You from New York"

AlanisJunkie

New member
You from New York" ../images/Emo16.gif

You are so relevant "You reduce me to cosmic tears שנה עברה מאז האחד עשר בספטמבר שנה שעברה. מי שרוצה, מוזמן לשרשר לכאן נר לזכר כל נפגעי פעולות הטרור באשר הם.

הדס מדר

New member
../images/Emo16.gif

שנה שלמה עברה מאז פיגוע הטרור הנורא ביותר בכל הזמנים...ארבע משפחות ישראליות נאלצו גם הן לחוות את הפיגוע הנורא בו הן איבדו את אחד מיקריהם. לזכר אותם ישראלים ולזכר אותם חפים מפשע, שכל חטאם היה להיות במקום הלא נכון בזמן הלא נכון, אני הדס מדר מדליקה נר בשמי ובשם כל משפחתי ומקווה שבקרוב נחיה בעולם טוב יותר ללא מלחמות, כאב וצער.

moriss

New member
../images/Emo16.gif

אני מדליק
לזכר כל אלה שנספו בפיגוע הנורא ביותר בהסטוריה, כאשר שני
נכנסו במגדלי התאומים, שיותר מזה שהם היו בניני משרדים היו הסמל הבולט ביותר במנהטן והסמל של העולם החופשי! ומטוס אחד התרסק על הפנטגון, משרד ההגנה האמריקאי - סמל הביטחון של אמריקה. החיים ממשיכים, למרות הכל

../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo153.gif

אני מדליק שתי נרות... ה-11 בספטמבר 2002 הוא תאריך שנוגע לי יותר מכם... כמובן, שמן הסתם, אני חושב באופן אוטומטי על פיגוע הטרור במגדלי התאומים בניו יורק, אבל השנה, במקרה, יצא שה-11 בספטמבר הוא גם התאריך העברי לפטירתה של דודה שלי, אז גם לכבודה אני מדליק נר... כמובן שנר אחד הוא לא מספיק כדי להביע כמה נורא אני מרגיש בגלל הפיגוע הנוראי הזה, אבל מה לעשות, אנחנו חיים בעולם מטורף, אבל טוב מאוד שתמיד יש את אלניס שתרומם לי טיפה את המצברוח, ואיכשהו זה תמיד מצליח לה... וגם כמובן שנר אחד לא מספיק כדי לכסות על אלפי הרוגי הפיגוע, אבל זה המעט שאני יכול לעשות, אז אני עושה את זה, וזהו...

נריה פי

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

נרות לזכר כל ההורגים.

Rוית

New member
../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

מי יתן ולא נדע יותר צער ודמעות..

למעלה