Yey me

Schnickelfritz

New member
Yey me../images/Emo70.gif../images/Emo34.gif

ס-ו-ף ס-ו-ף, אחרי שנים של בעיות (שבועיים בעצם, but you know what I mean) הצלחתי ללמוד איך עושים תרגום
אז אני מתחילה עכשיו תרגום ל Tabula Rasa בתקווה שאין כבר אחד, ואני אתייעץ אתכם עם יהיו לי בעיות
תודה, ביי
חן. נ.ב: תודה ע-נ-ק-י-ת לאור (SMGfan) שלמרות שלא השתמתשי במה שהיא אמרה לי בסוף, עדיין ניסתה לעזור כמה שהיא יכלה. תודה!!!

גם אני רציתי לעשות לטבולה רוסה

אבל יש לי תקופת מבחנים
שלושה שבוע הבאה
. אז אני ישמח מאוד אם תקחי יוזמה ותכיני תירגום
ואם תסבירי ל אחר כך איך אז בכלל סבבה אז אני יתרגם את 707 או את 705

Schnickelfritz

New member
טוב, בעיה ראשונה (../images/Emo58.gif 6x08)

זה היה מהר... איך אני יכולה לתרגם: I was torn out of there. Pulled out, by my friends ואם אני כבר שואלת- איך אני מתרגמת את כל הקטע של ספייק: Oh, listen to Mary Poppins. He's got his crust all stiff and upper with that nancy-boy accent. You Englishmen are always so... Bloody hell! Sodding, blimey, shagging, knickers, bollocks, oh God! I'm English! הכל מלא בביטויים בריטים!

מינצו

New member
תקשיבו למרי פופינס... 6x08

כולו מרומם עם המבטא המנופח שלו...אתם האנגלים תמיד כל כך... לכל הרוחות! לעזאזל, שככה יהיה לי טוב, זיונים, תחתונים, ביצים (במבטא אנגלי..) אלוהים! אני אנגלי!!! טוב נו ניסיתי

ווילו

New member
מעולה../images/Emo70.gif ועכשיו אני

על החלק האחר: נותקתי משם. נגררתי החוצה על-ידי חבריי...

sour spirit

New member
../images/Emo58.gif 6

לראשון... "הוצאתי (סביל) משם בכוח. ע"י החברים שלי!" ועצה קטנה: תנסי לראות (אוקיי...) את כל הפרק בשלמותו ממש ולהבין את הרעיון האמיתי/מרכזי ואז לנסות לתרגם את זה. גם אם זה לא יוצא לך בדיוק מילה במילה, זה פסדר....ככה עושים את זה. את צריכה לזכור שאת כולה מעבירה מסר - את המסר של כל דמות ואת המסר של הפרק עצמו!!! WAS NICE WORKING WITH YA!!!!!!!!

smgfan

New member
אה...למה נמחקה לי ההודעה?!?!../images/Emo46.gif

אני סימנתי לספוילרים!!!!! לא פייר!

אני יודעת..

את בסדר. זה פשוט היה תגובה וזה נמחק בגלל ההודעה הלא מוזהרת(אי אפשר להפריד תגובות מהודעה ראשית), אבל וידאתי ש-Schnickelfritz קראה את זה.. ואל.

Schnickelfritz

New member
no need to worry about that ../images/Emo13.gif

ראיתי את הפרק הזה המון פעמים, אין לי בעיה עם הכוונות שלהם. פשוט מילים מסויימות שאני צריכה לתרגם ולא רוצה סתם להמציא שטויות. תודה לכולכם, דרך אגב! כשאני אגיע לחלק הזה אני אחליט

14מתן

New member
עזרה הגיעה ../images/Emo58.gif 6X08

נזרקתי משם, סולקתי על ידי חברי כמה מרגש
חחחחחחח די זה נשמע גרוע בעברית

smgfan

New member
נצל"ש, באותו נושא. ../images/Emo58.gif6x05

איך הייתם מתרגמים את המשפט שספייק אמר לבאפי: And I didn't figure you were here cadging my whiskey 'cause life's all full of blood and peaches. את רוב המשפט יש לי, אבל אני רוצה רק את הקטע של blood & peaches, בתרגום חופשי זה "דם ואפרסקים" אבל זה די דבילי בעברית, וברור שזה סלנג או המצאה מעולם "הבאפי". אז אם אני אתרגם את זה ל- "כי החיים מלאים באור ושמש" זה היה מספיק טוב? כי זאת הכוונה שלו, לא?

Schnickelfritz

New member
עוד משהו- ../images/Emo58.gif 6x 5+8

מה זה לעזעזל Birkenstocks?? ואיך אני מתרגמת clonky sandals? ואור- אני חושבת שמה שמיס קיטי אמרה (כי החיים כל כך טובים או משהו כזה) זה טוב

B a n j o

New member
../images/Emo58.gif

בירקנסטוק אלו הקבקבים ההולנדיים מעץ יש כאלו נעליים מגומי גם לטבחים למניעת החלקות (לי יש זוג !!!!) הן דווקא מאוד נוחות !

למעלה