you are as old as you feel

BellA עלמה

New member
you are as old as you feel

זה נכון? בסדנה שהייתי לפני כמה ימים המנחה אמר שמשמעות הגיל הוא בעצם כמה פעמים הכדור הארץ הסתובב השמש מאז שנולדת לכן זה לא מעניין ואין לזה משמעות. אין לזה משמעות? אם כך הדבר למה אני מרגישה כלכך זקנה? מרוקנת עייפה גיל סתם מספר שעולה ועולה כל שנה סתם מספר

ובכן..

לך יש באמת אישיוז רציניים עם הגיל שלך.. לדעתי את מרגישה בת 100 ולא בת 30 פלוס. ובכל מקרה, חבל שהמרצה שלך לא מתעניין הסיבובי כדור הארץ סביב השמש, דווקא ישל כך משמעויות רבות והשלכות לא מעטות, אסור לבטל עבודה של אסטרונומים ואסטרונאוטים וחוקרי כדה"א כך סתם. ובכל מקרה, אני מסכימה עם הכותרת של ההודעה שלך.. אדם יכול להיות מבוגר בגיל אך לחיות ברוח ובנפש צעירה, לקבל שינויים, להנות מדברים של צעירים ולתת לעצמו מעוף להתפתח. יש גם אנשים צעירים יחסית שנורא מקובעים [זה עניין של אופי יותר מאשר גיל אבל קבעון ש הרגלים וקושי לשנות אותם זה דבר שלרוב מיוחס לגיל המבוגר], שמרגישים את עצמם כזקנים, ככאלה שלא הספיקו מספיק וכנראה גם וויתרו על הרצון להגשים עצמם בטרם עת.. העייפות הפיזית, קשיים פיזים בהחלט יכולים להשפיע על מצב הרוח והגיל הנפשי. אלו היו 60 שניות של דתי על נושא הגיל הכרוני והגיל הנפשי. ואני, אני הזדקנתי בשנה לא מזמן, לגמרי זקיינע אבל הראש שלי עוד פתוח לרעיונות והזדמנויות חדשות, נסי גם את. הכל עניין של גישה, את חייבת לנסות להשתחרר מדפוסים שמקבעים אותך, שמעייפים אותך. את חייבת לתת לעצמך להתפרע קצת, להכנס לזרם של אנשים בגילך ואולי אף צעירין יותר ולבלות קצת את הגיל שלך ולא לחשוב על הזקנה הטיפשית הזו.

BellA עלמה

New member
אני מנסה להשתחרר

להשתולל לא הולך לי כל הזמן חושבת על איך זה נראה

גם אני..

אני אפילו לא שפנה של אנרג'ייזר או כל חברה אחרת.. חסר לי מרץ ומוטיבציה לעשות את כל מה שהראש שלי מייחל לי.. מקווה שנתגבר על זה, שתינו. אבל זה בכלל לא קשור לגיל, זה קשור להרבה דברים אחרים.

BellA עלמה

New member
../images/Emo4.gif

נראה לי שאנחנו לא היחידות גם בזה. חוסר מוטיבציה חיים ב flatline אולי זה קשור לדיכדוך קטן?

BellA עלמה

New member
../images/Emo41.gif

"דברו שפתיים יחפות, דברו עיניים, כל עוד חלב נוטף מחיוכך. חבקי את כל פחדי בשתי ידייך, חבקי דובים גדולים מתוך שנתך..." שיר לשירה ביצוע: אסף אמדורסקי מילים: יהונתן גפן לחן: קורין אלאל

למעלה