YOO,,,,,

Rnamon

New member
YOO,,,,,

אז ככה זה הפורמים של תפוז.....טוב חפיף...... מישהי אמרה לילבוא אז באתי......^_^

Digi Lista

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

נראה לי שאת בת אם לא אז אני מתנצלת על הבלבול,בכול אופן שמחים שהצטרפת(מי המלצה לך?)ומקווים שתרגישי כאן במהירות כמו ב
אני לשירותך בכול מה שתירצי

LILO digital

New member
wellcome!!!!

(זה חוסך את הצורך להתלבט אם עליי לברך אותך בלשון זכר או נקבה...)

ברוך הבא!

זה דווקא בן.... זה פורום ממש מגניב וגם האנשים בו ממש מגניבים וגם המנהלת.ובקיצור בטוח שנורא תהנה כאן.

Digi Lista

New member
פאדיחה...

אוקיי... נתחיל שוב(השפעת הנוכחות הגברית מכה שוב...
)... ברוך הבא!מצטערת על הטעות,תתרגל אליי אני
ית רצינית,אני מקווה שתיהנה כאן(וכול מה שאמרתי קודם)

Rnamon

New member
חחחחחח נוותר

אני בן....... ^_^ אני פשוט אונה את רנאמון.....כי היא דיגימונית מדליקה... בעעעעעע אני בן 15 וחצי ירושלמי (זה סתם מידע עלי כדי שלא תדבלבלו שוב)

Digi Lista

New member
../images/Emo13.gif

אז אני שמחה להכיר אותך ושמחה שאתה בן ועכשיו הכול ברור(אני היחידה שלא היה לה ברור מההתחלה אבל חפיף
)ואני מסכימה עם הבחירה שלך ריינמון היא אחת מהדיג'ימוניות הכי מדליקות שיש בעונה השלישית ובכלל
אז אתה נשאר למרות הטעות שלי?

Apikachu L

New member
אחלה

כמה טוב שבאים חדשים , ברוך הבא לפורומנו הצנוע.

Kenny Girl

New member
רנא-מווווווווווון!!

מה מצב אחותי? אז זהו, אתה תבוא לתמיד, נכון? (אחרת אני אבשל לך! מוהאהאהאהא!!!)

טיקיי

New member
ברוך הבא!

תצטרך לסלוח לליסטה על הבלבול. יש כאן כל כך הרבה בנים, שהיא מקווה שיהיו כאן עוד בנות...

Digi Lista

New member
כן...

אני רגילה להיות כאן בת יחידה מוקפת בבנים ופתאום בא עוד בן ואני לגמרי מאבדת את עצמי בים הבנים הזה,אני מחכה בקוצר רוח שלפורום יכנסו גם כמה בנות,נורא קשה להיות בת יחידה
...

Digi Lista

New member
???

אנחנו ציניים לגמרי,זאת בדיחה שרצה כאן כבר כמה ימים,מה הקשר אלייך ואל יאקומו???

LILO digital

New member
ומה אני?? חורשת אקליפטוס???

זה שאני סלט קישואים ואבטיחים לא אומר שאני לא אישה!!!! מישהו מפקפק בנשיות שלי? חוצפה! עבר הניתוחים המיניים שלי הוא סודי לחלוטין ולא קשור אליכם!!... נכון מיוטיסמון?

Digi Lista

New member
מה עובר על כולם פה?

זאת בדיחה אנשים,יובל ואני מבינים אותה ויש אפילו הסבר בשביל אורנית,מה נסגר איתכם?

חח כן.....זאת מעין אירוניה

כאילו יש כאן הרבה בנות ומעט בנים אז ליסטה אומרת בציניות שיש כאן הרבה בנים ומעט בנות.

Digi Lista

New member
זה לא רק אני,יובל התחיל עם זה...

ואם אנשים כאן לא היו פשוט גרררררררר אז היו משתפים פעולה,אבל לא משנה,לא מסבירים בדיחות בטח לא יותר מפעם אחת,כול בדיחה כאן לא מובנת כמו זאת עם המנהלת החדשה,אפשר להשתגע(אבל אני כבר משוגעת אז זה בסדר
)...

למעלה