yo yo yo! Na'ama is back!!!

Nushi G

New member
yo yo yo! Na'ama is back!!!../images/Emo66.gif

מה נשמע??? מקווה שכולכם נהנים מהסוף שבוע הנפלא הזה! וכמובן לא שוכחים להתכונן לחנוכה!
ולכריסמס למי שבא...
(פשוט הייתי חייבת להשתמש באייקונים המגניבים האלה!!!) אניוויז, מחכה לעדכונים על השבוע האחרון!

אההה כן...חחח נדודי השינה

גרמו לי לראות את הפרקים אתמול בלילה... ther's nothing like harm to make me happy in the middel of the night....
פשוט תענוג.

אווווווווו עכשיו נגמר טירונות...

שכחתי כמה הסדרה הזו היתה טובה... צחוק צחוק , אבל אדון אבני הוא באמת השחקן הישראלי היחיד שאולי יכול איכשהו לגלם את הארם בג'אג ישראלית כלשהי...

harmless

New member
וואי את לא יודעת איזה כיף היה

להתעורר ולראות את הסצינה שאני ראיתי!!! את יודעת לאיזו מהן אני מתכוונת? אחחחחחח אין כמו הארם מוריד את הג'קט של הדרס בלוז- והמכנסיים האלה, והחולצה הלבנה. שיראו יותר הארם בלי הג'קט! דאמט! אני אפילו לא חמדנית פה, אני אפילו לא ביקשתי בוקסרס! רק הארם בלי הג'קט- מה כבר ביקשתי?

היי נעמה

את מחזירה קצת חיים לפורום
אני היום ראיתי את הפרקים משבוע שעבר פרק הקריסמס היה מדליק הרבה קטעים מצחיקים שכל כך התגעגעתי אליהם איזה פרקים היו השבת? לא הקלטתי

Hieros Gamos

New member
השלישי היה shakedown 418

הפרק הבא זה אדוורסריס...adverseries יש מצב שככה כותבים את זה חחח ואחרי זה וויילדרנס אוף מירורס שזה הפרק האחרון עם פאלמר עד עונה 6 ואז second sight (ככה קוראים לו נכון?! נדמה לי שכן...זה הפרק עם אבא של מאק והניתוח עיניים של הארמי) ובשלושה פרקים אחרי זה יהיה את soul searchin את yeah baby ואת goodbye....ואז את השלושה פרקים של הארם על ההנרי...

Dark Storm

New member
דיי להיות עצובה...

את מדכאת אותי :( אני בטוח שבחורה כמוך תמצא לעצמה איזה שטרודל חדש ושודרג (סופר-שטרודל ?
) בקלות

Oooooh גיל...../images/Emo9.gif

מה, מה הייתי עושה בלעדייך? ו...חחח סופר שטרודל? או וול כזה יש רק אחד ואתה יודע בדיוק כמוני שהוא במרחק 18 שעות טיסה...
. בנתיים אני כנראה מסתפקת בכל מיני דוגמיות (לא רעות אמנם) אבל ... כנראה שלא מספיקות כמו שאתה רואה...

Dark Storm

New member
*מוחק את המילה "רואה" מסוף ההודעה*

חיחיחיחיחי אני משעשע את עצמי

גיל אתה צריך שעשוע?

חחחחחחחחחחחחחח יש לי כרגע מיליון מחשבות בראש איך אפשר לגרום לי להשתעשע רק מלראות אותך משתעשע...
בכל אופן..אני צריכה לצאת לשעה עכשיו, אבל אני אחזור ואז אני אכנס. דפנטלי.

Nushi G

New member
נצל"ש-יש לי משימה לאלה מכם שיודעים

איך לעשות דברים מגניבים במחשב... אני רוצה לוח שנה של 2005 עם הארם ומאק והלוגו של ג'אג שאני אוכל לתלות בחדר בצבא... מה דעתכם? אתם יכולים גם להוסיף כל מיני מטוסים, את הסמל של הנייבי והמארינס וכל מה שעולה על רוחכם... עשינו עסק??? it will mean the world to me....

Dark Storm

New member
אה אוקי... :)

אם יהיה לי משעם השבוע איזה יום אני אכין משהו, למרות שהטעם של סוזי בתמונות בטח יותר מעניין אותך משלי

למעלה