Yesongs?

The West Star

New member
Yesongs?

דפדפתי בפרוג ארכייבס וראיתי שיס סונגס זה הופעה חיה. חשבתי שזה אוסף.. אז מה זה? אתם ממליצים על זה? ובכלל, אחרי ששמעתי את "קורב לקצה" ריליר ו"אלבום הכן" אני תוהה לאן להמשיך מפה.

Disposable Hero

New member
זה נפלא! מומלץ בחום!

הגרסה החיה שם של Close To The Edge עולה פי כמה גרסת האולפן של השיר. ממש יפה.

epitaph

New member
אוווו...

בהחלט הופעה מומלצת, יש לך שם את כל האלבום קרוב לקצה בביצועים מעולים פלוס שיים מפרג'יל ויס אלבום, בחירת שירים מעולה וגם החבר'ה במיטבם. יצא גם בגירסת דיוידי אבל משום מה הורדיו בגירסה הזאת הרבה שירים ושינו סדר וכאלה לכן מומלץ מאוד ללכת על האלבום הכפול.

The West Star

New member
השאלה באמת

אם לרכוש את זה [יסונגס], את "סיפורים מים טיפוגרפי" [כנראה שלא את האלבום הזה] או את פרג'ייל

The Cabana Boy

New member
חבוב

אני מתכוון לקנות את יסונגס (ה-CD + ה-DVD), אתה מוכרח לשמוע את Yours Is No Disgrace שם, זה גאוני. וכל השירים שם מבוצעים יותר טוב מהדיסקי אולפן. הייתי ממליץ לך לקנות את הדיסק יסונגס מאשר את שתי הדיסקים שציינת.

The West Star

New member
למה ומדוע?

למה יותר שווה לקנות את שירי כן מאשר את השניים? וכמה זה עולה אגב.

אני מציע

שתשמע את שני האלבומים לפני הופעות וכאלה. ככה לפחות אני אוהב לעשות. למה לעזאזל את מתרגם את שמות האלבומים?!

The Cabana Boy

New member
למה ומדוע?

כי ביסונגס כל השירים הטובים של יס מבוצעים בצורה הכי/יותר טובה (מאלבומי האולפן). רק שתדע שאין שירים מ-Tales From Topographic Oceans. (לא שזה חסרון)

epitaph

New member
אני לא יכול לענות לך על הכל...

כאן זה כבר תלוי מה אתה יותר אוהב, הופעות חיות, אלבומי אולפן או אני לא יודע מה. לפעמים צריך לעשות החלטות לבד, מה גם שאתה עוד צעיר ויש לך עוד הרבה זמן של קניית דיסקים אז אם לא תקנה את אחד האלבומים היום אז תקנה אותו עוד כמה חודשים, לא כזה נורא...

למעלה