Yes

FunkyMonk

New member
Yes

לאחר שקניתי את האלבומים שרציתי מפינק פלויד, וג'נסיס, ונשאר לי רק להזמין איזה שניים של קרימסון - הגיע תורה של כן. אז, אני צריך המלצות לאלבומים. בעבר ביקשתי המלצה והמליצו לי על Yes Album, קניתי. אחלה של אלבום - בהחלט אחד מעולה. כרגע יש לי רק "קרוב לקצה" ואת "אלבום הכן". את שניהם אני ממש אוהב. אני מעדיף את מבנה האלבום של יס אלבום - פשוט לפעמים אין לי זמן לשבת ולשמוע שירים של 20 דקות. ממה שאני רואה פה רילייר ופרג'ייל מומלצים, כן? מה הסגנון שלהם? ד"א, באתר pandora אני שומע הרבה שירים של יס, ואת כולם אני אוהב. שמעתי בעיקר מהאלבום Classic Yes, שזהו אוסף, ככה שאני לא יודע מאיזה אלבומים השירים שאני שומע... עוד משהו - האם מומלצים חומרים שלהם משנות השמונים ומעלה? האם הם הדרדרו או שנשארו מעולים? תודה לכם. ^_^

The West Star

New member
פרג'ייל. בהחלט בסגנון של אלבום הכן

ומעולה בצורה מפתיעה ביותר. יצירת מופת.

רילייר....

אמנם לא ממש מה שביקשת (GATES OF DELIRIUM הוא 20 דקות), אבל זאת ההמלצה שלי

FunkyMonk

New member
תראה

זה לא שאני לא אוהב שירים ארוכים... אני מאד נהנה מקרוב לקצה, ולהפך, אני לא כל כך אוהב שירים קצרים (של 6 דקות ומטה), כי בד"כ לא מכניסים לשם פן אינסטרומנטלי.(משהו שאני מאד אוהב)

וינסנטי

New member
אני יכול לומר לך...

שאני שמעתי את "פרג'ייל", ומלבד הקטע של האו, הרוב זה פשוט בזבוז זמן לפי דעתי.. מעכשיו, אני מפסיק עם הפורגרסיב, רק ג'נסיס באמת מרגשים אותי.

D r o r R

New member
ואני יכול לומא לך...

שאני מאוד אוהב את "פרג'ייל". הכל מאוד מאוד אישי, ואי אפשר לתת קביעות אבסולוטיות בפרוג, אז אל תוותר עליו לגמרי כי יכול להיות שזה יהיה האלבום שהכי תאהב, אבל מצד שני יכול להיות שדווקא תסכים עם וינסנטי ולא תבין על מה בזבזת את הכסף... לדעתי הוא אלבום נפלא, ואני גם ממליץ לשמוע אותו פעם באוזניות, לא האמנתי כמה רבדים יש בו שלא הצלחתי לשמוע דרך הרמקולים.

FunkyMonk

New member
בדיוק בשביל זה קניתי אוזניות. :)

יש לי אוזניות טובות, ואני בד"כ שומע בהן. רמקולים אני שומע כשמתחשק לי באסים חזקים. (למרות שגם באוזניות שלי יש באסים) אבא שלי אמר לי שאת פרג'ייל הוא לא כל כך אהב, למרות שכשהוא נזכר בטראקים שלו הוא נזכר שיש שם כמה טובים... אבל אני ואבא שלי זה לא בדיוק אותו טעם - רק בכלליות (שנינו אוהבים פרוג, אבל הוא למשל מעדיף רוברט וייט ואני ג'נסיס ויס, הוא מעדיף את הכבשה ואני את השגת-גבול.). אז אני לא יודע אם הוא באמת טוב. אולי יש לי אותו בתקליט, אני אחפש.

The West Star

New member
זה בדיוק מה שחשבתי לפני איזה שבוע

עד שהתאהבתי באלבום הזה. הוא יפיפה בדרך אחרת משאר היסים האחרים.

מורנא007

New member
להפסיק?

כן, בשנות ה- 80 הפסקתי, שמעתי מוסיקה קלאסית וחזרי לפרוג בזכות חבר שהשמיע וואיט.

RedCherry

New member
חחח

היה מקרה מאוד דומה לך בפורום, עוד אחד שלא אוהב את פרג'ייל. אני יכול להגיד לך שהוא לא שרד הרבה זמן (שלא תחשוב שהוא הועף מהפורום או משהו כזה, הוא פשוט התמכר לדיסק (-:).

The West Star

New member
בפרג'ייל יש קטעים אינסטרומטליים

אומנם לא כלכך מסובכים כמו ברילייר או בקרוב לקצה, אבל הם מאד מעניינים וסוחפים. לאלבום הזה יש קסם משלו.

FunkyMonk

New member
בקרוב לקצה אהבתי מאד את הגיטרה

אמממ נראה לי אני אקנה את פרג'ייל... :)

The West Star

New member
אל תיקח את המילה שלי

אני בהתחלה התאכזבתי. אבל עכשיו אני דוקא די התמכרתי. לך תדע מה יהיה איתך. [למרות שזה אלבום קלאסיקה]

מורנא007

New member
Classic הוא אוסף טוב

למען האמת התחלתי ממנו ומסילינג אינגלנד של ג'נסיס, (שניקנו אצל גידי יון כמובן)... אם אהבת את יס אלבום, לך אחורה בזמן ל- Time & Word, השירים שם קצרים ויש להם קסם בוסרי / נערי.

למעלה