ובכן...
אני מתחיל להקים E-team (צוות אינטרנט), מה שמאד מקובל בלהקות בחו"ל. הסבר קצר- קבוצה מצומצמת של אנשים שיש להם יכולות ומספיק ניסיון בתחום האינטרנט והרבה דמיון ומעוף. המטרות להגיע לכל מקום רלוונטי ולקדם כל עניין של הלהקה, לדוגמה הdemand. במיי ספייס של הפאנק יש חברה שיוצרת כלי ליצירת דרישה להופעות ברחבי העולם, שם הEteam יכולה להכנס לפעולה ,בלהפיץ את הדרישה בכל מקום ,אחרי עבודת שטח ומחקר מחלקים את העבודה ומתחילים לגלוש לכל הפורומים הרלוונטים לכל האתרים המוסיקלים, לכל מקום שבו נמצא נפש פ'אנקית אחת בכדיי ליידע אותה שאנחנו on afunky mission. בגדול הרעיונות, הצעדים, האפשרויות לפתח יגיעו גם מהלהקה אך גם מהצוות האינטרנטי שאמור למעשה להיות יותר חזק מאיתנו בכל מה שקשור ליידע בתחום האינטרנט. זו דוגמה אחת אבל רוב הדוגמאות שאני אתן מאד דומות באופין , כל פעולה ,הופעה,שחרור סינגל, קליפ חדש ומה שלא יהיה , הEteam ממנפת/ממקסמת/מגדילה את ידיעת הציבור האינטרנטי והופכת אותו לחלק פעיל אם צריך(כמו הדרישה להופעות בעולם) בחו"ל קיימים גם Steam .(צוות רחוב) שעושה את מה ש ה Eteam עושה באינטרנט, אלא רק בשטח דרך עזרה מהפקת הלהקה. עכשיו, כל אחד מכם בלי קשר להשתיכות ל צוות האינטרנט יכול לעזור ו"לשים יד" בכל צורה שהוא רואה לנכון. מי שמעוניין להיות חלק מEteam מוזמן לרשום לי מסר כאן עם פרטיו, שם,גיל,מקום מגורים וכל פרט שאתם חושבים שהוא עוזר לכם בלהיות חלק מצוות משובח ומקצועי באינטרנט ללהקה. מיותר לרשום שהצוות הזה יפונק (יפונפאנק) בצורות שנראות להפקה וללהקה, אך מן הסתם זו ממש לא צריכה להיות הסיבה להיות בקבוצה שכזו. עוד משהו- אני מחפש וואב מאסטר לשני אתרי אינטרנט פעילים ומדהימים, אם מישהו מכיר webmaster שמוכן לעבוד בלתקתק אתר אינטרנט(לדאוג לאתר מא ועד ת- האתרים כבר מעוצבים) תגידו לי(העבודה הזו היא בתשלום, סימלי אומנם, אבל בתשלום) הוא מן הסתם צריך להיות עם יידע בתכנות,יידע בגרפיקה, יכולת לתרגם מאנגלית לעברית ולהיפך ויכולת להתמודד עם תחזוק שוטף של אתר. funk you all sharon