Yes... Yes... YES!

MajorWinters

New member
YES משהו להתחיל איתו../images/Emo19.gif

ואם נניח יש לי מזומן רק לאלבום אחד בתקופה הקרובה. עם מה כדאי לי להתחיל? ואגב, מצאתי בבית שני אלבומי אוסף של Jon & Vangelis... לוונגליס יש פינה חמה בלב שלי תמיד עקב מרכבות האש... וג'ון, סולן יס. הוא גם משהו מיוחד.... איך השילוב ביניהם? מישהו מכיר? כי עוד לא יוצא לי לשמוע...

פרוגיא

New member
הבחירה שלי - פרג'ייל

ולגבי ג'ון וואנגליס, יש להם כמה קטעים שאני מאוד אוהב אבל כמה קטעים שמאלציים ומתקתקים מדיי. האוסף שלהם הוא מקום טוב להתחיל.

RamiSun

New member
לדעתי הכי טוב להתחיל עם Relayer

מצאתי שכשמנסים להמיר את דתם של בני הדור הנוכחי... האלבום הזה הכי מתאים...

MajorWinters

New member
תודה לכם../images/Emo19.gif

שמעתי היום את רילייר וקלוז... אחחח, תענוג... הם שכנו במחשבי כבר חצי שנה (אני קונה גם מקוריים, אבל אני צריך להכיר איכשהו...).. לא להאמין שרק היום שמעתי...

Avishh

New member
נכון

אבל אוסיף גם את מגניפיקציה מלפני שנה-שנתיים שבאמת הפתיע לטובה בתוך כל הנסיון להתמסחרות של יס.

מורנא007

New member
מגניפיקיישן

האלבום יצא בתקופה שלאומנים כבר לא בוער להרוויח עוד. הם יודעים שרוב שהמעריצים שלהם אוהבים יותר את התקופה הפרוגית ובעקבות פריחת הפרוג במחתרות האינטרנט - ראו שהשוק לאומנות רוק מתקדם קיים.

RamiSun

New member
נכון באמת זה היה אלבום מפתיע.

האמת שקצת כאב לי כשהוא יצא, כי פתאום אתה מבין כמה שנים שהפסדנו... אם חשבנו שהם כבר לא יכולים....אז הם הראו שהם כנראה לא רצו....

Avishh

New member
תפיסה טובה

לא חשבתי על זה ככה עד עכשיו... באמת נכון וחבל.

מורנא007

New member
התחרות קשה - לא

1. Relayer 2. Fragile 3. Close to the Edge 4. Tales from Topographic Oceans 5. The Yes Album

למעלה