YO, MEN-SUP´?!

Ne§t£A GirL

New member
YO, MEN-SUP´?!../images/Emo108.gif

הייייי, יום ראשון סמינר!!!
והיום הפעולה השנייה שלנו... את האמת? אני חושבת שקצת מוקדם מדי הסמינר אצלינו. סה"כ פגשתי את האנשים האלה פעמיים...
אני הולכת להביא איתי המוווווווווון המוווווווווון אקמול וקלגרון, ויטמין C... אזזזזז, שרשור "מה אני אביא לטיול מד"צים"...
אההה, ושאלה: לדעתכם להביא את הדיסקמן?..

adi u

New member
......./images/Emo62.gif

אני באופן אישי לוקחת את הדיסקמן שלי לסמיינר שלנו... 4 ימים בלי מוסיקה.... לא נראה לי! the calling forever

Ne§t£A GirL

New member
אבל...../images/Emo108.gif

יהיו שם אנשים שאני לא סובלת, ואצלינו זה ליומיים...

Shark Alarm

New member
דבר ראשון.... אנשים שאת לא סובלת??

במד"צים ראשון לציון... טוב, אז אם יש כמה, אל תהיהי איתם ותתקרבי לאנשים אחרים.. עוד משהו, לא יהיה לך זמן לשמוע דיסקמן, כי בנסיעה כולם מדברים עם כולם במשך שעה וחצי עד לרמות שפירא, תאמיני לי, יהיה לך כיף.. אח"כ יהיה לך את הבישולי שדה, וגם פעילויות, המון פעילויות, אני יודע שמדריכי י´ תכננו לכם אחלה של פעילות... אתם תהנו.... ובערב יש לך את המסיבה, ערב הווי הדלקת נרות ומעגלי ידידות... קיצר, לא יהיה לך זמן לשמוע דיסקמן, מניסיון... זהו, אז שיהיה לכם אחלה של סמינר, ובמיוחד לנו, מד"צים ראשון לציון.!! יש לקרוא את השיר הבא כהו דאון...: "אני פה במד"צים, נעים לי ונחמד, אפילו חברים שלי באו מערד. המקום הזה, נראה מאוד יפה, אולי נחזור לפה גם בשנה הבאה..." סמינר מד"צים ראשון לציון 2001, שימו לב איזה יופי, אותו מקום (כמו מה שרשום בשיר..) איזה ראש היה ליניב לרשום את השיר הזה... יאללה, ביי

Ne§t£A GirL

New member
יייי...../images/Emo108.gif

גם אתה יוצא? אולי נפגש!:) והחלטתי לצאת [היו לי התלבטויות...] ולא לקחת את הדיסקמן [לא היו לי התלבטויות...
], וחצי קילו תרופות!

kedeman

New member
מהההההההההההה

את רצינית שיש מקום כלשהו בעולם שבו מד"צים מקבלים כסף על הדרכה??? זה נשמע כל כך לא הגיוני וכל כך לא מקדם את ההתנדבות שבה רוב תנועות הנוער אם לא כולן מאמינות

בשביל זה יש גיטרות

למרות שאני לא מביא את שלי אלא בונה על זה שמור יביא. אני אישית מביא רק רמקולים, את הדיסקמן יביא כבר מישו אחר. חוצמזה שזה חצ"ב... כל הזמן יש מוזיקה (מי אמר אצא לי השוקה ולא קיבל?)

למעלה