Yo Yo Yo

a Warming Sign

New member
חחח../images/Emo6.gif../images/Emo194.gif

מדובר במנות בשריות,בלי קשר לשוקולד,מה לא מובן
וחוץ מזה שיש מנה של בשר[אולי עוף] עם שוקולד,זאת מנה מקסיקנית חריפה ידועה

LuLiLoPiLaTo1

New member
טוב לא סתם נבחרתי ל../images/Emo68.gif של

הפורום..אני מייצגת את התואר בכבוד!

../images/Emo187.gifאת יודעת למה

הם לא יקבלו כשרות בחיים? ז"א- למה מי שפותח בשבת, לא מקבל כשרות? וחוצמזה, יש את העניין שהם שותפים את הכלים שלהם ביחד, וזה מעביר חלב לבשר וכו'.. אז זה כבר עניין אחר =\

../images/Emo26.gifשכחת אותי../images/Emo35.gif../images/Emo36.gif

מה עם התמונה של המספר שבחרתי?... |סקרנית|

SuperGirl711

New member
אני יכולה כל יום חוץ מיום רביעי.

למה? תבדקו את מערכת השעות שלי. ורצוי ואפילו כדאי שזה יהיה ביום שני.

הפסד שלך.

אח אח יש לנו את הים הכי יפה שיש היום שוב הייתי שם
למעשה, עכשיו אני במשרד של אמא שלי, במלון כרמל
יש לי פרוטקציות חחחח [הטיילת המדוברת זו טיילת מלון כרמל] אז ישבתי שם עכשיו לאכול שם בחדר אוכל המשקיף לים... אין אין ואז יצאתי לתצפית הזאת, הפעם דרך המלון...ונשמתי את האוויר של הים...גאש כמה פוטנציאל יש למלון הזה...חבל שהוא כבר לא ממש מתפקד כמו פעם. בקיצר, מדהים מדהים מדהים. אי אפשר לתאר את זה, עושי םשם אירועים כזה על הדשא מול הים הע-נ-ק. אז אפשר גם להיכנס למלון, אבל אני התכוונתי מפגש בטיילת הסמוכה השקטה שליד.לשבת שם על הדשא, אתם תראו שיהיה כיף!
ומי שלא בא לו לבוא- הפסד כולו שלו
*אקסטזה עקב צפייה ממושכת בים המדהים*

m i r u s h i

New member
אממ..../images/Emo108.gif

תתפלאי לשמוע,אבל גם פה באשקלון יש ים. :p ועד נתניה אני לא נוסעת. זה גם רחוק וגם אני לא מרגישה טוב בנסיעות כאלה X:

SuperGirl711

New member
למען האמת גם אני לא נוסעת לנתניה.

כי סביר להניח שאני אהיה אחרי יום לימודים ועייפה.

אבל זה לא אותו הדבר , זה משהו אחר.

הים של נתניה הכי יפה בארץ לדעתי. כי זה לא הים עצמו, זה מה שמסביב, זה ההשקעה שליד, הרי זו ערי תיירות אחרי הכל, רואים מצנחים ככה מעופפים לידכם, הטיילת הזאת, הירוק, הגן, זה משהו אחר אל תשווי . ונתניה לא כזאת רחוקה/חור כמו שחושבים. כרגע חזרתי מעזריאלי, לקחתי מונית שירות , ממש לא בעיה להגיע מפה לעזריאלי. חצי שעה מקסימום.הקטע הוא שפה יהיה יותר מעניין וזה מקום דורש מפגש כזה, יכול להיות ממ שכיף אבל איך שבא לכם, אולי זה מסובך להגיע לכאן יותר ממה שאני חושבת, בכל מקרה תקחו לתשומת לבכם שנתניה=מרכז, זו לא עיר בצפון כמו שחלק חושבים.

אה ועוד סיבה../images/Emo3.gif,

כאן הים , את מסתכלת עליו מגבוה, יש כאן צוקים, וזה מה שכ"כ מרהיב. הצוקים האלה, צוקי כורכר שמהם את מסתכלת על הים, והמלון הזה ממוקם על הצוק, שזה מה שנדיר בו.

למעלה