yo... yo... waazzzuupp?

bluemoon5

New member
yo... yo... waazzzuupp?

שלום לכל המפונקפנקים!! מה שלומכם? אתם מריחים את הריח החריף הזה פה בפורום? משהו כמו עובש??? מה איתכם? איפה אתם? הלהקה בהפסקה אז זהו אתם בשביתה? קצת קשה אז נשברים? תראו קצת את עצמכם!!! עלו הרבה דברים חדשים שעלו למיי ספייס וליו טיוב, יצא קליפ לייב חדש ל came and join me לערוץ 24 ולנט. ויש עוד חידושים ועדכונים שנעדכן בקרוב, אז תרימו את הוולים ותשארו איתנו אהבה מוסיקה שלום שרון

SV Design

New member
כן

אבל מה כבר אפשר לעשות כשלהקה בהפסקה.. ? הפורום על הלהקה...אין הופעות אין שירים חדשים.. ואני ראיתי את הקליפים שהעלתם פירסמתי פה גם.. ותגיד מתי הלהקה חוזרת לפעילות .<? אתם מתכננים איזה אלבום חדש עכשיו או הפסקה ואז סיבוב הופעות חדש ?

Funky Giraffe

New member
זה לא אנחנו שמתעבשים פה! זה אתם!

מה עם איזה עוד בונוסים ככה הקלטות נדירות הופעות רמיקסים לא קיבלנו כלום מהסינגלים! יאללה! פנק אותנו!

parnar

New member
עובששששששששששש

מאפיההההה מאפיהההההההה מאפיההההההההה מאפיההההההההה

Funky Giraffe

New member
נראה לך שלא חשבתי על זה?

אבל עוד יותר נראה לך - נראה לך שהבלאי האלה מכירים את המאפיה?!?! סתם אשכנזים כולם! P= פאנתי חסיד לראשות עיריית ירושלים!!!!

bluemoon5

New member
קודם כל תרגע...

אני בסה"כ צחקתי איתכם קצת ורציתי לדעת מה איתכם וטוב מאד לדעת מה שאתם מרגישים אבל עידו אחי אני זוכר כבר מס' הופעות שאני מסתובב עם מדבקות של choose your way וחבילת סינגלים בשבילך וחברי הפורום החמודים. תאמין או לא היא עדיין קיימת (למרות שאני חודשיים אומר לאנשים שאין לי יותר מדבקות ושומר אותן לכם) אז רק תמצא דרך או מישהו מכם להגיע אליי ואני מביא לכם אותה. לגביי הלהקה- יש המון עבודה , על חומרים חדשים, על תקליט עתידי ועל סיבובי הופעות בחו"ל. ואתם תדעו הכל ובזמן, בנתיים בתקופה של עבודה (בין תקליט לתקליט יש תקופה כזו) הייתי מאד שמח אם לא רק הייתם מתרגזים אלא אפילו עוזרים או "שמים יד" או מקדמים משהו. בכל אופן ל"ג בעומר אדיר שיהיה לכם שרון

Funky Giraffe

New member
שרון נשמה

תצביע על משהו ספציפי ואני בכיף אעזור, אשים גם שלוש ידיים. יש?

SV Design

New member
מגניב

אם אפשר אני חופשי אקנה\אקח בשמחה חבילת סינגלים (מדבקה כבר יש לי) של פאנקנשטיין באחת מההופעות בירושלים..כי אני במקרה גר בירושלים חח.. וסבבה אני מניח לכולם יש זמן פה לחכות עד שיהיו יותר עידכונים ודברים..כי הלהקה בהפסקה..רק שלא יסגרו את הפורום עד שתיגמר ההפסקה זה חשוב...ואיך אפשר לעזור ?

goomaya

New member
איך נותנים יד? איך מקדמים?

רק תגיד. אני כבר שנים המגאפון שלכם ברחבי העיר ומחוצה לה. אבל אם יש משהו לעשות חוץ מלטחון לחברים שלי וחברים שלהם בשכל רק תגיד. מאיה.

bluemoon5

New member
ובכן...

