Yo Yo Yo

m i r u s h i

New member
Yo Yo Yo../images/Emo69.gif../images/Emo108.gif

שלומות לאנשי הפורום שנכנסו להודעה זו! D: [מנומסת. והשעה משפיעה,תבינו נכון?
] העלנו בצ'אט משהו,יכול להיות שזה יצא לפועל... זה תלוי רק בכם.
מפגשון[=מפגש קטן של אנשים משועממים / חסרי מסגרת לימודית או צבאית / סתם כאלה שלא היו במפגש הקודם ורוצים להשלים את החסר *אהמאהמ.*] נגיד בעוד...שבועיים מעכשיו. מקום מפגש-כרגיל,עזריאלי [תתנחמו בעובדה שאין שום חופשה ולא יהיו ילדים קטנים וצעקניים שיעשו מפגש פורום 'קטנטנות' או משהו בסגנון P:] ומשם אפשר ללכת לאנשהו ביחד D: אז... יש היענות? :]

m i r u s h i

New member
מממ...../images/Emo108.gif

חבל שאת לא יכולה[?] אבל את היית במפגש הקודם,גם לי מגיע להיות במפגש P:

נפגעת או משהו? סליחה...../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif

אבל התכוונתי שמבחינתי זה בלתי אפשרי בעליל
יש לי ש"ל עד ארבע וחצי כל יום ואין לי חופשים עד פסח.. ככה שאם אני אגיע זה רק בערב ועכשיו להתחיל להסתבך עם אוטובוסים בגשמים וכל זה... *וסליחה שאני מגיבה רק עכשיו תפוזבל לא מודיע לי על תגובות
*

m i r u s h i

New member
חלילה נפגעתי :)../images/Emo108.gif

אבל כמה שזה ישמע מרשע [ואני באמת לא מתכוונת לפגוע],אני רוצה מפגש! אתם עשיתם אחד כשאני ואחרים לא יכולנו,אז עכשיו זה פיצוי =)

shiran™

New member
צריך לקבוע

ואני בע"ה אהיה שם. ואם כל מי שיגיע לא ממש שומר כשרות אפשר ללכת למקס ברנר או משהו.. למרות שזה די רחוק.. אבל זה מקס ברנר!!!!

shiran™

New member
אני מסורתית.

ואוכלת כשר בד"כ.. לא חזיר ודברים כאלה חס וחלילה. אבל מקס ברנר.. זה שוקולד.. זה בסדר..

K e R e N18

New member
חחח זה שוקולד..

אבל עם בשר.. יעני במטבח יש גם וגם, לכי תדעי שזה לא מתערבב שם

shiran™

New member
אמרו לי שיש שם גם עוף

אבל אף פעם לא שמתי לב לזה.. איך אפשר לשים לב עם כל השוקולד? אני מזמינה קוקי שייק ושותה לי בנחת ואוכלת משהו מתוק מתוק בד"כ ואין שום עוף באמצע.. הם פתוחים בשבת גם ככה אז לא תהיה להם כשרות בחיים..

למעלה