YO YO YO חברים

ac cobra

New member
YO YO YO חברים

חברים וגולשי הפורום אני גאה לכריז פה על האתר החדש שאני (AC) וVIPER הקמנו לכם www.il-tuning.up.co.il באתר יש כבר יותר מ1050 תמונות של כל מיני רכבים משיפורים ועוד למכוניות מהסרט מהיר ועצבני וכמובן יש את הגלוריה של המכוניות בארץ בקיצור שווה ביקור AC תכנסו ותוכלו להגיב ב"ספר מבקרים" שלנו שם נ.ב דרור תוכן תשים את הלינק בקישורים של האתר?

תתחדשו על האתר החדש

בהחלט נחמד מאוד. שיהיה במז"ט, ובהצלחה... רועי, תכפילו את מס´ התמונות ב5, וזה מה שיש לי כרגע על המחשב...

ac cobra

New member
רועי, האצבע שעל העכבר עדיו נטויה

כבר עכשיו יש לנו יותר מ1111 תמונות

ac cobra

New member
אל איזו תחרות את מדבר??

נ.ב אנחנו מעלים סתם מאהבה ליצור בעל 4 גלגלים ( ומנוע, כסאות מירוץ ועוד כל מיני דברים חשובים )

teen17

New member
מישהו יכול לרשום לי לינק לאתרים שיש

בהם סרטים של מכוניות שעושות מירוצים בינן לבית מכוניות אחרות ושל מכוניות עושות BURN OUT וגם סרטים של מכוניות עושות תאונות (אם יש בכלל כאלה סרטים)? תודה.

teen17

New member
ועוד שאלה בקשר ל-BURN OUT:

איך עושים BURN OUT? מעניין אותי לדעת. ותענו לי ברצינות כי זה מעניין אותי איך עושים את זה. תודה.

ac cobra

New member
אממממ הינה לך כמה עצות

בקשר לסרטים תחפש בKAZAA יש שם כול מיני לי יש אוסף של 50 כבר
אבל תוכל תהסתפק בתמונות ... תחפש בעמוד ה3 יש שם מספיק

חונה חיפושית מוארכת ליד הבית שלי...

היא מורכבת משני חיפושיות שאוחדו לאורך, ונוצרה חיפושית עם גג סגור, כשלנהג (לשופר) יש תא עם גג פתוח... ממש נחמד...

אני אמנם לא משתתף בחלק הכתיבה

אבל אני מבקר קבוע בפורום והנה משהו נחמד שמצאתי ברשת

טוב לא עבד..

מנסה שוב אבל תמונה אחרת.. גולף רגילה עם עוד מנוע בתא המטען.. כנראה שאין לו מה לעשות.. המפרט שלו הוא : power : 2 X 400 מוזר..

ומכיוון שבדקתי בלינקים שלכם

ולא מצאתי את האתר שאני מביא את התמונות ממנו.. אז הנה הוא : http://www.supersportwagen.net

תראו פשוט תראו!!! לא אנושי!!!

פרארי על פרארי !!! כמו גרוטאות!!! לבעלי לב חזק! ככה מתייחסים לF 550?!?!!?

טוב..התייאשתי..

באתר לכו ל CRASH...ותראו את האסון! כמה מכוניות ציקמקו! לעזאזל! ביי

rigi

New member
יכול להיות שאלו רפליקות..

כבר קרה שהביאו לארץ חיקוי של למבורגיני...

גרמי

New member
אלו מכוניות הניסוי של פרארי

במגזין CAR היתה פעם כתבה על מגרש הגרוטאות שם מטמינים את כל הפרארים שעברו חיים קשים של מבחני התנגשות והרבה מאוד נסיעות בתנאים הקשים ביותר.

למה<?

מי שלא תהיה למה לך לקחת תמונות שלא שלך להעלות אותם לאתר שלך!!!!! מה אני לא פוטוגני בעיניך? אם כבר לקחת תמונה שלי עוד בלי רשותי לאתר שלך לפחות אל תהרוס אותה עם טשטוש עלוב מה יש אסור שיראו בן אדם במכונית? תגיד יפה תודה שדאגתי להעלות לכם תמונה יפה כזאת לאתר רציתי לשתף אתכם בדבר היפה הזה למה לך להנציח את ישראליותך? {לא לקחתי רק שאלתי} השכן שמאוד נעלב ממעשה זה!

למעלה