you guys!!

CitizenErased

New member
you guys!!

Everytime I fly somewhere (which happens a lot I guess LOL) I come here and get all cheesy about how much I love you people. But I really do! Seeing how busy the forum is and how many new messages there are and everything made me sooooo happy! You rock!! I see Ortal gave you the news, I WAS FRONT ROW AT WEMBLEY fuckin STADIUM!! lol The shows were AMAZING, truly truly amazing. I enjoyed Sunday more because I was right at the front but both were simply perfect really. I do wish they would have played more songs that I haven't heard live before (the only 3 were Unintended, Micro Cuts and Blackout) but they had a lot of riffs in between I haven't heard before and well.. Citizen Erased at one show and Apocalypse Please at other, I REALLY can't complain. These are my two favorite live songs! I have A LOT of pictures, some of them are really amazing, I'm proud of myself for them. I'm landing tonight at around 23:00-00:00 and will post everything as soon as I get home. And tomorrow I want us to start planning the forum meeting(s) properly so... BE HERE
xxxxx Liron

לירוניי ../images/Emo47.gif../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif

אני ממש מקווה שאת נהנת שם!! שורה ראשונה
אפילו בחלומים הכי ורודים שלך לא דמיינת שתהי שם, אבל היית. =] טיסה נעימה הביתה.

לירוני, יא מקסימה שכמוך!@#@$!

אני כלכך שמחה שנהנית, מגיע לך
תחזרי ותספרי חוויות
(אגב, מאיפה כתבת את ההודעה? מחשב נייד?
)

לירון ../images/Emo6.gif ../images/Emo110.gif

שמחה שנהנית
שורה ראשונה.. יש לך מזל
בהופעה השנייה גם MCR הופיעו נכון? איך הם היו?
[לא לסקול אותי
]

Pipe Dreamer

New member
וואו, ממש כיף לשמוע

איך שאני מקנא... למרות שקשה לי להאמין שאני אהיה בהופעה שתתעלה על רוג'ר ווטרס (בכל זאת, פינק פלויד הם הפייבוריטים שלי. ועוד להיות 20 מטר מהבמה בדיוק באמצע במקום הכי טוב שיכול להיות בערך ולראות ביצוע לייב של האלבום הכי טוב בכל הזמנים, קשה להתעלות על זה), הייתי שמח להתחלף איתך
בכל מקרה, דברי איתי כשאת חוזרת, אורטל אמרה לי על העניין עם הקולטורה ואני רוצה לדעת מה נסגר עם זה.

הוו הקינאה ;[../images/Emo192.gif

לירונוש!!!1 שמחה שנהנת
אני מתה כבר לשמוע חוויות ולראות את כל התמונות:)

איציק!!!

סתם, לירון!!! כיף לך כיף לך כיף לך אעעעע!! אני אתפוצץ...תחזרי מהר ובשלום ואל תהיי עייפה מדי כדי שתוכלי לעבוד על הפוסט והחפירה שלך =]]

כפרעליך ../images/Emo3.gif

תהני בטיסה וזה (נו, עד כמה אפשר..) וכשאת חוזרת אני רוצה לשמוע הההכל. D:

lestatgirl

New member
בליימי יש לי צמרמורות כשאני קוראת את זה

ואת כבר יודעת מה התמונה הכי חשובה כן?...
יאללה תגיעי בשלום ובחתיכה אחת כדי שנוכל לבצע בך לינץ אמיתי...[מאהבה מאהבה..]

Michalush MI

New member
../images/Emo216.gifאני אכול קנאה...באמת.חח

פאק, זה נשמע מדהים!!!:] שמחה שנהנת.. ותחזרי כבר הביתה!

../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif ../images/Emo9.gif יאאאאאא איזה יופי!!!

שמחה שנהנת!!!!!!!!!!!!!!!! יאאא מחכה לתמונות

למעלה