yo bitches

crazy mofo

New member
yo bitches

אני עושה עבודה בפסיכולוגיה על הקשר בין צפייה בטלויזיה לעמדות כלפי אלימות. יש לי פרק בעבודה שאני רק צריך לסקר אלימות שנמצאת בטלויזיה. עכשיו, כמובן שלקחתי את סאות'פארק בתור הדוגמה הבולטת ביותר. כתבתי איזה עמוד על הסדרה עצמה, אבל אני צריך לרשום קצת על כל המקרים שהיו במשך השנים של ילדים קטנים שראו את הסדרה ועשו דברים שלא היו צריכים לעשות....אתם יודעים. בקיצור, אני צריך הרבה חומר עיתונאי על כל הסקנדלים שהיו סביב הסדרה. אני בטוח שיש לכם המון אז תציפו אותי בבקשה........אני לא מכיר אותכם אז אני רוצה לחשוב שאתם לא רשעים כמו קרטמן אלא עם הלב של סטן.....אז תודה על העזרה.

בסאות'פארק דווקא

אתה תוכל למצוא פרקים שצוחקים על אנשים שמאשימים את הטלוויזיה בחינוך של הילדים שלהם, וככה מורידים מעצמם אחריות .. בכלל בהרבה פרקים של סאותפארק מהעונות ה1-7 (עונה שמינית פחות) צוחקים ומבקרים את החינוך מעוות שמקבלים הילדים, ואני כל כך מסכים עם היוצרים. הפרקים הכי בולטים לזה: condom use proper future seln 'n' me

crazy mofo

New member
לא הבנת אותי,

אני צריך לינקים לקטעי עיתונות על כל מיני מקרים שילדים קטנים עשו אחרי שהם ראו סאות'פארק. למשל, שמעתי ממש מזמן שהיה איזה ילד קטן שנכנס לתנור כי הוא ראה את קני עושה את זה, וחוזר בפרק הבא. חייבים להיות כתבות כאלה לא?

כן, אמרתי את זה בכללי

דווקא סאות'פארק אבל ? אני הייתי בודק סרטי אקשן, ומשחקי מחשב עם יריות ..

crazy mofo

New member
כי העבודה שאני עושה זה על ילדים בגילאי 9 - 11

וסתם בא לי לכתוב על סאות'פארק כי זה דוגמא קלאסית של סדרה שבכלל לא לילדים אבל ה"עטיפה" שלה מושכת ילדים. בקיצור יש לך לינקים להביא לי של קטעי עיתונות?

Th3onE

New member
לא שמעתי על שוב מקרה.. חוץ מ..

מקרה אישי שיצא לי לצייר את 'הניפר לופז' על היד..(ולהוציא מהצד השני טאקוס)

Bloodless

New member
אוסיף ש...

רוב הכעס על סאותפארק הגיע מארגונים דתיים (אהמקתוליםאהמסיינטולוגיםאהמ), בעיקר בגלל סאטירה המכוונת כלפיהם. בתי ספר האמינו שהסדרה פוגעת בילדים ולא הרשו לילדים להיכנס לבתי ספר כשהם לבושים בחולצות של סאותפארק (הסרט, אגב, מזכיר את העניין כשכל הילדים עם חולצות טרנס ופיליפ נשלחים הביתה). אגב, זה קרה גם בתחילת שנות ה-90 עם הסימפסונס. יש לא מעט ארגוני הורים שהשמיצו את הסדרה וטענו שהיא וולגרית ופונה לילדים בכוונה - זאת, למרות שלא מפרסמים אותה או משדרים אותה לפני 10 בלילה בארה"ב (כאן משדרים אותה אחר הצוהריים ב"ביפ", אבל אף אחד לא ממש התלונן). בכל מקרה, לא שמעתי, וגם עשיתי בשבילך חיפושון באינטרנט, על מקרה שבו ילד הושפע מסאותפארק ועשה משהו רע וזה הגיע לחדשות. כך שכנראה אין באמת על מה להתבסס כשטוענים שזו סדרה שמזיקה לילדים - ילדים בכלל לא צריכים לצפות בזה - אגב, זה אחד הנושאים שהם ניסו להבהיר בסרט של סאותפארק - חוסר תשומת הלב של ההורים למה שהילדים שלהם עושים והעובדה שהם בוחרים להאשים אחרים (התקשורת, הטלוויזיה, בית הספר...קנדה?).

Catelyn

New member
הממ

לא שמעתי על מקרה כזה באמת. אולי כי, לא יודעת, הדמויות לא ממש עושות משהו שראוי לחיקוי. זה לא כמו סופרמן שהוא גיבור וילדים רוצים להיות כמוהו, אז הם מנסים לעוף. אז אין לזה כל-כך השפעה, חוץ מזה שילדים בארה"ב בטח התחילו לקלל הרבה יותר, אני מתארת לעצמי. סה"כ זו לא סדרה שמיועדת לילדים בכלל, ויש סדרות שכן מיועדות לילדים והן הרבה יותר אלימות (מישהו כאן ראה פעם דרגון בול זי? מזעזע.). הקטעים המיניים וכל הבדיחות הפרובקטיביות די עוברות להן מעל הראש לדעתי. אם אתה שואל אותי, תבחר לך משהו אחר לעבודה שלך, כי זו דווקא לא דוגמה טובה (למרות שעל פניה היא נראית כך). מה שכן, יש סיפור אחר שאני כן זוכרת: ממש ממש מזמן כשהסדרה רק התחילה בארה"ב היה המון רעש והרבה זעם מצד כל מיני גורמים על הסדרה. כתבו על זה הרבה בעיתונים (גם בארץ, למרות שזה עוד לא הגיע לכאן בכלל). בין היתר הופיעה באותה תקופה ידיעה קטנה בעיתון על ילד בן 12 בערך, עד כמה שאני זוכרת (או קצת פחות), שהתאבד והשאיר אחריו פתק עם פרק של סאות'-פארק שאמר משהו כמו "אני לא רוצה לחיות בעולם שבו זה מה שמראים בטלוויזיה". לא בדיוק ככה, אבל משהו כזה. זה היה כל כך מזמן (בערך לפני 10 שנים, לא?) שאני לא ממש זוכרת, אבל אני כן זוכרת בבירור שהייתה כתבה כזו (זה די עשה עליי רושם אז, אתה יודע, עם כותרת כמו "ילד התאבד בגלל סדרה מצויירת"). אם זה נכון? סה"כ זו הייתה כתבה כזו קטנה בעיתון שהגיעה מסוכנות ידיעות או משהו, וגם ככה מעוותים כמעט הכל בעיתון, אז לך תדע. בכל מקרה זה לא עונה לך על השאלה...

crazy mofo

New member
חח סבבה צודקים

אולי באמת אני ארשום על רובוקופ או משהו.......פשוט נורא חשוב לי הקטע של ההוכחות של העיתונות.......אפילו אם זה סתם אחוזי צפיה, אנערף. משהו עם מספרים, שיראה שזה אמיתי. אם יש לכם אני אשמח. ותודה על התגובות העצומות האלה......

למעלה