yo guys!you have got to help me

• פותח הנושא fuq
  • פורסם בתאריך

fuq

New member
yo guys!you have got to help me

i´m in miami now and i´ve got you´r help.i´m down load songs from the kazaa and want to download an Israeli songs like sub,buyaka and others.all you have to do is to put your songs in "my shared folder" than i´ll can download from you songs because I want to listen.please do it for me and wright here how you called to the files .by the way i saw a book about 2-pac he is wrighting in english. if someone want to buy it 25$ this is a bigbook. I hope you didn´t forgot me. by master kippy

תותי-בת

New member
קיפי בוי נחמד מאוד שאתה ממשיך לכתוב בפורום שלנו, תודה רבה על העידכונים ממיאמי, ולגביי הבקשות - אנשים, הילד מבקש קצת עזרה - תנו לו! אם היו לי שירים הייתי משנה את השמות לאנגלית - נו באמת! אחוות פורום! לאב יו ביג קיפי ../images/Emo25.gif ליאת - שמקווה שהפעם תתחילו להיות אדיבים לחברים.

תותי-בת

New member
רק חבל... שאתה אומר דברים שאתה לא ממש צודק לגביהם, ידיד שלי גר במונטריאול - בקנדה והוא כן רואה את העברית בפורום, זה כמו שהוא נכנס לאתר של תפוז הוא לא רואה XXXX הוא רואה שכתוב תפוז! ליאת.

BoR|S

New member
אהה אני לא חושב ככה...

ידיד שלך גר במונטריאל, על דרך קבע, אין לו בעיה להתקין פונטים עבריים בדפדפן, לעומט זאת fuq נמצא בחופשה וסביר להניח בבית מלון שבו רוב הסיכויים שאין פונטים עבריים מותקנים. בריא על כולכם! BoR|S (הבוריס עם הקו) http://www.brs.f2s.com

fuq

New member
and i´m not in hotel

i´m in jewish family so i download a hebrew fonts i can´t wright but i can read si who wanna buy 2-pac´s book?janana?you like him don´t you?

למעלה