אני מתחיל להקים E-team (צוות אינטרנט), מה שמאד מקובל בלהקות בחו"ל. הסבר קצר- קבוצה מצומצמת של אנשים שיש להם יכולות ומספיק ניסיון בתחום האינטרנט והרבה דמיון ומעוף. המטרות להגיע לכל מקום רלוונטי ולקדם כל עניין של הלהקה, לדוגמה הdemand. במיי ספייס של הפאנק יש חברה שיוצרת כלי ליצירת דרישה להופעות ברחבי העולם, שם הEteam יכולה להכנס לפעולה ,בלהפיץ את הדרישה בכל מקום ,אחרי עבודת שטח ומחקר מחלקים את העבודה ומתחילים לגלוש לכל הפורומים הרלוונטים לכל האתרים המוסיקלים, לכל מקום שבו נמצא נפש פ'אנקית אחת בכדיי ליידע אותה שאנחנו on afunky mission. בגדול הרעיונות, הצעדים, האפשרויות לפתח יגיעו גם מהלהקה אך גם מהצוות האינטרנטי שאמור למעשה להיות יותר חזק מאיתנו בכל מה שקשור ליידע בתחום האינטרנט. זו דוגמה אחת אבל רוב הדוגמאות שאני אתן מאד דומות באופין , כל פעולה ,הופעה,שחרור סינגל, קליפ חדש ומה שלא יהיה , הEteam ממנפת/ממקסמת/מגדילה את ידיעת הציבור האינטרנטי והופכת אותו לחלק פעיל אם צריך(כמו הדרישה להופעות בעולם) בחו"ל קיימים גם Steam .(צוות רחוב) שעושה את מה ש ה Eteam עושה באינטרנט, אלא רק בשטח דרך עזרה מהפקת הלהקה. עכשיו, כל אחד מכם בלי קשר להשתיכות ל צוות האינטרנט יכול לעזור ו"לשים יד" בכל צורה שהוא רואה לנכון. מי שמעוניין להיות חלק מEteam מוזמן לרשום לי מסר כאן עם פרטיו, שם,גיל,מקום מגורים וכל פרט שאתם חושבים שהוא עוזר לכם בלהיות חלק מצוות משובח ומקצועי באינטרנט ללהקה. מיותר לרשום שהצוות הזה יפונק (יפונפאנק) בצורות שנראות להפקה וללהקה, אך מן הסתם זו ממש לא צריכה להיות הסיבה להיות בקבוצה שכזו. עוד משהו- אני מחפש וואב מאסטר לשני אתרי אינטרנט פעילים ומדהימים, אם מישהו מכיר webmaster שמוכן לעבוד בלתקתק אתר אינטרנט(לדאוג לאתר מא ועד ת- האתרים כבר מעוצבים) תגידו לי(העבודה הזו היא בתשלום, סימלי אומנם, אבל בתשלום) הוא מן הסתם צריך להיות עם יידע בתכנות,יידע בגרפיקה, יכולת לתרגם מאנגלית לעברית ולהיפך ויכולת להתמודד עם תחזוק שוטף של אתר. funk you all sharon

goomaya

New member
ובכן...

יש לי אני חושבת ידע באינטרנט כמו לכל אדם מן הישוב. ולכן הפצתי את הדרישה אצל חבריי בתקווה שיגיע webmaster מהכיוון הזה. מה דעתכם על טיזרים לאורך תקופה עד שתתחילו שוב להופיע? פליירים, מודעות בפאבים שאתם מקושרים אליהם, כמו בפרסומות למוצר חדש, אפשר לגרום לספין שאנשים ידברו עליו, לאט לאט לטפטף רמזים עד שתהיו מוכנים ואז להפגיז באיזה הפנינג פ'אנק משוגע. "פרווה חמה" עשו משהו כזה, הם היו הולכים ברחוב מחופשים ועושים כלמיני דברים משוגעים. אפשר לעשות אולי משהו בסגנון. מאיה.

goomaya

New member
תוספת לטיזינג

אפשר לעשות גם פופ-אפים באתרים רלוונטיים.

למעלה