ying & yang

666 Vs 999

New member
ying & yang

אני מכיר שתי בנות האחת מאמינה במאגיה ו999 וכו' והשנייה מחפשת כל הזמן לריב ומלחמות והן תמיד מתחרות על הכול איך גורמים לזאת המאמינה ב999 להשפיע יותר על השנייה כדי שהיא תירגע יותר ותיהיה יותר נחמדה כי כאשר היא בסביבה של הרבה אנשים היא מנסה להיות השולטת אבל כאשר אנחנו לבד היא נחמדה

L e s t a t

New member
פשוט מאוד

לא גורמים. הבחורה שכל הזמן מחפשת לחרחר מלחמות ולריב בסופו של דבר תקבל את מה שהיא חושבת שהיא רוצה - והיא לא תאהב את זה כשהיא תתקל באנשים הלא-נכונים לריב איתם ותלמד את הלקח שלה. להטיל על מישהו כישוף כדי לשנות את האופי שלו ובכך להכריח אותו להשתנות באינסטנט ללא סיבה הוא דבר שעבור מתחילים לא כל כך קל ועבור מתקדמים אין בו כמעט צורך. אם ישנו אדם שרוצה מאוד לריב בוודאי יש לכך סיבה. יכול להיות שהוא לא רב אף פעם והוא רוצה להדביק את הפער, יכולות להיות אלף ואחת סיבות לכך. שינוי האופי משמעו שינוי האדם, לאנוס את אותו אדם להפסיק להתקיים בדרך שהוא התקיים בעבר ומעכשיו להיות ככה וככה - זה נראה לך כמו מעשה מוסרי? אני בהחלט לא ממליץ על כך, ייתכן ואותה בחורה צריכה ללמוד משהו מהמצב שלה וצריכה לעשות את זה לבד. כמו שאמרתי, רוב הסיכויים שזה יקרה והיא תתפכח דווקא כשהיא תריב עם מי שלא צריך לריב איתו. ד"א - אומרים יין-יאנג ולא ינג ויאנג.

666 Vs 999

New member
תודה

אני יודע שרושמים יין ויאנג זה התהפך לי בכתיבה ו999 הוא מספר אלוהי בדיוק ההפך מ 999 יש בעיה בתפוז ואת השם שלי לא רואים כמו שצריך זה אמור להיות 666VS999

למעלה