Ynet: מירי מסיקה - הצעקה

מי קבע ששנתיים זה מהר ../images/Emo35.gif

וזה שהיא לא כתבה מילה (אבל היא אמרה בראיונות שהיא כן כתבה את הפזמון לאחד השירים יחד עם קרן פלס)לא אומר שהיא לא הביעה את עצמה לצעוק?מירי צועקת?כנראה אני חרשת כי אני שומעת אחרת...
וגם יצא לי חרוז
קרן פלס ממחזרת את עצמה? אני אישית חושבת שכל אחד מן ארבעת השירים של קרן שונה בתכלית מרעהו. והמשפט האחרון הסוגר את הביקורת

לא מתגוננת ../images/Emo189.gif

לא מסכימה עם הביקורת ואני רואה שאני לא היחידה

Nimrod121

New member
אני לא מסכים כ"כ עם הביקורת הזאת

ברובה. לדעתי מירי לא צועקת ומנסה להבליט ולגנדר את קולה במקום להעביר את המסר של השיר כמו שצריך- לטעמי היא מעניקה ביצוע מעולה לכל שיר אותו היא מבצעת, הקול שלה פשוט מדהים וכך גם היא מעבירה את המסר של השיר כמו שצריך. אז בקטע הזה, אני חושב שהם טעו. עוצמת הקול של מירי סבירה בהחלט והיא ממש לא צועקת. אני מזדהה עם השבחים שלהם (לגבי אורי וכו'), אבל חושב שקרן לא ממחזרת את עצמה כלל. היא כתבה והלחינה למירי שירים שלא דומים זה לזה אבל מובן שאם היא יצרה אותם יהיה להם איזשהו גוון דומה (מן הסתם, הרי זה אותו בן-אדם. זו קרן). ומשפט הסיום של הביקורת? לא התחברתי איתו. אבל לכל אחד מגיע לחשוב מה שהוא רוצה. זכותם. לי השירים חדרו לבטן.

LaviDavi

New member
../images/Emo109.gifואני קצת אסביר את עצמי

כששמעתי בפעם הראשונה את האלבום גם אני חשבתי למה היא צועקת כל הזמן. יש לה קול כל כך יפה והצעקות האלה לא עושות לו טוב.. קחו לדוגמא את השיר "ברכת המלך", שם אין צעקות ושם זה גם הביצוע הכי טוב שלה!

EVGIRL

New member
לא מסכימה עם הביקורת!

הכתבים האלה..כל הזמן עוקצים! נמאס כבר מהם
אין לי אפילו כוח להסביר למה אני לא מסכימה. פשוט מעצבנים,לא מסכימה!

won the game

New member
זה נכון לגבי השיר "הוא"

אבל תסכימו איתי שאם כל האלבום היה בלדות היינו משתעממים...!

perrinat

New member
אמא שלי גם מגיבה על זה../images/Emo6.gif

היום בבוקר היא שאלה אותי אם קראתי את הביקורת. אמרתי לה שכן, והיא אמרה לי: אני לא מסכימה, יש למירי קול יפה והיא שרה ברור והדיסק יפה. כפרעליה

למעלה