YIDcore!!!!!!!!!!!

R a a B

New member
YIDcore!!!!!!!!!!!

היה כל כך כייייייייייףףףףףףףףף!!!!!!!!

R a a B

New member
אוקיי

קודם כל בשלושת ההופעות הראשונות ישבתי לייד/על הבמה והסתכלתי מהצד נכנסתי לפוגו כמה פעמים.. היה נחמד פולין פרום גרייס היו טובים! חוץ מהסולן ההומו.. נקמת עוללים לא כל כך אהבתי.. וסון אין היר היה מטורףףףףףףףףףףףףףףף פחדתי להכנס לפוגו כשהם עלו.. זה ממש התאבדות אוקיי. ואז יידקור עלו! הבסיסט עלה מחופש למשה רבינו עם פאה ורודה:)) והגיטריסט בלי חולצה, עם שתיי כיפות על הפיטמות, מטפחת על הראש ואודם. התחילו את ההופעה עם תקיעה בשופר שהם קנו בירושלים חחח ניגנו את השירים הרגילים.. זה כזה כיף.. 70% מההופעה הייתי בפוגו ושרתי חחח יותר מאוחר הסולן שתה בקבוק של חרדל והוא אומר כזה (בעברית): "היום קניתי חלב" חחח ואז ואז.. הוא שתה טחינה גולמית
ושפך על הבסיסט תירס מקופסאת שימורים אממממממ הכי מצחיק היה בסוף ההופעה שהם ניגנו את "שיר לשלום" ופתאום הם מנגנים את סמלס לייק טין ספיריטס במילים של שיר לשלום! נשפכתי צחוק כבר מאתמול יש לי ציפצופים באוזניים :( זה כזה מעיק ועכשיו חזרתי מבת מצווה והיה שם קריוקי אז שרו את "אלי אלי" שאת זה גם יידקור עשו קיצר היה לי הכי כיף בעולם! וזה היה ממש זול. זהו לעכשיו.

HollowSHIT

New member
היה כלל כךךך מצחיק!!!!

יש לי שתף דם על הפתמה ועל היד.. D: למרות שלא היה פוגו רציני... אבל הם היו כלל כךך מצחיקים.. וגם אהבתי את נקמת עוללים ו- fallen from grace

HollowSHIT

New member
וחווץ מזה

אחריי ההופעה לחצתי ידיים עם הסולן של YIDcore והוא דיבר איתי!! זהו.. אני יותר לא מתקלח.

pine·apple

New member
פולן פרום גרייס

סולן קצת דורש כאפה מילא היה אבל ענק, נקמת עוללים וסון אין היר גאוני וידקור מצחיק מה רע דאמט הבסיסט של ידקור ירד עלי שאני נמוכה מה נסגר עם זה "they should make a special x.x.small t-shirt just for you" מי שרוצה תמונות יש אצל מאי אני אעלה כשהן יצאו מפיתוח..

FRENZalY

New member
תמונות...

אם מישהו רוצה... www.pictor.co.il/Content/CM/CMSharedMembersLogin.asp?AID=37o90771&pw=guide

למעלה