you ain't seen nothing yet

you ain't seen nothing yet

הפיסטונס שולטים!!!! חזרתי מארבורן הילס... איזה אווירה איזה כדורסל... הלייקרס נראו כל כך חסרי אונים... המושבים לא היו כל כך טובים אבל זה לא שינה לי..... כי זה היה מאחד האירועים שהעיקר להיות שם... יואו איך אני ארדם אני גוש אנדרנלין ב 1:00 יואו איזה טוב!!!! you ain't seen nothing yet

כן אבל...

בשלושת המשחקים ששוחקו בסידרה הזאת ראו שהלייקרס לא יודעים איך לאכול את הפיסטונס... פשוט מרגישים שזאת הסידרה של הפיסטונס הלייקרס לא מראים שום נחישות או רצון... את חייבת להודות שאם הם צריכים שבראיינט יקבור 100 פוטר בטייפלס סנטר אחרי שכבר הם נוצחו במשחק הראשון זה אומר הכל.... זה כבר לא זה.... עודפי האגו של שאק וברייאנט יתפוצצו לפיל ג'קסון בפרצוף פייטון זה לא אותו פייטון ומלון זה לא אותו מלון.... רק ג'ק ניקולסון נשאר אותו דפוק....

Emc2

New member
יש אליפות אירופה...

את מי מעניין כדורסל.... יותר נחמד לראות את זיזו גורם לג'ימס הכושון המטופש להראות מגוחך. פעמיים ברצף. ויום למחרת לראות את לרסון מכניס שניים בשתי דקות.

אחרי 15 שנים זה קורה שוב

15 שנים של בצורת נגמרו וכל מה שהיה צריך זה קצת מזל ומאמן יהודי שמכיר את המשחק.... הפיסטונס עוד שעתיים עולים סביר להניח למשחק האחרון העונה אלא עם פיל ג'קסון ילהיב את השחקנים האדישים והעייפים שלו בשביל לתת עוד פוש קטן... שאקיל יכול להמשיך להתלונן על זה שהוא לא מקבל כדורים קובי יכול להמשיך להתלונן על השיפוט ופיל ג'קסון יכול להמשיך להתלונן על הכל אבל שום דבר לא ישנה את העובדה שהשנה היינו עדים למחזה ספורטיבי מדהים... כן כן רבותיי יש לב ומלחמה גם ב-NBA הליגה הכי ממוסחרת בעולם... גם ב-NBA יש כאלה שמנצחים משחקים אולי בלי זוהר בלי הרבה שואו טיים רק עבודה קשה... במובן מסוים הפיסטונס שמייצגים את האנטי NBA בצורת המשחק שלהם ניצחו את ה-NBA הם באו ואכלו פרקט נתנו הגנה והורידו את הסקור הממוצע לכל הקבוצות שהם פגשו.... ראשיד הוכיח שהוא לא לוזר ההפך במשחק האחרון הוא הוכיח שהוא שחקן של מאני טיים ריצ'ארד המילטון בשקט נותן את התרומה ההתקפית כי בכל זאת מישהו צריך לקלוע צ'ונסי ביליפס תורם קצת בכל תחום ואולי הפקטור המרכזי של המסע הזה בן וואלס שעוד מדיי פעם מסיים משחקים עם 4 או 6 נקודות אבל בכל זאת קיבל את מעמד האולסטאר... טיישון פרינס צנוע כל משחק עולה עושה כמה סלים אבל בעיקר משתיק כל סופר סטאר ממגריידי ועד ברייאנט..... לא מדבר הרבה שחקן של עבודה קשה כמו כל הפיסטונס לייזי האנטר גם עולה ועוזר איפהשהו רק יכול אי אפשר לשכוח את לארי בראון שסוף סוף מצא את ההרכב שיכול להציג את הפוטנציאל המלא שלו כמאמן חבורת שחקנים קשוחים וצייתנים של עבודה קשה... כל שנה הוא נוהג לפי אותה שיטת משחק חכמה אבל רק פציעות מנעו ממנו לתת פייט לליקרס כשהוא הגיע עפ הסבנטיסיקסרס לסדרת הגמר.... להבדיל מהסבנטיסיקסרס קבוצה שהייתה בנויה על כוכב פה הוא מוביל קבוצה לארי בראון הוא הדבר שהכי קרוב לאולסטאר בקבוצה הזאת אז מה נותר לי להגיד חוץ מתודה ללארי בקראון לוואלסים להמילטון לצ'ונסי ולטיישון לליזי וכו' הקבוצה הנוכחית של הפיטונס לפי דעתי עשתה פה הישג יותר גדול מהאליפות הקודמת כי אם כל הכבוד להמילטון הוא לא ממש אייזיה תומאס... ככה שהם עושים את זה בלי סופרסטאר אחד... אז כל הכבוד... העונה הזאת של דטרויט ללא ספק היא עוד דף בהיסטוריה של הכדורסל והספורט האמריקאי בכלל אולי העולמי.... הם נתנו לנו השנה ובמיוחד בפלייאוף מספר רב של משחקים שיכולים לקבל את התואר "קלאסיקה" בלי בעיות אז אני יודע שהלייקרס לא אמרו את המילה האחרונה אבל אפילו אם הם יעשו פה איזה קאמבק מדהים זאת עדיין הייתה עונת הכדורסל הכי מרגשת שיצא לי לחוות זאת קבוצה אתה תוריד חלק ממנה והאיזון יהרס....

AngeIDust

New member
אני שונאת להרוס את הכיף

אבל אני מבקשת ממך להפסיק לפתוח שירשורי כדורסל כל יום. פה זה לא פורום כדורסל.

אני לא מבין מה הבעיות שלך

אנשים פה פתחו שירשורים על היורו מכל הכיוונים ועד כמה שאני יודע זה גם לא פורום כדורגל או יורו 2004 נכון? אבל מאיזושהי סיבה שתי הודעות שפירסמתי בהבדל של כמה ימים טובים גומרת לך להתעצבן.. חשבתי שאת מנהלת פורום נוער בחול לא פורום נוער באירופה.... ואירוע כמו סידרת הגמר ב-NBA מעניינת את אלו שיים בארה"ב יותר מאשר היורו...

feeler

New member
האמת שלא מעניין אותנו כל כך

אם היה מעניין אותנו היינו מגיבים, לא?

נעמצי

New member
ילד, כמה יש לך בהבנת הנקרא?

לא רוצים NBA כשיש EURO 2004.... תראה, מספיק כל המשפחה שלי צרחה לי בטלפון לייב מהמשחקים שם.... תן קצת שקט פה

AngeIDust

New member
מפתאום

תשים לב שרוב הפורום מתעניין ביורו ורק 2-3 מתעניינים בNBA אז סתם לפתוח הודעות בשביל 2 אנשים? לא לעניין כל כך... זה לא שכל האמריקאים של הפורום מתעניינים ממש בNBA. וחוצמזה שתשים לב שאפילו לא מחקתי את ההודעה שלך אלא שירשרתי אותה כי חבל שיהיו שני שירשורים כאלה באותו עמוד.

למעלה