You Are So Beautiful Cover קטע חדש על אקוסטית :) http://www.youtube.com/watch?v=UJmWMaCHYiI
S Skymotion New member 27/4/12 #1 You Are So Beautiful Cover קטע חדש על אקוסטית http://www.youtube.com/watch?v=UJmWMaCHYiI
מ מני.ת New member 28/4/12 #2 מעולה, אהבתי מאד. מנוגן היטב וגם הסאונד מצויין. איך הוקלט ואיזו גיטרה זו?
ד דוחף_לויתן New member 28/4/12 #4 יפה מאוד והסאונד אכן מצויין לדעתי אפשר היה להעשיר קצת את האקורדים. ושאלה... אם אתה לא שר עם זה, למה הקאפו? ><>
יפה מאוד והסאונד אכן מצויין לדעתי אפשר היה להעשיר קצת את האקורדים. ושאלה... אם אתה לא שר עם זה, למה הקאפו? ><>
S Skymotion New member 28/4/12 #6 תשובה.. לכל סולם יש סאונד משלו, השיר המקורי נכתב ונשמע מצויין ב-לה במול מז'ור, בגלל זה גם הקאבר שלי החלטתי לעשות באותו סולם. והקאפו עזר לי בזה
תשובה.. לכל סולם יש סאונד משלו, השיר המקורי נכתב ונשמע מצויין ב-לה במול מז'ור, בגלל זה גם הקאבר שלי החלטתי לעשות באותו סולם. והקאפו עזר לי בזה
ר רונסולD New member 30/4/12 #15 יש סיכוי לא רע שאתה צודק אבל בכל זאת - לסולם יש גוון מסוים, שמשתנה כשאתה משנה את הסולם
S Skymotion New member 1/5/12 #17 זה לא שיר של ג'ו קוקר את הגרסה הראשונה של השיר הקליט בילי פרסטון ב-1974 וכבר אז זה היה באותו סולם
ד דוחף_לויתן New member 1/5/12 #18 בנאדם, אתה חייב לשפר את חוש ההומור שלך איפה כתבתי שזה שיר של קוקר? לא ראית ששמתי סמיילי בסוף המשפט? ><>
בנאדם, אתה חייב לשפר את חוש ההומור שלך איפה כתבתי שזה שיר של קוקר? לא ראית ששמתי סמיילי בסוף המשפט? ><>
M maorbarazani New member 28/4/12 #5 סאונד מצוין, ווידאו יפה כבעלים של מיקרופון כזה, אני מוכרח לשאול- באיזה פריאמפ אתה משתמש, ואיזה טיפול העברת את הסאונד בעריכה? בדיוק הקלטתי אקוסטית, ואני קצת נאבק עם הסאונד.
סאונד מצוין, ווידאו יפה כבעלים של מיקרופון כזה, אני מוכרח לשאול- באיזה פריאמפ אתה משתמש, ואיזה טיפול העברת את הסאונד בעריכה? בדיוק הקלטתי אקוסטית, ואני קצת נאבק עם הסאונד.
S Skymotion New member 28/4/12 #7 ... הסוד זה המיקום של המיקרופון, תמיד תנסה למצוא את ה-"sweet spot" אין לי פריאמפ, אני מתחבר ישר לאינטרפייס של tascam us-122 וקצת ריוורב במחשב זה הכול
... הסוד זה המיקום של המיקרופון, תמיד תנסה למצוא את ה-"sweet spot" אין לי פריאמפ, אני מתחבר ישר לאינטרפייס של tascam us-122 וקצת ריוורב במחשב זה הכול