YOU MAKE ME FEEL

tatababa

New member
YOU MAKE ME FEEL

השיר הזה כל כך גרוע שבא לבכות! אם חשבתם ש After Dark הוא השיר הכי גרוע באלבום, חכו שתשמעו את זה. באמת כאב אוזניים, אני חושב לבטל את ההזמנה היפנית של Body Language ולקנות את הגרסה האוסטרלית.

הוא לא כ''כ גרוע אבל בהשוואה לא

לאחרים הוא לא משהו..... האהובים עלי הם: RBW וSTYH SECRET TAKE Y HOME הכוונה וגם המממ...I FEEL FOR U למרות שהוא מאוד מזכיר את LIGHT YEARS ...בלהההה

tatababa

New member
איך שמעת את השיר??

והשיר הזה הוא מתחת לכל ביקורת לדעתי. משום מה התגובות אליו היו טובות, באמת לא מסתדר לי. דרך אגב - חדשות מספר שמועות מדברות על Chocolate המעולה כסינגל #2 ועל Someday החביב עד משעמם כסינגל #3. זה כעיקרון מה שחושבים כרגע בחברת התקליטים, אבל כמובן דברים משתנים כל רגע (מתכוון לסינגל השלישי, Chocolate יבוא כסינגל, בין אם זה מספר 2 או מספר 7.. הוא יבוא, זה בטוח).

p i n g o

New member
רגע רגע רגעע

מה עם אישה חמת-דם?!?! שלא יעזו לא לסנגל אותו!!!

tatababa

New member
הבעיה עם

Red Blooded Woman היא שזה יכול לחזור לה בהפוכה. השיר כעיקרון הוא ממממממששש לא קיילי, ולמרות שהוא אחלה שיר, להוציא אותו כסינגל עלול להתפרש כליקוק לשוק האמריקאי וכאילו היא מנסה יותר מדי להצליח באמריקה. Someday נשקל עכשיו לגבי יציאה כסינגל השלישי אבל אני ממש לא חושב שהוא יחזיק מעמד נגד חזקים וטובים ממנו כמו Secret, Obsession, Promises והגדול מכולם - Loving Days.

שמעתי אותו ככה:

בקישור לשמיעת כול האלבום
דומדיי סינגל שלישי!?!?! לדעיתי שוקולד RBW ו SECRET TAKE U HOME צריכים לצאת כסינגלים!!! הקישור:

למעלה