Yo-man

P r i n S t o N

New member
Yo-man

ככה אני בן 12 וחצי ואני משחק עם חברים ואני יעוץ בקשר לקבוצות בnfl ואתה לפני כמה זמן(שהייתי בכינוי אחר לא זוכר אותו =\) אמרת שאני גם מוזמן לשחק בספורטק בת"א(כשלא ידעתי לשחק כל כך,גם עכשיו אני לא ממש יודע אבל הידע שלי קצת גדל)

Yo-man

New member
אני מתנצל, אבל בגיל 12 וחצי לא תוכל

זה גיל צעיר מידי לשחק גם לא בליגה. אנחנו נשמח לאמן קבוצה של צעירים שישחקו במקביל אלינו, אבל להיכנס לשחק מול רץ אחורי ששוקל 110 ק"ג, או רסיבר שגובהו 1.80 - אין לך הרבה מה להציע. אני אשמח אם תגיע למגרש בספורטק ביום שישי הקרוב להתרשם מהמשחק ולהכיר אותנו. ניפגש, נדבר ונראה מה הלאה.

P r i n S t o N

New member
תראה אתה צודק..

לא ביקשתי להכנס לליגה דיברתי על קבוצות בnfl איזה שווה לאהוד וחוץ מזה אולי זה מצחיק אבל לא כדאי לנסות אותי?..אולי אני קטן אבל אני מאמין יש לי הרבה להציע..אולי לא מול מיש'ו 110 ק"ג אבל אני ישרוד

RoyBehar

New member
אם אתה עדיין מחפש קבוצה...

- דנבר - ניו אינגלנד למטה.... אם אתה עדיין מחפש קבוצה לאהוד, יש איזה קבוצה אחת, שכרגע יש לה רק הפסד אחד, שמפרקת לגורמים את האלופה מניו אינגלנד. תצטרף לכתומים-כחולים. כיף אצלנו :) (דופק על עץ ומתפלל שהפה הגדול לא יגרום לי לבכות בסוף)

P r i n S t o N

New member
או.קיי תודה

אני יבדוק קצת על דנבר אולי בסוף אני כן אוהד אותה.. תודה..

omrili77

New member
אוי ויי

מה אתה מדרדר ילדים תמימים לזנות? I was so shocked I just had to use the incredibly crappy virtual keyboard to write that in hebrew...

למעלה