YJM100 demo

zangiamit91

New member
marshall jcm 800

hand wired.
100 וואט, 4 svetlana wings c , ו4 12ax7 nos.
מודים - ערוץ קלין ווינטייג' מארשל, ערוץ היי jcm800 סטוק, וAFD #36. כדי לקבל היי גיין אמיתי.
נוספה מנורה נוספת בפרה אמפ, הלופ הוא לופ מנורות., ויש לו revers boost, שמופעל ע"י פדאל ועושה כמעט אותו פעולה של להוריד ווליום בגיטרה כדיי לקבל בhigh gain אוברדרייב.
והשוס במגבר זה שיש לו מנחת פנימי כמו שיש אצלך במלמסטין כדי שאפשר לפתוח את המגבר על פול קראנק ועדיין להשאר בווליום ביתי.

הנגינה מעולה מאן, אבל המגבר

נשמע לי חנוק, כאילו דחפו אותו
מעבר ליכולות שלו.

אבל באמת שאפו על הנגינה

><>

zangiamit91

New member
תודה =]

כל הקטע זה שיהיה חנוק. זה מגיע לאוברפלואו ע"י יותר מידי גיין =] זה בדיוק מה שמאפיין את מלמסטין... וזה מה שניסיתי לעשות.

tbd

New member
אהבתי את השרדינג

אבל בהקלטה הטון לא יצא דומה.

אינגווי נשמע לי הרבה יותר נקי וחם/מידריינג'י.

zangiamit91

New member
לגבי ה"חם" לא הייתי מסכים

אל תשכח שהוא מנגן על פלקסי ואני על jcm, שהjcm יותר שואג ויותר שמן... בנוסף להכל אינגווי פותח את כל הפריסט על מקסימום חוץ מהבאס וכמובן פתוח עד הסוף עם סליישנים אחרים משלי, ציוד הקלטה איכותי בלה בלה בלה...., אצלי בjcm הפריסט היה מאוזן ועוד מוד שהיה דולק ע"י הוספת כפתור שנקרא deep (כמו במגברי dsl) שמוסיף למגבר נמוכים.
זה היה אינגווי עם צבע שאני אוהב.

byrdparis

New member
טוב הצלחתי לשמוע את הקטע

הנגינה מגניבה, אבל מסכים עם החברה מעלה,
המגבר נשמע חנוק עם אובר קומפרסיה ודיסטורשיין כאילו זה כבר לא הסאונד שלו.
לדעתי ה SD1 סתם היה מיותר..
אם אתה אומר שיש לך את כל המודים הללו, אתה ממש לא צריך אותו אחי.

ינגווי ממש לא מנגן באובר פלאו, הוא אומם מנגן חזק ועם בוסט, אבל המגבר שלו נשמע הרבה יותר חם, נקי ומפורט
ממה שהשגת בסאונד המשוגע שלך פה בדמו
.

לגבי המודים וכו, נשמע בן זונה!!!
אני בטוח שב REAL LIFE הוא נשמע מפלצתי!

Kfitzi

New member
הנגינה סבבה והכל -

אבל הסאונד ממש לא עושה לי נעים.
עזוב מלמסטין - בכלל, כסאונד... הדבר הכי קרוב שאני יכול להגיד שזה מזכיר זה את DEATH MAGNETIC.

אובר.
בהכל.
למגבר כזה יש נשמה של ציפור ולקחת אותה ונעלת אותה בבונקר תת קרקעי בלי חלונות... עזוב חלונות, שים תמונה של שמיים לפחות

למעלה