אני גם משתדלת לא לרוץ, זה לא בריא לברכיים וגם לא לחוויה -במי/במה אתם מתחרים? בסביבה, לרוב. וזה לא טוב, אני צריכה להתחרות בעצמי -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר?
זו שאלה רטורית, כן? ברור שיש לי כאלה. -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? אני משערת שזה יותר שאני מרגישה שאני חוזרת אחורה מאשר תקועה מאחור. כי אני לא ממהרת -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? פספסתי המון חוויות והרווחתי המון אחרות בדרך. אני שמחה על הבחירות שעשיתי, בכל מקרה. -במה/מי אתם נאחזים? באנשים שסביבי, ובעצמי, כשאפשר. -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? כן, אסקפיזם זה נפלא. בעיקר כשאני קוראת או רואה סרטים. פעם כשהייתי רוקדת. -לאן אתם בורחים בדמיון? לאן שטוב לי, לפעמים לעבר, אבל אני משתדלת שלא. -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? פה ושם. -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? כלום, כי לא הכל יסתדר בבת אחת. וזה לא דאוס אכס מאכינה, דברים מסתדרים בעבודה קשה. -Still, pretty good year? אפשר לומר. אני מעדיפה להתייחס אליה מיולי 05 עד יולי 06, ואז בהחלט. הודגש באמצעות מדגישומטיק

in those formative years...

מתי בכיתם בפעם האחרונה? הבוקר. רציתם פעם להיות בן (מחקו את המיותר) פעם, אולי. היום ממש לא. לאן אתם רצים? לאותו מקום שהברווזים הולכים כשהאגם קפוא... במי/במה אתם מתחרים? בכל העולם. מתפללת להיגמל מהמנהג המגונה הזה... יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? בטח! מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? כל פעם שאני פועלת מתוך אוטומט בלי לעצור ולחשוב קצת אולי אפשר להגיב אחרת... חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? במחשבה ראשונה - כן. במחשבה שניה - ודאי. במחשבה שלישית - לא. הכל קורה בזמן של אלוהים וברצונו. במה/מי אתם נאחזים? באלוהים. באנשים (לצערי). לפעמים, עדיין, באוכל (לצערי). מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? כן. לאן אתם בורחים בדמיון? סודי בהחלט. לא מגלה
מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? לפעמים, כן. מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? להאמין בטוב, להרפות. Still, pretty good year? כן, אחרי הכל ולמרות הכל.

here

-מתי בכיתם בפעם האחרונה? יום חמישי. יותר מדי. -רציתם פעם להיות בן? (מחקו את המיותר). בזמנים מסויימים
. -לאן אתם רצים? בתכלס לאוטובוס כל בוקר. וחוץ מזה לצדדים בלי מהות. -במי/במה אתם מתחרים? בכולם ובהכל. -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? אני לא חושבת. -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? אנשים בעיקר והיעדר אומץ. -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה? אין ספק שיכול היה להיות יותר מועיל. -במה/מי אתם נאחזים? באמא, ובמוזיקה. לפעמים בשיניים. -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? לעיתים קרובות. -לאן אתם בורחים בדמיון? שחזורים מיותרים. -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? אהא. -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? להפסיק להתנהג כמו קלקר ולפתח עמוד שדרה חדש. תרתי משמע. -Still, pretty good year? אני לא חושבת.

justmegit

New member
זה בדיוק השיר.. ../images/Emo79.gif

שמתנגן לי בראש בשבוע האחרון. =] [הערת שוליים: חשבתי שעשיתי 'העתק' לשאלון וכשעשיתי 'הדבק' קיבלתי את המשפט הבא: "בצער רב וביגון קודר אני מכריז על פטירתה של אינסומניה" שגרם לי לחיוך קטן ומתקתק של ניצחון=]. -מתי בכיתם בפעם האחרונה? זו בערך הפעם הראשונה שיש לי תשובה לשאלה הזו. חמישי האחרון בלילה. -רציתם פעם להיות בן? פעם, כשלא הצלחתי להוציא לעצמי מהראש את ההנחה התמימה הזו שלבנים אין רגשות. לאחרונה יש משהו מסויים שגורם לי לשכוח קצת מהמחשבה המטרידה הזו..=] -לאן אתם רצים? לאוטובוס. כמעט כל יום. ספורט מזיק לעישון. :X -במי/במה אתם מתחרים? בכל פעם שצצה הזדמנות להתחרות על דבר קטן ומטופש, לא משנה עם מי. לפחות באלו אני מנצחת. P: -יש לכם חפצים שקושרים אתכם לעבר? לא חפצים, אבל יש לי ניילונית מלאה במכתבים ובפתקים ובברכות מאנשים יקרים שהיו וחלקם עדיין. כל פעם שאני קוראת אותם אני מתחילה לבכות בכי מתוק שכזה של געגועים, גם על אלו שעדיין נמצאים לצידי. -מה גורם לכם להרגיש שאתם תקועים מאחורה? אני חושבת שעצם זה שכל מקריי סיימו, או לפחות התחילו את הבגרויות שלהם עוזרת לתחושה הזו. -חושבים שפספסתם משהו בשנים האלה?ס|דגש| הדבר היחידי שאני מצליחה לחשוב עליו כרגע הוא הפספוס להתקדמות נורמלית ויחסית קלה, אבל זה בעיקר בגלל שאני נורא רגישה לנושא הזה של לימודים לאחרונה. -במה/מי אתם נאחזים? במחשבה שהחדש של רונה יגיע אלי בימים הקרובים, ובזה שיש לי בית שלא אני אחראית לתשלומים עליו, גם זה מאוד מנחם אותי. -מרגישים כאילו אתם מתנתקים לפעמים מהמציאות? מצחיק. אני מרגישה ממש 'פסיכית' לאחרונה, אבל ההתנתקויות שלי מהמציאות הרבה יותר נדירות מבדרך כלל עכשיו. -לאן אתם בורחים בדמיון? אני כל הזמן בונה לעצמי סיפורים בראש. כשאני חוזרת למציאות אני מבינה שעצם זה שבניתי סיפור מסויים בראש מונע ממנו לקרות במציאות. כשהסיפורים שבניתי מתארים שלל מקרים בהם אני מותקפת בדרך כלשהי זה טוב, אבל יש גם הרבה סיפורים שמחים. -מרגישים שדברים מתמוטטים לכם? התמוטטו. מה שקשה כאן זה להתחיל לבנות מחדש. [ראה שאלה ראשונה]. -מה צריך לקרות כדי שהכל יסתדר? לחזור שנה אחורה ושמישהו יכה בי עם מחבט ממש חזק כדי להוציא את הרעיון המגוחח הזה של לפרוש מבצפר מהראש שלי. D: -Still, pretty good year? היא בהחלט התחילה בצורה הכי נפלאה שיכולתי להעלות על דעתי. ^^ נה. צריך לאסור עלי לענות על שאלונים כאלו באמצע הלילה. XD [הנה גל, אני כותבת].

justmegit

New member
כן, גם אני חושבת. ^^ ../images/Emo79.gif

אכלתן אותה. לוקח לי הרבה זמן עד שאני אוזרת אומץ לכתוב את ההודעה הראשונה, אבל ברגע שזה קורא אני עלולה להתחיל להגיב באובססיביות [ראי ערך פורום רג'ינה].

noosh

New member
לכי על זה!

כמות ההודעות החודשית תודה לך
(וגם גל ואני, כמובן)

למעלה