yo

רגזני

New member
yo

אני רוצה לקנות סקייט אבל אין לי מושג של איזה חברה או משו כזה... אז איזה כדאי לי לקנות וכמה זה אמור לעלות? דרך אגב יש כאן אנשים מהקריות? (זה ליד חיפה...)

sk8er

New member
כנס----->

שמע אחי אם אתה מתחיל תן קפיצה למגה ספורט וקנה סקייטבורד מקסימום ב200 שקל אם אתה בכלל לא לחוץ בתקציב, לך לקניון קסטרא וקנה לך קומפלט ב700-850 שקל. לדעתי לא שווה לך לשהקיע בזמן הקרוב בסקייט מעל 200 שקל.

"הקמצן ישלם פעמיים"

אחי אם אתה קונה סקייט במגה ספורט חבל על הזמן והכסף תקשיב אתב לא תצליח לילמוד כלום עם החרא הזה ועוד משהו זה 200 שקל סקייט טוב עולה 800 זה אומר שאם תתקמצן על ההפרש:600 שקל אתה בסוף תתיעש מהחתיכת עץ עם גלגלים ואז תיקנה סקייט ב800 שקל זה אומר שבימקום 800 שילמת 1000 שיהיה לך בהצלחה

sk8er

New member
כן, ואם הוא יתחיל ואחרי חודשיים

לא יצליח\ימאס לו\ יהיה בעוצר במחנה פליטים ג´נין\...... הוא יתקע עם סקייטבורד של 800 שקל? או שהוא יהיה אם רגשי אשמה אם הוא ישבור אותו אחרי שבוע? או שהוא יפחד עליו ויסע כמו חננה?

רגזני

New member
well

כדי להרגיע את הויכוח הקטן הזה אז כבר ניסיתי סקייט... ואני יודע OLLIE (אם ככה מאייתים את זה... )ולאח יש LONGBOARD שזה בכלל סבבה אבל סתם מהירות זה משעממממממממם...

רגזני

New member
קריית חיים

ותודה על הטיפים אני קונה סקייט מרוזן מינץ כי אחי עובד שם אז יש לי הנחה ואין לי בעיה תקציבית... אז אני כנראה אקנה משהו איכותי... אבל מה אני צריך לחפש? כלומר איזה גלגלים? איזה DECK? איזה... טוב אין לי מושג איך קוראים לדברים האלה שמחזיקים את הגלגלים...?

כן

יש פה אחד עמרי מקרית ביאליק ועוד אחד מקרית אתא שהרבה זמן לא דיברנו...

fentoozler

New member
אני מביאליק

ואני לא חושב שכדאי ברוזן לקנות אם אתה רוצה לשאול של איזה חברות לקנות אז תשאל בחנות כי אין להם בדיו מבחר

Bazooka Joe

New member
ברוזן ומינטס

בקריית חיים או איפה שזה לא יהיה שם, שכחתי כבר. אין הרבה מבחר, יש סקיטבורדים עלובים שנשברים ביום ב-100-200 ש"ח. יש סקיטבורדים קומפלט ב-400 שהם לא משהו אבל סבירים. ויש שם גם קצת (אבל ממש קצת) ציוד מקצועי לסקיטבורד, אם אין לך הנחה משמעותית אז אל תקנה שם. המבחר הוא קטן והמחירים אין הם זולים. אם יש לך הנחה משמעותית אז כך את כל הציוד הכי מקצועי שיש שם: לוח (נראה לי יש להם רק 3 דגמים של לוחות מקצועיים) גלגלים טובים, וקשים צירים=trucks (אם יש להם בכלל) ומיסבים=לאגרים=bearings ואם אין לך הנחה טובה ממש, אז לך לאינטרסרף בקניון חיפה. יש לך שם מבחר פי אלף גדול, והמחירים אותו דבר, אוליי זולים יותר, איכות יותר טובה והמוכרים שם עושים הרבה פעמים הנחות. בעצם לכל מי שמהפורום הזה שקנה שם חוץ מבשבילי.

Bazooka Joe

New member
סליחה טעות שלי

לא התכוונתי לקניון חיפה, התכוונתי למרכז קסטרא שזה ממש ליד

Keitarou

New member
תודה

נראה לי שאני אלך לאינטרסרף... כי אןי לי הנחה כל כך משמעותית...

למעלה