Ynet מחו"ל בלי לשלם -

sonntag

New member
Ynet מחו"ל בלי לשלם -

אם אתם מתגעגעים לחדשות... או סתם מעצבן אתכם ש-Ynet רוצים מאיתנו כסף רק בגלל שאנחנו בחו"ל - להלן הדרך לגלוש בחינם: קודם כל הסבר קצר: השרת של Ynet מזהה שהמחשב שמתחבר אליו לא מגיע מספק ישראלי (נטוויזן, ברק וכאלה), ולכן במקום להגיע לכתבה אנחנו מגיעים לדף שמתעניין בפרטי כרטיס האשראי שלנו. הפתרון: שרת ישראלי מתווך או בלעז Proxy. בצורה כזו ה-Proxy מתחבר לשרת Ynet, ואנחנו מקבלים את המידע כאילו היינו בישראל. איך עושים את זה? אז ככה (להתרכז) - 1) באקספלורר לוחצים Tools-->Internet Options 2) בחלון שנפתח בוחרים את הטאב - Connections 3) לוחצים על כפתור Settings 4) במסגרת האמצעית (Proxy server) מסמנים את האופציה "...Use a proxy" 5) בתיבה Address כותבים: "atar.dyndns.org" 6) בתיבה Port כותבים: "12321" 7) לוחצים OK OK, סוגרים את את האקספלורר, פותחים מחדש ונהנים. הערה: הגלישה דרך פרוקסי היא יותר איטית, לכן אם אתם לא ב-Ynet, תלכו לאותו חלון ותורידו את הסימון של "...Use a proxy". הכתובת והפורט נשמרים, כך שרק צריך להוריד או להחזיר את הסימון לפי הצורך. מקווה שזה בכלל מעניין מישהו, אם אתם צריכים עזרה - רק תגידו.

ניסיתי וזה לא הולך

שלום, עקבתי בקפדנות אחרי כל ההוראות ולא הולך... ההוראה בהערה שלך לא ברורה - לאיזה חלון ללכת? פתחתי הרבה חלונות? האם ה PROXY משפיעה על מהירות הגלישה באינטרנט בכלל או רק ב YNET? מצטערת אם השאלות נשמעות מפגרות... אין לי מושג במחשבים ואני רוצה YNET תודה

forglemmigej

New member
צרפתי לך לינק

פה חפשי איפה כתוב ישראל ופעלי כך: 1.tools 2.internet options 3.connections 4.lan setting 5.adressשם רשמי את מספרי ip שצמודים לשורה של ישראל צמוד לip יש portגם עם מספר רשמי אותו בport 6.ok 7.ok

sonntag

New member
מממממ...

אני לא בטוח שהבנתי מה לא עשית נכון. אחרי שהגדרת את הפרוקסי את צריכה לסגור את האקספלורר ולפתוח מחדש. כשהפרוקסי מסומן הגלישה באופן כללי יותר איטית אבל אפשר להיכנס לYnet. כשגולשים באתרים אחרים כדאי להוריד את הסימון כדי לחזור למהירות נורמלית. בכל אופן צירפתי תמונה של החלון הרלוונטי, מקווה שזה יעזור.

mikledet

New member
שיט - איך לא חשבתי על זה בעצמי??

אחלה רעיון - תודה. לא שאני ממש גולש ynet נילהב - אבל זה עניין של עקרון... פרוקסי -איך לא חשבתי על זה בעצמי???

justlior

New member
אני צריך עזרה!

יש לי שאלה, אחרי כל הפרוצדורה הזאת האם בכלל יש צורך לחסום את אתר וי-נט מהאפשרות לשתול עוגיות במחשב או שזה לא משנה?? וגם לי, מאיזשהי סיבה זה לא עובד.

justlior

New member
אז למה לא עובד לי, למה?!?

אוף.. אני לא מבין מה לא בסדר.

justlior

New member
פתאום שמתי לב שכתוב..

These settings will not apply to dial up למה זה? אפשר בכלל לשנות את זה?!? ותודה על הסבלנות.

sonntag

New member
אתה בחלון הלא נכון!!!

הגדרת פרוקסי ב-Lan settings במקום בחיבור האינטרנט שלך. בחלון שבו לחצת על הכפתור "Lan settings" - תלחץ על כפתור בשם "Settings" (מעל) - אז יפתח לך החלון הנכון ובו תגדיר את הפרוקסי. בהצלחה!

justlior

New member
../images/Emo51.gif ויש לנו זוכה!

ועוד הפעם תודה.

sonntag

New member
נראה לי שאת קונפיוזינג מי עם מישהו

אחר, כי למרות שאני מלך :) אני בכלל מקרוייצברג...

למעלה