Yom Kipur + Weekend's Watch

didalf

Well-known member
יואו איזה מעצבן זה שלוחשים|חבול|
פעם הלכתי עם חברה לאיזה סרט, וחצי מהסרט זה היה רק מילמולים לא ברורים ולחישות. היא כל שניה הסתכלה עליי שאני אתרגם לה מה אומרים ואני כזה ״אל תסתכלי עליי, לא שמעתי מילה ממה שאמרו״ |פנים|
לא מבינה למה בארהב כתוביות באנגלית זה לא ברירת מחדל. פה גם בסרטים בקולנוע בעברית וגם בסרטים וסדרות בטלוויזיה בעברית להכל שמים כתוביות (חוץ מדברים שהם לייב)

Lhuna3

Well-known member
אני לרוב לא מורידה כתוביות בכלל מתוך עצלנות.
לרוב הדברים באנגלית אין צורך, רק לדברים בשפות זרות אחרות.
אבל כשיש בעברית זה נחמד.
אבל פתאום השבוע לקבצים שהורדתי היו כתוביות באנגלית (לחרשים) בילט-אין... זה מה שהפריע לי.

מילי08

Well-known member
אני צריכה לחכות לתוצאות של הבדיקת קורונה אז בינתיים אני בבידוד אניווי
אוי.. מקווה שהכל בסדר |הלוואי|
כרגע העדיפות הכי גבוהה שלי זה להתגבר על מחסום הקריאה , אחרי זה כנראה הכול יסתדר מעצמו ואז אני גם אצליח לסיים את דרדוויל.
בהצלחה |חיבוק|
אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)
ועדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
אוי, גם אתה ברוטוס?

dilia snake

Well-known member
אוי, גם אתה ברוטוס?
:-D :-D :-D :-D :-D :-D :-D

בינתיים התחלתי קריאה מחדש של ספר שאני רוצה לקרוא כבר המון זמן. ביום רביעי המצב נראה מבטיח ואז אתמול בעבודה גיליתי שנטשתי אותו באמצע פרק ולא זכרתי את זה אפילו(אני תמיד מסיימת פרק, אלא אם מדובר בנסיבות מיוחדות) ואז שהלכתי לישון זה היה כזה "קראתי בעבודה אז לא חייב לקרוא גם לפני השינה" למרות שאני כמעט תמיד קוראת לפני השינה. אז נראה מה יקרה היום|פנים|.

didalf

Well-known member
שיט'ס קריק לסיים עונה 1 (נשארו לי רק 2 פרקים) ולהמשיך. (אני עוד לא נופלת ממנה ברמה של אמי בשלב זה, אבל היא ממש ממש חמודה ואני נהניית ממנה).
סיימתי גם את העונה הראשונה, חמוד למדי.

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אני לא רוצה להשוויץ אבל גם אני נכנסתי לבידוד (טכנית רק לפני שעתיים וחצי)
ועדיין לא ברור אם יאשרו לי בדיקה.
החרא זה שאני אמשיך לעבוד מהבית (חוץ מ4 הימים הקרובים)
אז אתמול עשו לי בדיקה והיום קיבלתי תשובה
שלילית
מה זה אומר שהרגשתי טיפה אכזבה כששמעתי את זה?

טוני החתול

Well-known member
מנהל
אתה מודע לזה שע"פ החוקים אתה עדיין צריך להשלים את השבועיים בידוד?
כן אני מודע. אני עדיין שומר לחלוטין על הבידוד שלי.
יופי! אתה רוצה עוד חופש וזה ברור, אבל זה יקרה רק אם תעבור למגזר הציבורי..
כפי שנאמר זה ממש לא המצב, לא הייתי מקבל יותר חופש מלהיות חולה. כלומר אלא אם כן הייתי ממש נעשה מאושפז.
והעניין הוא שבכל מקרה אני עובד מהבית החל ממחר גם אם לא הייתי בבידוד עד אחרי סוכות (או יותר אם יחליטו להאריך את הסגר)
אממממ שאתה מוזר?
את זה כבר ידענו

למעלה