yo... yo... waazzzuupp?

bluemoon5

New member
ובכן ובכן...

מאיה סחטיין ותודה הסברתי מקודם.. השטח (שזה חלק בלתי נפרד מהעבודה) חשוב ונלקח בחשבון. מה שחשוב לי כרגע זה לגמרי המדיה שנקראת אינטרנט,זוכרת etaem..
, מ וואב מאסטר שיוכל תמיד לתת מענה ומדויק, מהופעות עד לחדשות וכ"ו וצוות etaem חריף שבאמת יודע ומכיר אינטרנט, מבחינתי לא מדובר בלפרסם ובלהדחף לסתם מקומות ולרשום איזכורים על הופעה , זה כל אחד יכול לעשות, יש אנשים שפשוט מכירים פורומים מוסיקלים, קומונות, אתרים, צ'אטים שתוחנים שם שיחות על מוסיקה ולא רק באתרים ישראלים,הכרות עם תחנות רדיו אינטרנטיות וכ"ו. האינטרנט הוא כלי מדהים להעברת אינפורמציה.. וכמו שאני שמח על משהו חדש ומקסים שראיתי ביו טיוב שבמקור הוא מיפן או שיר חדש שהעיף אותי והוא בכלל משודר ברדיו אינטרנטי של איזה אונב' ברומא, אלה הם מותרות של הדור הזה מבחינתי (יש גם חסרונות בעניין אבל בואי לא נכנס אליהם, הכי חשוב להתרכז בחיובי ולרדוף אותו, לדעתי). תראי מה קורה לפ'אנק רק מהמיי ספייס,עכשיו בזמן שאנחנו מדברים (מתכתבים למען הדיוק) יושבים בברזיל ומקסיקו חברה ששותים קורונה ושומעים פ'אנקנשטיין.גדול לא!? אולה פ'אנקנשטין צ'או חברימוס

goomaya

New member
מגניב מאד

כן המייספייס זה כלי אדיר. נסה לבדוק גם את lastfm, שזה אתר שאוסף אינפורמציה על מוזיקה שנשמעת במחשבים של משתמשים שמחוברים אליו, ומאפשר ליצור קשר עם אנשים שמתאימים לך מבחינת סוג המוזיקה שהם שומעים. ולא יודעת, אולי זאת רק אני אבל עושה לי יותר כיף לחשוב על לעשות משהו משוגע ברחובות הארץ (אפשר גם בשכונת התקווה. בטוח יהיו קטעים ואני מכירה אישית כמה שכנים שישתפו פעולה). בקיצור, אם יהיה לי איזה רעיון מהפכני אני יודעת איפה למצוא אותך :) מאיה

bluemoon5

New member
בהחלט,

וברגע שנעשה צעדינו בחוצות וכבישי הארץ אני מבטיח להודיע.

goomaya

New member
אני כבר מתנדבת ללכת עם חולצה + דגל funk-key

עם אפרו ענק ולחלק סטיקרים של choose your way בצמתים מרכזיים. טוב אולי לא בצמתים. נתפשר על דיזנגוף?

bluemoon5

New member
מאיה בשמי ובסמכות שניתנה לי בשם החוק

ובשם קהילת הפ'אנק של מטולה הינך ממונה לראשות רחוב דיזנגוף. אני מאחל לך בהצלחה.
וSV קיבלתי את המייל שלך אך עדיין לא עברתי עליו, אני אעבור על החומרים שקיבלתי ואחזור אליך. ובהזדמנות הזו גם אגיד לך תודה וסחטיין. peace חברים לילה טוב

למעלה