תודה על התגובות -
תודה bali על האיחולים.
הבוקר הרופא התקשר להגיד שאני חיובית ל JC Virus.
וה MRI נראה טוב. אין שינוי ואין פעילות. אז לא משנים תרופה בשלב הזה.
הוא גם לא צריך לראות אותי ביום שישי - אלה בעוד 3 חדשים.
(חח, לדעתי הוא התקשר מחופשה בקריביים, לא בא לו לחזור לניו יורק הקפואה... נתראה באביב... סתם.)
הוא יודע שאני מסתדרת טוב עם הקופקסון, בלי תופעות לוואי ולא מפריע לי להזריק בינתיים.)
נפלט לו משהו כמו שיש תרופה חדשה בדרך. בשנה הקרובה. לא רצה אפילו לרמוז מה השם בניסוי.
חיפשתי בגוגל אם יש כעת משהו בניסוי או בדרך, ולא מצאתי כלום.
.
עכשו, לקראת סוף השנה, כל מיני חברות תרופות עושות פגישות - הרצאות ושימור לקוחות...
טבע השקיעה באחלה ארוחות ערב עם הרצאות של רופאים המתמחים בט״נ מבתי חולים שונים בניו יורק.
האיכות של המידע היתה יותר תלויה בקהל. כי הרופאים היו עם המון כוונות טובות להסביר ולענות על שאלות.
גם אם לא למדתי הרבה - תמיד היה משהו מעניין - או כיוון למחשבה.
לגבי טקפידרה - לפני כשבועיים הזמינו אותי להרצאה מטעם ועל התרופה.
שם הכרתי משהי שמאובחנת כבר הרבה שנים. היא במצב פיזי מעולה. וספרה לי על קבוצת נשים - Profecional Women -
זו קבוצה סגורה שנפגשת כל חודש במרכז לטרשת MS Society . נשים עם ט״נ שעובדות בתפקידים בכירים.
יש להן גישה לשורה הראשונה של הרופאים. באמריקה הכסף קובע את רמת הטיפול (במקרה שלי מזל ולדעת להסתדר).
הרופא שמתראיין אצל ד״ר אוז הוא הכי יקר. יש לו מרכז פרטי למחקר ולטיפול בעשירים מכל העולם. ובמקרה הרופא שלי עובד במרכז הזה. אז כשאראה אותו אשאל על הניסוי בתאי הגזע שהוא בטח יודע ממידע פנימי.
כמובן שאשתף כאן אם יהיה משהו מעניין.
הו, אני רואה שכתבתי הרבה וקצת מבולבל. היה יום ארוך ואני מותשת.
אנסה מחר לכתוב על כמה דברים מעניינים ומה שלדעתי עוזר לי.
ובינתיים, הדבר שכל הרופאים מסכימים וממליצים זה ויטמין D - כולם המליצו על התוסף.
ואפילו רופאה אחת ענתה לשאלה על איך להנמיך את הסיכוי שבני משפחה גם יקבלו ט״נ - להקפיד על ה D - אבל לא להגזים - זה על בסיס שומן, ויכול להצטבר בגוף (בניגוד ל B בסיס מים ומופרש החוצה).
בינתיים
,
בריאות