yo yo yo!!!!!!!!!!! =)

yo yo yo!!!!!!!!!!! =)

חזרתי ובגדול!!!!!!! אם לא שמתם לב בשבוע האחרון לא הייתי כאן כי הייתה לי בגרות בהיסטוריה שהלכה ביייין זונננהה (חוץ מהקטע הזה של השמרנות וההסתגרות של ארה"ב ...היה לי בלאק אווט! =/) + כשבאתי להכינס אחרי השבוע המטורף הזה אני שמה לב שאני לא מצליחה להכינס לפורום!!! יאאאללהההה...=/ מה החרא הזה? וניסתי להכניס את הכינוי והכל ולא הצליח! =/ לא משנה העיקר שחזרתי כי משום מה עכשיו שנכנסתי הכינוי כבר היה מחובר ישירות...whatever o_O אז מהההה המצב????? שמחה לחזור...רק חיוך על הפנים! **אגב אני חולה... ***אגב שני- ראיתם את השוטים ב-24???????????????????????????? =)

עוד משו....

ייום חמישי...מי התקשר אליי מהפורום? רון/ רן?! o_O כבר שכחתי...=/ או שזה היה מישהו אחר? חוצמזה גם הייתי חולה וגם עכשיו אני חולה! עדיין! + הסתכלתי קצת בפורום בדפים שלא הייתי בהם והסתכלתי על התמונות שלכם כולכם יפים!!!!!! (רותם!!!!! תעשי לי ילדים עם צעיפים!!!) אולי נמשיך עם המסורת הזאת של התמונות?! o_O **יש לי תמונות חדשות שלי!! =) ופאקינג -מישהו יכול להביא לי את הקישור שהשוטים התארחו כאן?! =/

N E Z E K

New member
ברוכה השבה יקירתי!! :)

אין בדיוק קישור לזה שהשוטים התארחו כאן כי ראינו אותם בוידיאו כזה.. נוו... איך קוראים לזה?! טוף לא משנה.. :) אולי באמת נמשיך ת'מסורת של התמונות... אא... ותעלי תמונות שלך! :)

=))))

הכי חמודים! אהממפפפ סורקיטה- יצא לנו להכיר.?! o_O אני זוכר ת'ניק ש'ך אבל לא יודעת אם דיברנו?! ונופר- תודה לך...וספרו על הפגישה!!! איך היה מה היה? אוףףף באסה לי...:(

N E Z E K

New member
חחח... בבקשה מותק :)

היתה אחלה של פגישה.. נאור רשם עליה בסיכום הדו-שבועי אז סתכלי גם שם.. בעיקרון היה אחלה.. הדבר שאני הכי זוכרת זה שהם אמרו שלי גסה או משהו כזה וכל הקטע עם הצרובים....

DidjiT

New member
בובהההה..

חזרת.. התגעגעתי!!

שירוש תעשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!!

אחחח גם אני התגעגתי!!! גם היית בטיול וגם אני יצאתי לי לחופשה מהאינטרנט היה לי קשה בלעדייך!!! =( וסוריקטה- אז איך קוראים לך!? ואני לא עזבתי!!! no way! =/ לקחתי רק חופשה קטנה.. איך מעלים לכאן פאקינג תמונות?! טוב אני מנסה..=/

זיו...מי לא יזהה אותו?! o_O

שאקוווווווו!!!!!!!!!! =) אבל הוא כבר הסתפר ...=( הכי מבאס ..לא נורא לא נורא...הוא מגדל חזרה בעזרת השם אינששאאלללההה

סבבה אין בעיה חבובה אבל...

אני עדיין צריכה לדעת מי מהפורום התקשר אליי ביום חמישי (שהייתה ההופעה של השוטים!!!) כי אמרתי הרי שאני כנראה אגיע אבל אז הייתי בבריכה וכנראה הצטננתי או משו ונהייתי חולה מתה...=/ ככה ש...לא יכלתי להגיע! אז מה קורה? מי התקשר אליי? זו ממש תעלומה!!! o_O אני מנחשת שזה רן אבל מאיפה הפאקינג מספררררררררררר??????????????????????

DidjiT

New member
אוח' כוסית שלי ../images/Emo99.gif

כל כך קשה.. צריכה..הדר.. חחחח....

למעלה